Anonymous Founder έγραψε:
@kacey
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ έχουν ασφάλεια είτε έχουν βγει με την άδεια του αμαξοστασίου, είτε όχι. Αυτή είναι εν ισχύ. Οπότε, μην φοβάσαι.
giannik1977 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:
@kacey
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ έχουν ασφάλεια είτε έχουν βγει με την άδεια του αμαξοστασίου, είτε όχι. Αυτή είναι εν ισχύ. Οπότε, μην φοβάσαι.
Αν δεν υπάρχει διαταγή πορείας δεν σε καλύπτει τπτ..
Αν μου την βιδωσει εμένα κ πάω σε εναν ορχο κ βουτηξω ένα περιπολικό κ κυκλοφοραω θα πάω για παράβαση καθήκοντος..
Όταν τρακαρεις υπηρεσιακό οχημα, το 1ο πράγμα που σου κανουν είναι αλκοτεστ κ το 2ο αν έχεις διαταγή πορείας.
giannik1977 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:
@kacey
Αν μου την βιδωσει εμένα κ πάω σε εναν ορχο κ βουτηξω ένα περιπολικό κ κυκλοφοραω θα πάω για παράβαση καθήκοντος..
Όταν τρακαρεις υπηρεσιακό οχημα, το 1ο πράγμα που σου κανουν είναι αλκοτεστ κ το 2ο αν έχεις διαταγή πορείας.
Anonymous Founder έγραψε:giannik1977 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:@kacey
To ερώτημα δεν είναι τι θα κάνουν σε εσένα, αλλά αν κινδυνεύει ο άλλος οδηγός να μην αποζημιωθεί.
Το θεωρώ απίθανο να μην έχουν ασφάλεια, γιατί στην περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή, ποια διαδικασία ακολουθείται; Ο οδηγός του λεωφορείου τι κάνει; Η ασφαλιστική του άλλου οχήματος;
Anonymous Founder έγραψε:Spartan έγραψε:HF... Kαλές είναι οι παλληκαριές κι εγώ με τον οδηγό είμαι, αλλά τα ιδεολογικά περιτυλίγματα-κολλήματα που έχει ο λόγος του (και το μυαλό του), είναι από άλλο ανέκδοτο.
Δεν εξετάζω τον οδηγό και τα κολλήματά του και δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τις απόψεις του καθενός. Με ενδιαφέρει τι έγινε τελικά. Ε, τι να κάνουμε, ο δημοσιογράφος και ο οδηγός, κάνανε αυτό που έπρεπε.-
Anonymous Founder έγραψε:Ποια είναι αυτή; Γιατί τελικά όλα τα υπόλοιπα έχουν σημασία, εκτός από τους ανθρώπους ποτ ξεροστάλιαζαν στην βροχή.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]