Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:Δεν βλέπω να έχω γράψει κάτι τέτοιο στο μήνυμα μου. Υποθέτω πως είναι κάποιο δικό σου συμπέρασμα αυτό.

ο χαρακτηρισμος σου για αυτον φτανει, δεν χρειαζεται κατι αλλο..οταν αποκαλουμε καποιον ηλιθιο αυτοματως χαρακτηριζουμε τον εαυτο μας ανωτερο
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:
NickTG έγραψε:Δεν βλέπω να έχω γράψει κάτι τέτοιο στο μήνυμα μου. Υποθέτω πως είναι κάποιο δικό σου συμπέρασμα αυτό.

ο χαρακτηρισμος σου για αυτον φτανει, δεν χρειαζεται κατι αλλο..οταν αποκαλουμε καποιον ηλιθιο αυτοματως χαρακτηριζουμε τον εαυτο μας ανωτερο

Ναι, από αυτόν ξεκάθαρα.
Πουθενά όμως δεν έγραψα το παρακάτω που κατάλαβες.

bujinkan έγραψε:ε ναι ετσι και αλλιως ολοι οι σωστοι εδω μεσα εχουνε μαζευτει και ολοι οι αλλοι ειναι ηλιθιοι :lipsealed:

Έγραψα συγκεκριμένα για αυτόν. Όχι για όλους τους άλλους. Γενικά δεν έγραψα κάτι περίπλοκο που επιδέχεται πολλές ερμηνείες.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Ναι, από αυτόν ξεκάθαρα.
Πουθενά όμως δεν έγραψα το παρακάτω που κατάλαβες.

bujinkan έγραψε:ε ναι ετσι και αλλιως ολοι οι σωστοι εδω μεσα εχουνε μαζευτει και ολοι οι αλλοι ειναι ηλιθιοι :lipsealed:

Έγραψα συγκεκριμένα για αυτόν. Όχι για όλους τους άλλους. Γενικά δεν έγραψα κάτι περίπλοκο που επιδέχεται πολλές ερμηνείες.

ok λοιπον και γιατι τον αποκαλεις ηλιθιο? Λεει στα βιντεο του ηλιθιοτητες? και αν ναι τι?
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#906663 Άνθρωπος που αποκαλεί τον πατέρα του αδύναμο (χαρακτήρα), ακόμα κι αν έχει δίκιο, υποδηλώνει μικροπρέπεια.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#906664 Δεν συμφωνώ αλλά οκ σεβαστή η γνώμη σου . Και δεν κρίνω έναν άνθρωπο που έχω δει σχεδόν όλα του τα βίντεο από μια φράση . Τα περισσότερα βίντεο του είναι to the point και δεν εμπεριέχουν καμία βλακεία

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#906670 Δε πα να λέει ό,τι θέλει; Είμαστε υποχρεωμένοι να τον ακούσουμε/ακολουθήσουμε;
Επειδή υποστηρίζεις αυτά που λέει έγινες και υπασπιστής του; Θα έτρωγες σφαίρα για χάρη του όπως ρωτάνε και στις ταινίες;

Προσωπικά όταν βλέπω τέτοια λεζάντα "ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΔΡΑΣ , ΑΝ ΔΕ ΔΡΑΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…." δεν κάνω καν απόπειρα για click to play

Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούσει και να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#906671 Φυσικά και δεν υποχρεούται κάνεις να τον ακούσει . Εγώ ποσταρω και όποιος θέλει βλέπει οποίος δεν θέλει δεν βλέπει .simple as that

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Έλειπε από το θέμα ένας ακόμα ηλίθιος που δεν θα έπρεπε να έχει πρόσβαση σε μικρόφωνο.

Επιεικης εισαι ωρε Νικ. Δε μιλαμε για ηλιθιο, αλλα για πανηλιθιο :s_yes

Θα ηταν ενας απλος ηλιθιος αν αυτα (τα αστεια που λεει) τα ανεφερε για ολους τους ανθρωπους (ανδρες-γυναικες). Και μονο που τα συγκεκριμενοποιει για να αποδειξει οτι οι ανδρες ειναι κατι διαφορετικο και πρεπει να φερονται με συγκεκριμενο τροπο για να ειναι πραγματι ανδρες, ο τυπος εχει παει στο νεξτ λεβελ, του πανηλιθιου :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By vengas
#907305 Τα τελευταία 2 καλοκαιρια έχουμε πολλές Ιταλιδες :inlove:
Τις ειδα Σκιάθο, Λευκαδα, Ζακυνθο και Κρητη. Οι πιο μναρες ηταν Σκιαθο, αλλά οι πιο δύσκολες στην προσέγγιση...αλλά και Χανιά πήγαιναν να κοντράρουν τις Σουηδέζες :ninja:
Το εχουν ρίξει πολύ στις πλαστικές. :lol: Τίγκα τουρμπισμενη μπροστα κινηση. Βεβαια και εδω βλεπεις πχ πορτιέρισσες να βαζουν πραγματα. Αλλα στους δίπλα βάζουν πολύ περισσότερες. Οι πλαστικοι πρεπει να κανουν χρυσές δουλειές :s_crazy