Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#500915 Δεν μου αρέσει που είδα χθες στο όνειρό μου ότι ο bill33 μου εξηγούσε κάτι για το φορολογικό νομοσχέδιο που δεν με συνέφερε. Και είχε δίκιο σε ό,τι έλεγε.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#500946 τραγωδία είναι η δουλειά σήμερα

Στέφανε έγινε τίποτα με κάνα γκομενάκι ή ψόφια πράγματα και τζάμπα η ταλαιπώρια;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#500952 Είχα πάει αγκαζέ (ας πούμε) αλλά γνώρισα εκεί έναν άγγελο που για το μισό της συνομιλίας μας μου μιλούσε στον πληθυντικό. :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :s_cry :s_cry :s_cry

Κατά τα άλλα μόνο γάμησε η φάση εκεί! Πιο πριν είχε live νησιώτικα και μετά έσκασε ντιτζέης και άρχισε κλαρινογαμπρίστικα και έγινε οπα η πλατεία πάνω στα τραπέζια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#500954 Ε πού να ξέρουν τα παιδιά, μόνοι όσοι ήμασταν πριν 15 χρόνια ο,τι κάναμε

και πληθυντικός ε; δεν πειράζει πληθυντικός πληθυντικός :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#500956 Πειράζει και παραπειράζει. Εν τω μεταξύ η κάρχια στην ερώτηση παγίδα πόσο με κάνει και μου μιλάει στον πληθυντικό μου λέει 29! Άστα διάλα μωρή. Άμα με έκανες για 29 στον πληθυντικό θα μίλαγες? Πόσο είσαι? 12? :x

Τέσπα. Θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας γιατί από φέτος παίζει σπίτι και Πάρο και Αντίπαρο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Πειράζει και παραπειράζει. Εν τω μεταξύ η κάρχια στην ερώτηση παγίδα πόσο με κάνει και μου μιλάει στον πληθυντικό μου λέει 29! Άστα διάλα μωρή. Άμα με έκανες για 29 στον πληθυντικό θα μίλαγες? Πόσο είσαι? 12? :x

Τέσπα. Θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας γιατί από φέτος παίζει σπίτι και Πάρο και Αντίπαρο.

Βρήκες ευγενική γυναίκα και τσινάς; :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
QsisVTS έγραψε:εγώ υποστηρίζω ευγένεια

Εννοείται! Ακόμα και σε ανθρώπους με τα μισά μου χρόνια απευθύνομαι στον πληθυντικό, όταν δεν τους γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
QsisVTS έγραψε:εγώ υποστηρίζω ευγένεια

Εννοείται! Ακόμα και σε ανθρώπους με τα μισά μου χρόνια απευθύνομαι στον πληθυντικό, όταν δεν τους γνωρίζω.

+1

πληθυντικό σε όλους