George_Prix έγραψε:Και δεν ειναι το "ενα πιατο νοστιμο φαι" το ζητουμενο. Ειναι το ολο μουχαμπετι που γουσταρω. Απλα ΔΕΝ εισαι μερακλης ΧαιΦαι μου
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ενώ μου αρέσει το μαγείρεμα, δεν θα χαραμίσω πολύ χρόνο σε ψησίματα. Εγώ θέλω να παίξω κάτι σε κατσαρόλα, τηγάνι, φούρνο (με αυτή την σειρά) και δεν θα χάσω και άπειρο χρόνο.
Σχεδόν πάντα τρώμε σπιτικό φαγητό, που συνήθως κάνει η γυναίκα μου λόγω καλύτερου ωραρίου, αλλά κι εγώ βάζω το χέρι μου. Όταν πάμε στα ψητά, τα έχουμε σαν την εύκολη, γρήγορη και υγιεινή λύση, οπότε δεν πάμε να κάνουμε υπερπαραγωγή.
Ένα φιλέτο κοτόπουλο με μερικές σταγόνες λάδι, σβήσιμο με ρούμι ή κονιάκ και έτοιμο να το φας σε 5 λεπτά συνολικά. Μπιφτέκια επίσης, ενώ η τα καταφέρνει πολύ καλά με το μοσχάρι, παίρνει πιο λεπτά κομμάτια, (αφού δεν τα καταφέραμε με τα χοντρά ) και τα ψήνει 1 λεπτό περίπου από κάθε πλευρά και γίνονται άψογα, αυτά χωρίς λάδι στο τηγάνι.
Έχει να κάνει λοιπόν με τις συνήθεις του κάθε νοικοκυριού. Ψάρι πχ πια τρώμε μια φορά την εβδομάδα, αλλά το παίρνουμε έτοιμο ψημένο. Και συνήθως βέβαια είναι τσιπούρα, όχι κάτι ακριβό.