Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#219087 Η συζήτηση σχετικά με το νέο θέμα μεταφέρθηκε στο νέο θέμα :lol:

Δεν θυμάμαι αν το έχω βάλει εδώ, αν νομίζετε ότι αξίζει να φτιάξουμε κάνα θέμα με αγγελίες είμαι μέσα:

Στην εταιρία που εργάζομαι ψάχνουμε Technical Support Engineers με γνώση Network Security.

Βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνω είναι εμπειρία σε network engineering, αν υπάρχουν δυνατές γνώσεις ασφάλειας είναι plus, αν υπάρχουν και πιστοποιήσεις (Cisco, Juniper, Fortinet κλπ.) είναι φανταστικά. Προϋπηρεσία σε vodafone, wind, OTE και λοιπούς παρόχους όπως και εταιρίες πληροφορικής είναι καλές ενδείξεις.

Η θέση είναι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Άμστερνταμ. Τα χρήματα που δίνονται είναι αρκετά καλά, δεν θα στεναχωρεθείτε σίγουρα.

Εννοείται θα προτιμούσα να βοηθήσω κάνα φορουμά, αλλά βοηθάμε και φίλους/φίλες φορουμάδων. Οπότε, προωθήστε την ιδέα και πληροφορίες δίνονται μέσω πμ. Δεν ανεβάζω το όνομα της εταιρίας για να μπορέσω να παίξω το ρόλο μου ανενόχλητος. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#219094 Ανοιξε ενα θεματακι, γιατι οχι? Θα βαλω κι εγω κανα δυο. Γιατι δεν αναφερεις το ονομα? Μπορεις να μου εξηγησεις το σκεπτικο?
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#219095 Οι λέξεις "βοηθήσω", "ανενόχλητος" και ο ninja νομίζω το εξηγούν το σκεπτικό. Τώρα πάω να το ανοίξω!
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#219097 Σε αυτό το θέμα μπορούμε να ανεβάζουμε αγγελίες για θέσεις εργασίας επίσημα ή ανεπίσημα.

Παρακαλώ τους mods να έχουν το νου τους για spammers για να μην μπλέξει κανείς. Καμία προτίμηση στο αν πρέπει να είναι κλειδωμένο και να ανοίγει μόνο για ποστάρισμα αγγελίας ή αν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Ό,τι επιθυμεί η ομήγυρη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#219103 Το μοναστήρι να 'ναι καλά να προσλαμβάνει κόσμο :innocent:

Εγώ ας πούμε πως θα μπορούσα να βοηθήσω αν βρείτε κάποια ενδιαφέρουσα αγγελία εδώ -> epson.eu και για τοποθεσία amsterdam
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#219129 Εγώ ψάχνω κάποιον να εκτιμήσει τα εκθέματα ενός μουσείου. Γνωρίζουμε κανέναν;
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#219799 Εγώ τίποτα, η εταιρία είναι αμιγώς ΙΤ. Δεν είναι κακό να μου στέλνει όποιος είναι έτοιμος να μετακομίσει...

Όσοι μου έστειλαν, έχουν πμ. Ευχαριστώ και διαδώστε!
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#270805 Σήμερα μου ξαναχτύπησαν την πόρτα για να βρούμε Έλληνες technical support engineers σε cyber security εταιρία στο Άμστερνταμ.

Τυπική αγγελία που τρέχει είναι αυτή:
Tech Support αλλά ψάχνουμε και σε endpoint (antivirus, cloud, SaaS κλπ.)

Μέσες-άκρες ισχύουν ότι γράφω και στο 1ο ποστ. Ψάχνουμε και για άλλες θέσεις, αλλά μπορείτε να σκρολάρετε και μόνοι σας. :lol:

Ίσως το γράφω στο λάθος θέμα, αν ξέρετε παιδιά που ψάχνονται για το τι τομέα να ακολουθήσουν εκεί στα 15-20, να ένα ενδιαφέρον εικονίδιο:

Εικόνα

Είναι αλήθεια ότι γίνεται πανικός στο συγκεκριμένο τομέα, όντως υπάρχει λειψανδρία (συνδυασμός από υψηλά στάνταρ και έλλειψη εκπαίδευσης μέσα από πρακτικές κλπ.). Και τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα κάθε χρονιά (από 1 εκατομμύριο κενές θέσεις σήμερα στα 2,5 εκατομμύρια μέχρι το 2020).
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#270828 Πολύ ενδιαφέρον. Από ποια σχολή θα ήταν προτιμότερο /θα μπορούσε κάποιος να ασχοληθεί με θέματα ασφαλείας ?Μηχανικοί πληροφορικής ? Ένας Ηλ /Μηχ θα μπορούσε ? Ξέρω περίπτωση και από Μαθηματικό που τώρα δουλεύει στις ΗΠΑ στην Microsoft μετά από το κατάλληλο μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ φυσικά

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#270834
belgarion έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον. Από ποια σχολή θα ήταν προτιμότερο /θα μπορούσε κάποιος να ασχοληθεί με θέματα ασφαλείας ?Μηχανικοί πληροφορικής ? Ένας Ηλ /Μηχ θα μπορούσε ? Ξέρω περίπτωση και από Μαθηματικό που τώρα δουλεύει στις ΗΠΑ στην Microsoft μετά από το κατάλληλο μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ φυσικά

.Το μάστερ που τελειώνω είναι πάνω στην ασφάλεια δικτυών και ΗΥ, όσοι δεν είναι από σχετικές με ΗΥ σχολές αλλά από φυσικομαθηματικά κλπ δυσκολεύονται ιδιαίτερα, όπως δυσκολεύονται κι όσοι δεν έχουν πραγματική εμπειρία γιατί το κυρίως αντικείμενο θέλει μεν θεωρητικό υπόβαθρο αλλά είναι κατά βάση πρακτικό.

@funky

για τι μισθά μιλάμε; να ξέρω αν αξίζει να το προωθήσω σε μερικούς ξεριζωμένους προς τα εκεί. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#270837 55κ μικτα? με φορολογια 45%? Για οποιον εχει προσφορα απο Ολλανδια να ζητησει να του δωσουν το 30% rule οπου το 30% του μικτου εισοδηματος δεν φορολογειται καθολου. Ετσι γινονται ποιο λογικοι οι φοροι εισοδηματος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#270839 Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το master περί systems security όταν τελείωσα με το Software Eng. αλλά μετά γύρισα Ελλάδα, έπιασα δουλειά κλπ και αφέθηκε. Συμφοιτητής που το ακολούθησε και έμεινε στην Αγγλία έχει χεστεί στο τάληρο