Δεν μου αρέσει καθόλου που ο σκύλος τους πάσχει από καλα-αζάρ.
Περιττό μάλλον να γράψω ότι τίλταρα λίίίγο, (read; δεν ακούμπησα τον σκύλο και με το που γύρισα σπίτι ό,τι φορούσαμε εγώ και η
μπήκε πλυντήριο και καρφί για μπάνιο).
Το περίεργο είναι ότι δεν είχα αντίδραση από την
, άρα, ή ήταν δικαιολογημένο το course of action μου ή απλά έχει αποδεχθεί τον υποχονδρισμό μου.
diplomat έγραψε:Μου αρέσει το ψήσιμο που έλαβε χώρα σε φιλικό εξοχικό στο ψινακιώνα.![]()
Δεν μου αρέσει καθόλου που ο σκύλος τους πάσχει από καλα-αζάρ.![]()
![]()
![]()
Περιττό μάλλον να γράψω ότι τίλταρα λίίίγο, (read; δεν ακούμπησα τον σκύλο και με το που γύρισα σπίτι ό,τι φορούσα και ημπήκε πλυντήριο και καρφί για μπάνιο).
![]()
Το περίεργο είναι ότι δεν είχα αντίδραση από την, άρα, ή ήταν δικαιολογημένο το course of action μου ή απλά έχει αποδεχθεί τον υποχονδρισμό μου.
Δεν είναι μεταδοτική η λεισμάνια από σκύλο σε άνθρωπο. Και η δικιά μου έχει τον ιό, αλλά είναι υπό έλεγχο με φάρμακα.
Δεν μου άρεσε που πλέον οι οικογενειακές γιορτές μετατρέπονται σε πολέμους...
Στεναχωρήθηκα πολύ για το σκύλαρό τους ρε γαμώτο, ένας χασκολυκάκος πανέμορφος.
Τελευταία φορά που τον είχα δει ήταν 1.5 έτους (τώρα είναι 3) και ήταν αισθητά βαρύτερος.
Τον πήγαμε και μία μικρή βόλτα και λαχάνιασε σχεδόν αμέσως... από εκεί που δεν σταμάταγε με τίποτα.
Αμα βασανισουν και σκοτωσουν ανθρωπο για μερικα ευρω σφυρατε αδιαφορα.
Αιντε απο κει.
REALZEUS έγραψε:diplomat έγραψε:Μου αρέσει το ψήσιμο που έλαβε χώρα σε φιλικό εξοχικό στο ψινακιώνα.![]()
![]()
![]()
Περιττό μάλλον να γράψω ότι τίλταρα λίίίγο, (read; δεν ακούμπησα τον σκύλο και με το που γύρισα σπίτι ό,τι φορούσα και ημπήκε πλυντήριο και καρφί για μπάνιο).
![]()
Το περίεργο είναι ότι δεν είχα αντίδραση από την, άρα, ή ήταν δικαιολογημένο το course of action μου ή απλά έχει αποδεχθεί τον υποχονδρισμό μου.
Δεν είναι μεταδοτική η λεισμάνια από σκύλο σε άνθρωπο. Και η δικιά μου έχει τον ιό, αλλά είναι υπό έλεγχο με φάρμακα.
Οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν φορούσαν όλοι κολάρα και είχαν προσβληθεί άτομα, μου το έχει πεί φίλος κτηνίατρος με συνεχεί ενημέρωση σε ετήσια σεμινάρια σε Αυστρία, έτσι νόμιζαν ότι δεν κολλάει, σήμερα έχει αποδειχθεί ότι κολλάει τον άνθρωπο.
δες εδώ
http://archive.patris.gr/articles/148520/86786
Με το 100%.
italakias έγραψε:Οτσο εχουν κακιωσει οι ανθρωποι μεταξυ τους και γουσταρουν τους σκυλους οχι απο αγαπη αλλα επειδη τους ειναι υπακουοι.
Με το 100%.
Εκτός από τους κροκόδειλους, τα πίτμπουλ που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους κάνει κλίκ και έτσι και δαγκώσουν και κλείσουν τα σαγόνια τους δεν ανοίγουν με τίποτα, στιε περισσότερες πολιτισμένες χώρες είναι εκτός νόμου αυτά τα σκυλιά.
21 quadra έγραψε:REALZEUS έγραψε:diplomat έγραψε:Μου αρέσει το ψήσιμο που έλαβε χώρα σε φιλικό εξοχικό στο ψινακιώνα.![]()
![]()
![]()
![]()
Οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν φορούσαν όλοι κολάρα και είχαν προσβληθεί άτομα, μου το έχει πεί φίλος κτηνίατρος με συνεχεί ενημέρωση σε ετήσια σεμινάρια σε Αυστρία, έτσι νόμιζαν ότι δεν κολλάει, σήμερα έχει αποδειχθεί ότι κολλάει τον άνθρωπο.
δες εδώ
http://archive.patris.gr/articles/148520/86786
Μάλλον δεν με διάβασες καλά Παναγιώτη. Δεν είπα ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να νοσήσει από λεϊσμανίαση. Είπα ότι δεν κολλάς από σκύλο. Κολλάς από την σκνίπα, η οποία μεταδίδει τη νόσο και στον σκύλο.
otso έγραψε:ιταλακια αν και σε παω γιατι εισαι προλεταριος θα σου πω ενα μυστικο . αυτος που θα σκυψει πανω απο ενα τραυματισμενο ζωο θα σκυψει και πανω απο ενα τραυματισμενο ανθρωπο , αυτος που θα περασει με το αυτοκινητο πανω απο τραυματισμενο ζωο θα περασει και πανω απο ανθρωπο , αληθινο αυτο.
Καποτε μπορει να ηταν ετσι, οχι σημερα. Οι περισσοτεροι τα εχουν σαν αξεσουαρ και ουτε καν διανοουνται αυτο που λες.
italakias έγραψε:...γουσταρουν τους σκυλους οχι απο αγαπη αλλα επειδη τους ειναι υπακουοι.
Με το 100%.
Με το 200