Αν αγοράσω κάτι με πιστωτική και το επιστρέψω τα λεφτά μου τα δίνουν ή πάνε στην κάρτα?
Αν αγοράσω κάτι με πιστωτική και το επιστρέψω τα λεφτά μου τα δίνουν ή πάνε στην κάρτα?
NickTG έγραψε:Ας ανοίξουμε με μια ερώτηση.
royal_airness έγραψε:Επίσης, τι λογαριασμό νερού παίζει να πληρώνει μια τέτοια επιχείρηση ; Προσεγγιστικά πάντα ...
trident1971 έγραψε:royal_airness έγραψε:Επίσης, τι λογαριασμό νερού παίζει να πληρώνει μια τέτοια επιχείρηση ; Προσεγγιστικά πάντα ...
Ειχα ακουσει πλυντηριά στο Μαρουσι (Σωρου γωνια με Αμαρουσιου Χαλανδριου) να μιλαει σε καποιο τυπο και να λεει οτι μαζευουν το νερο, το "καθαριζουν" με καποιο τροπο, (ο τυπος το ανεφερε ως "σκουληκακια που ριχνουμε στη δεξαμενη") και το επαναχρησιμοποιουν για οικονομια.
Δεν ξερω αν ο τυπας ηταν το υπερτατο τρολλ, δουλεια παντως (αρα και καταναλωση νερου) ειχε με φούντες.
royal_airness έγραψε:Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια εικόνα ή εκτίμηση έστω, σχετικά με το πόσα αυτοκίνητα εξυπηρετούνται καθημερινά σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ;
Μιλάμε για έναν μέσο όρο οχημάτων που θα περιλαμβάνει και την αυξημένη κίνηση του Σαββάτου και φυσικά για ένα καλό-προσεγμένο πλυντήριο. Δεν μιλάμε για super exclusive golden car care καταστάσεις που θες 50€ για μέσα/έξω πλύσιμο.
Επίσης, τι λογαριασμό νερού παίζει να πληρώνει μια τέτοια επιχείρηση ; Προσεγγιστικά πάντα ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
royal_airness έγραψε:Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια εικόνα ή εκτίμηση έστω, σχετικά με το πόσα αυτοκίνητα εξυπηρετούνται καθημερινά σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ;
Μιλάμε για έναν μέσο όρο οχημάτων που θα περιλαμβάνει και την αυξημένη κίνηση του Σαββάτου και φυσικά για ένα καλό-προσεγμένο πλυντήριο. Δεν μιλάμε για super exclusive golden car care καταστάσεις που θες 50€ για μέσα/έξω πλύσιμο.
Επίσης, τι λογαριασμό νερού παίζει να πληρώνει μια τέτοια επιχείρηση ; Προσεγγιστικά πάντα ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
italakias έγραψε:Βεβαια αυτοι που παιρνουν τοσα λιγα ειναι βενζιναδικα ,οποτε στηριζονται στα καυσιμα πρωτα απολα και μετα στα υπολοιπα.
italakias έγραψε:Αλλο εγραψα εγω,οτι τα βενζιναδικα τους ενδιαφερει πρωτα να πουλησουν καυσιμα και μετα το πλυσιμο.Το πρατήριο το ενδιαφέρει να κονομάει,απο τα καυσίμα δεν ...Οπότε κοιτάει απο που αλλού θα τα καταφέρει,σαντουιτς;Καφέδες;Πλύσιμο;Λάδια;
Ενας βενζινας που εχει καποιους υπαλληλους για μανικες ,τους βαζει να πλενουν κιολας .
Οποτε μπορει να βγαζει τα μεροκαματα τους απο κει και τα εσοδα απο τα καυσιμα .
italakias έγραψε:Αλλο εγραψα εγω,οτι τα βενζιναδικα τους ενδιαφερει πρωτα να πουλησουν καυσιμα και μετα το πλυσιμο.
Οταν χανουν 17-0 αυτα λενε. (2020) Μπορει να τα πε[…]
Εθνικοποιημένη ΕΙΝΑΙ αλλά έδωσαν σε επιλεγμένα fun[…]
https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2279367/nba[…]
Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με πολυωρη[…]
Μετά την θριαμβευτική 2η θέση στο mexico,o sir αγ[…]