Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#166837 Τόση ώρα συζητάτε την παράνομη πράξη ενός συνδικαλιστή, και την οπτική γωνία ενός κομματικού στελέχους που το "παίζει" δημοσιογράφος....ΟΚ, μπορώ πάντως να βρω άλλους 4-5 ακόμα πιο εύκολους τρόπους να χάνετε το χρόνο σας :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#166844 μα σου εξηγησε ο hifi, εκαναν "το σωστο" :rtfm:

απο το προφιλ του τυπου:

"το μονο αφεντικο που αγαπαμε εγινε 66, χρονια πολλα" (αναφερομενος στον Bruce).
"τους "υποδεχτηκε" μια ομαδα αλληλεγγυων".
και η παρακατω φωτο:

Εικόνα
καταλαβαμε τι σοι μαλακας ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 30 Σεπ 2015, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:
@kacey
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ έχουν ασφάλεια είτε έχουν βγει με την άδεια του αμαξοστασίου, είτε όχι. Αυτή είναι εν ισχύ. Οπότε, μην φοβάσαι.

Αν δεν υπάρχει διαταγή πορείας δεν σε καλύπτει τπτ..
Αν μου την βιδωσει εμένα κ πάω σε εναν ορχο κ βουτηξω ένα περιπολικό κ κυκλοφοραω θα πάω για παράβαση καθήκοντος..
Όταν τρακαρεις υπηρεσιακό οχημα, το 1ο πράγμα που σου κανουν είναι αλκοτεστ κ το 2ο αν έχεις διαταγή πορείας.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:
@kacey
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ έχουν ασφάλεια είτε έχουν βγει με την άδεια του αμαξοστασίου, είτε όχι. Αυτή είναι εν ισχύ. Οπότε, μην φοβάσαι.

Αν μου την βιδωσει εμένα κ πάω σε εναν ορχο κ βουτηξω ένα περιπολικό κ κυκλοφοραω θα πάω για παράβαση καθήκοντος..
Όταν τρακαρεις υπηρεσιακό οχημα, το 1ο πράγμα που σου κανουν είναι αλκοτεστ κ το 2ο αν έχεις διαταγή πορείας.

Ναιιιιι, αλλα εσυ δεν θα εχεις σοβαρο λογο να πας ξημερωματα στον ορχο να το παρεις, ασχετα τι λενε οι διαταγες, ο "Αποστολης σκέτο" είχε... και φυσικα δεν θα του κανουν τιποτα because υπουργος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
giannik1977 έγραψε:
@kacey

To ερώτημα δεν είναι τι θα κάνουν σε εσένα, αλλά αν κινδυνεύει ο άλλος οδηγός να μην αποζημιωθεί.
Το θεωρώ απίθανο να μην έχουν ασφάλεια, γιατί στην περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή, ποια διαδικασία ακολουθείται; Ο οδηγός του λεωφορείου τι κάνει; Η ασφαλιστική του άλλου οχήματος;
:s_coffee
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#166879 Αφου ολα τελειωσαν "οπως πρεπει" για πες:

- Το καυσιμο ποιος θα το πληρωσει? Γιατι ο Αποστολης, ο δημοσιογραφος, η Πεγκυ με τα σταφυλια και ο υπουργος, χερι στην τσεπη δεν προβλεπω να βαλουν.
- Ο Αποστολης πρεπει να διωχθει πειθαρχικα/ποινικα για παραβαση καθηκοντος/κανονισμου/μη εκτελεση διαταγων/κλοπη οχηματος ή οτιδηποτε σχετικο? (ασχετα αν θα του δωσει παρασημο σιδηρουν σφυροδρεπανο η υπουργαρα)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#166900 Τι εννοείς ασήμαντο; Ο trident1971 το θεωρεί σημαντικό.
Τίποτε δεν είναι ασήμαντο, σε ότι αφορά το λεωφορείο, ασήμαντοι ήταν οι πρόσφυγες κατά πως φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#166908 δεν ειναι ασημαντοι ρε παλικαρε, αλλα δεν ειναι δουλεια του λεωφορειου να τη κανει, και σιγουρα δεν δινει το οκ στον οδηγο να κανει οτι γουσταρει.
οδηγος παιρνει λεωφορειο ενω του απαγορευεται ευθεως απο το διευθυντη του, για σκοπο που εκεινος αποφασιζει οτι το κανει οκ. σε οποιοδηποτε αλλο σεναριο η απαντηση θα ηταν αυτονοητη, εδω καθομαστε και το συζηταμε "επειδη μετεφερε μεταναστες" και επειδη ο διευθυντης "ειναι φασιστας". αμαν πια.

giannik1977 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:@kacey

To ερώτημα δεν είναι τι θα κάνουν σε εσένα, αλλά αν κινδυνεύει ο άλλος οδηγός να μην αποζημιωθεί.
Το θεωρώ απίθανο να μην έχουν ασφάλεια, γιατί στην περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή, ποια διαδικασία ακολουθείται; Ο οδηγός του λεωφορείου τι κάνει; Η ασφαλιστική του άλλου οχήματος;
:s_coffee

κατ'αρχας σου ξαναλεω, μην εισαι σιγουρος οτι εχουν ασφαλεια, ΓΕΝΙΚΑ. Πχ τα σκουπιδιαρικα δεν εχουν. Η αιτιολογια ειναι "δημοσιο οχημα = σε αποζημιωνει το δημοσιο = εκ νομου δεν υποχρεουνται σε ασφαλιση". αν λοιπον ισχυει αυτο, τοτε να εισαι σιγουρος οτι η υπηρεσια θα πει "εγω του απαγορεψα να το παρει και το πηρε, δεν ξερω τιποτα και βρες τα με εκεινον" = αγωγη στον οδηγο (γιατι αν ισχυει το παραπανω τοτε ουτε επικουρικο θα παιζει), ΑΝ εχει περιουσια κλπ κλπ

απο κει και περα ακομα και αν εχει ασφαλεια, μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι αυτη δεν ισχυει ΜΟΝΟ για τις "εγκεκριμενες" χρησεις κλπ.

ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις. το αν θα αποζημιωθει ενας πχ νεκρος/τραυματιας, συνεχιζει να ειναι το λιγοτερο σημαντικο βεβαια :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Spartan έγραψε:HF... Kαλές είναι οι παλληκαριές κι εγώ με τον οδηγό είμαι, αλλά τα ιδεολογικά περιτυλίγματα-κολλήματα που έχει ο λόγος του (και το μυαλό του), είναι από άλλο ανέκδοτο.

Δεν εξετάζω τον οδηγό και τα κολλήματά του και δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τις απόψεις του καθενός. Με ενδιαφέρει τι έγινε τελικά. Ε, τι να κάνουμε, ο δημοσιογράφος και ο οδηγός, κάνανε αυτό που έπρεπε.-

Θα έπρεπε...'Εχουν τη σημασία τους.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Ποια είναι αυτή; Γιατί τελικά όλα τα υπόλοιπα έχουν σημασία, εκτός από τους ανθρώπους ποτ ξεροστάλιαζαν στην βροχή.

Γιατί οι άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν στην βροχή είναι δουλειά του κρατικού μηχανισμού τον οποίο πληρώνουμε αδρά και των εκάστοτε κυβερνήσεων τις οποίες ψηφίζουμε και μάλιστα ξεκατινιαζόμαστε για να υπερασπιστούμε.

Δεν είναι δουλειά του οδηγού να "κλέψει" λεωφορείο για να τους μεταφέρει, είναι υποχρέωση σαν άνθρωπος και σαν πολίτης-εργαζόμενος να κινήσει οποιονδήποτε μηχανισμό θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο νόμιμα.

Φυσικά σε όλα αυτά το να κάνει ο οποιοσδήποτε πολίτης ότι περνάει από το χέρι του αλλά νόμιμα και να προσπαθήσει να τους βοηθήσει είναι θεμιτό και άξιο συγχαρητηρίων, αν και είναι μάλλον αυτονόητο ότι θα βοηθήσεις γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τέλος το να τα κάνεις όλα αυτά και μάλιστα να τα διαφημίζεις στα ιντερνετς -κυρίως για πολιτικούς σκοπούς- κατηγορώντας ή βρίζοντας όλους τους υπόλοιπους, είναι χειρότερο από το να περνάς από δίπλα από τους εν ανάγκη ανθρώπους και να τους φτύνεις.
Εκμετάλλευση του χειρίστου είδους.

Κάπου έχει χαθεί το μέτρο σε αυτή την χώρα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#167016 Το μετρο σε αυτη τη χωρα χανεται ή βρισκεται αναλογα που παταει κομματικα ο καθενας... οι νομοι ισχυουν ή οχι, αναλογα τι ψηφιζεις...
Σκεψου τωρα να επαιρνε κανας δεξιος το λεωφορειο και να τον πετυχαινε η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ στο σημειο. ΕΑΤ/ΕΣΑ κατευθειαν. Η οποια ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ, βρεθηκε στο τηλεφωνο ξημερωματα (για δοκιμαστε να τον βρειτε μεσημερι...), απαντησε και τσακιστηκε να παει στο σημειο κιολας... Ουτε να ειχαν βαλει στηθαιο στην Εθνικη οδο σε μαγαζι με καφεδες δεν θα ετρεχε ετσι...