Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#500979 ανάλογα τη φάση...
Επαγγελματικά, στη καθημερινότητα κλπ πληθυντικό σε όλους τους αγνώστους...

Σε club, ποτά, παραλία, χαβαλέ μόνο αν έχει μπαστούνι...
Άβαταρ μέλους
By rafi
#500994 Ναι συμφωνω για τον πληθυντικο και εγω κανονικα ετσι προσφωνω, αλλα εδω κατω αν μιλας στον πληθυντικο ειναι σαν να τους προκαλεις να μη σε ακουσουν καν. Μιλαω για τους συμπαθεις χωριατες κυριως που για να συνεννοηθεις πρεπει να συμβαδισεις με τις συνηθειες τους.

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#501074 Βλέπεις κονγκρεσο και ζουκεμπεργκ. Μ’αρεσει πολύ η δημοκρατία τους :)

Βλέπεις ελληνική Βουλή, τσομπάνη Σπιρτζη, Δανδρακη και beat. Τι να εξηγήσει και σε ποιον

Αξίζουμε σίγουρα χειρότερα από ότι έχουμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#501118 Σωπα καημενε, εδω μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα στη μεκκα του θεαματος. :thumbsdown:

Το σαμιαμιδι εχει χεστει πανω του, πιο ασπρος και απο τη σερβιετα της Μελινας Μερκουρη οταν ηταν υπουργος.

Ουτε να κανει μια εισοδο σαν τον Απολλο Κριντ στο Ροκυ 4 :s_dunno ουτε ενα You cant hadle the truth :s_dunno :s_dunno , ουτε ενα δικηγορο να πηδαει τα καγκελα του κογκρεσσου :s_dunno :s_dunno :s_dunno :s_dunno (κατι λινατσες, κατι μουμιες απο πισω του μετρανε τα λεπτα που χρεωνουν :roll: ).

Ολο θα βαλω την ομαδα μου και την ομαδα μου να το κοιταξουμε :s_sarcastic ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΄ΚΑΡΑΤΕ :s_shout

Καλοι |λογοκρισία| και οι Γερουσιαστες απεναντι βεβαια. :roll: Βαλε μανα μου τον Σαγονια και σε στριμ τον Καπερναρο να βγουνε γουστα. :s_yes Να ακουστει καμια κασετα με τον Ζουκερμπεργκ να καβλαντιζει με τον Μπιχλα. :whistlink: :whistlink: :whistlink:

Ολα εγω θα τα λεω; :s_dunno

edit μολις κανανε διαλειμμα για τσιγαρο. Καλα αυτος περπαταει σαν να καταπιε Vileda :omg: :omg: :omg: Ενα σπονδυλο εχει; :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#501132 Μου άρεσε το πρωινό τρέξιμο κατα τις 6 στο δάσος
Εχει πιάσει η άνοιξη και γίνεται πανικός απο λουλουδακια μπουμπούκια στα δέντρα, ειναι και η ωρα που ξυπνάνε τα πουλάκια και δίνανε γερά :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#501142 Στα χωρια εχουνε αρχισει να εχουν ανησυχιες οι γαιδαροι .Προσεχε ενας γεροντοερωτας σου ελειπε τωρα , αγορασε γυαλια με παρωπιδες να μην βλεπεις τα πιπινια και αλλαξε γραμματεα η γυναικα σαν την Βασιλειαδου και λεσβια η αντρα ηλικιωμενο με παιδια . Αληθεια τι γραμματεα εχεις;
Άβαταρ μέλους
By otso
#501162 Παντως οι γραμματεις σε 95% ειναι αντροχωριστρες , φιλος αρχηγος σε παραρτημα πολυεθνικης στην ελλαδα , δεν ησυχασε μεχρι που την χώρισε και την πηρε κι ας ηξερε οτι δεν κανει παιδια (η κυρια) αυτος ελευθερος και μεγαλυτερη του.
Γειτωνες δεν παταγαν στη γη επειδη η κορη τους παντρευτηκε εργοστασιαρχη , τωρα εχουν πεσει να πεθανουν , την χωρισε και πηρε την γραμματεα του , και απειρες αλλες περιπτωσεις . απορω πανεξυπνες και καπατσες γυναικες πως υποτιμουν τον ρολο της γραμματεως .Στην ερικσον παλι που ξερω , οι πονηροι σουηδοι ειχαν μια που δεν βλεποταν και ηταν κοινη για 5 με 6 ατομα
Βαλτη να σκυψει για να παρει κατι και παρε μια φωτο για τις καλονες ωστε να πεσει εμπεριστατωμενη αναλυση.
Παντως τοσα χρονια ολο με μια φωτογραφικη γυρνας και ολο τοπια , δεν μας εχεις δωσει τιποτα εξοτικ φρουτα που κυκλοφορανε στην δουλεια σου η και εξω . Μπαφιασαμε στα τοπια σαυτο το φορουμ ουτε το Λυκειο γηραιων Ελληνιδων ναμαστε.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#501169 Eνω εσύ που εισαι μεταξύ λαπλαντ και σούβαρδου μας έχεις φλομώσει στο ξανθόμουνο :s_sarcastic

Εκείνος ό φίλος σου αρχηγος στην πολυεθνική αλήθεια δε σου στέλνει κανα σναπτσατ να πάρεις δουλειά για το σπιτι?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#501628 Δεν μου αρεσει που στη βοκτα με τον Σπαικ μου πεσε ενα 50ευρω.
Και το ειδα να συμβαινει..|λογοκρισία| geo

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Δεν μου αρεσει που στη βοκτα με τον Σπαικ μου πεσε ενα 50ευρω.
Και το ειδα να συμβαινει..|λογοκρισία| geo

.
Σκεψου οτι ισως εκανες( εστω κ για λιγο) ευτυχισμενο εναν συνάνθρωπο σου..

.