Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#451621 Διαγωνισμος <Τρώω Τον Αμπακα 2017> για τον τιτλο του Mister Agleouras

Καλώ την ιδιοκτησια του φορουμ να οργανωσει τον ως ανω διαγωνισμο .

Περιοχη οπου η ιδιοκτησια νομιζει .

Ειδος φαγητου πιστευω οτι πρεπει να τεθει σε ψηφοφορια και να αλλαζει καθε χρονο πχ οσπρια , αρνι , μπακλαβαδες .

Υποψηφιοι πολλοι

dimik
Kyr 80
kovathe
Quisis
giannik
elvet
pitt
corsair
αλλά και πολλοι αλλοι θα θεσουν υποψηφιοτητα φανταζομαι
Α ξέχασα το φαγητο θα ειναι ευγενικη χορηγια της ιδιοκτησιας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#451656 Tι όσπρια, αρνιά και μπακλαβάδες....

Ούτε να τα μυρίσουμε αυτά, μόνο νουά-φιλετάκι-ψαρονέφρι, σπαράγγια και ελβετική σοκολάτα (χορηγία tryfon-mirage) τρώμε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#451657 Σε αυτόν τον διαγωνισμό θα είναι αποτυχία αν τερματίσω χειρότερα έστω από 2ος....
Άβαταρ μέλους
By g8777
#451659 Το διαβάζετε πρώτοι εδώ, τώρα που είναι ψηλά οι αποδόσεις.
Τριφτης. Γραμμή παραγωγής κοπράνων με συντελεστή απόδοσης 99%.
Γατακια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Το διαβάζετε πρώτοι εδώ, τώρα που είναι ψηλά οι αποδόσεις.
Τριφτης. Γραμμή παραγωγής κοπράνων με συντελεστή απόδοσης 99%.
Γατακια.

Βασικα αν θελετε να ελπιζετε σε νικη οι συμμετεχοντες, απαγορεψτε του την συμμετοχη. :lol:

Τρωει λεμε :lipsealed:

ΟΛΟΙ οι υπολοιποι τσιμπατε!
Άβαταρ μέλους
By elvet
#451760 Ο elvet μπορεί να είναι χοντρός (σύμφωνα με τον otso πάντα και χατήρι δεν χαλάμε), αλλά δεν τρώει πολύ οπότε αυτοεξαιρείται!
Σε διαγωνισμό για δοκιμές π.χ. πόσα διαφορετικά είδη τροφίμων και φαγητών έχετε δοκιμάσει, κατεβαίνω φαβορί :eat:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#451765 εγώ έχω κάποια φαγητά στα οποία είμαι ανίκητος, αλλά υπάρχουν και αυτά που δεν τα ορέγομαι τόσο ή μου πέφτουν βαριά :hmmm: φυσικά δεν θα πω ποια είναι για να μη χρησιμοποιηθεί εναντίον μου

επίσης παίζω πολύ με ταχύτητα, συνεπώς αν υπάρχει περιορισμός χρόνου έχω πλεονέκτημα

επίσης δέχομαι πρόκληση και σαν ζεύγος, μιας και εκεί έχω κρυφό άσσο στο μανίκι μου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#451809 Χμ θα συμμετέχουν και οι 2 αρχαίοι φίλοι του φόρουμ? Σε παράλληλο στοίχημα παίζω εισβολή dbekos στο thread με απεριόριστη γκρίνια για οτιδήποτε σχετικό. Φαΐ, κουφώματα, λιντλ.

< A3003 >