< >
dimik έγραψε:Γιατί να συνδέσεις ρούτερ στο ντεσκτοπ και όχι απλά ένα WiFi usb stick?Γιατί αυτό υπήρχε και καθότανε ενώ το άλλο πρέπει να πας να το αγοράσεις και να το πληρώσεις. Βασικά το σύνδεσαν έτσι σε γνωστό μου για να έχει διαδίκτυο και στον υπολογιστή (το κυρίως modem-router πάει κατευθείαν στην έξυπνη τηλεόραση). Όμως επειδή είναι γέρος και δεν έχει τύχει να το δω σε λειτουργία δεν έχω καταλάβει αν λειτουργεί ή όχι.
< >
sknipper έγραψε:Εννοείται, το θέμα είναι αν γίνεται ή τα έχει χαμένα και μου λέει παραμύθια.
Μωρε γίνεται, το θέμα είναι τι ακριβώς είναι (μοντέλο κλπ) και τι δυνατότητες έχει.
http://m.wikihow.com/Connect-Two-Router ... a_Ethernet
< >
Δε θελω να ερχονται τα μηνυματα στο outlook, ουτε να βλεπω το σηματακι του skype στα mail μου.
Μπαινοντας στο skype λογαριασμο μου, στο skype.com, πατα αποσυνδεση και μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα:
Κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Skype και αποσύνδεση
Εάν αποσυνδέσετε αυτόν τον λογαριασμό Microsoft, θα αποσυνδεθείτε από το Skype και ο λογαριασμός σας στο Skype θα κλείσει. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το Skype, θα χρειαστεί να επιστρέψετε στη διαδικασία σύνδεσης. Η τρέχουσα λίστα επαφών σας στο Skype θα διαγραφεί, αλλά οι επαφές του Messenger από τον Microsoft λογαριασμό σας θα εμφανιστούν την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Skype με έναν λογαριασμό Microsoft. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεταφορά της λίστας επαφών του Skype μεταξύ λογαριασμών.
Μου δινει την εντυπωση σαν να εννοει οτι θα κλεισει ο λογαριασμος μου στο skype μονιμα, οχι οτι θα γινει απλη αποσυνδεση, οποτε σε αυτη τη περιπτωση δε μπορω να κανω τιποτα. Ισχυει?
bill33 έγραψε:Βαλτο στα αγγλικα.
Close your Skype account and sign out
If you unlink this Microsoft account, you will be signed out of Skype and your Skype account will be closed. In order to use Skype again, you will need to go back to the sign-in process. Your current Skype contacts will be deleted but any Messenger contacts from your Microsoft account will appear the next time you sign into Skype with a Microsoft account. Learn more about transferring Skype contacts between accounts.
g47 έγραψε:bill33 έγραψε:Βαλτο στα αγγλικα.
Close your Skype account and sign out
If you unlink this Microsoft account, you will be signed out of Skype and your Skype account will be closed. In order to use Skype again, you will need to go back to the sign-in process. Your current Skype contacts will be deleted but any Messenger contacts from your Microsoft account will appear the next time you sign into Skype with a Microsoft account. Learn more about transferring Skype contacts between accounts.
Βασικά πρέπει να έχουν κάνει λάθος στο bold και να εννοούν ότι πρέπει να κάνεις πάλι sign up και όχι sign in.
Όπως το βλέπω όμως αν κάνεις ένα transfer between accounts και μεταφέρεις τις επαφές του Skype στον ΜS λογαριασμό σου μετά μπορεί να τον κλείσεις τον λογαριασμό Skype χωρίς να χάσεις κάτι.
Την επόμενη φορά που θα κάνεις sign in στο Skype με τα MS credentials σου θα έχεις όλες τις επαφές σου κανονικά.

