- 24 Μαρ 2018, 11:22
Kyr μάλλον με παρεξήγησες, προσπάθησα να καταλάβω αν σου την έχουν στημένη λόγο της συμπεριφοράς σου στο θέμα που συζητάμε και δεν τους υποστηρίζω γιατί αν ισχύει αυτό είναι κακία και μικρότητα αυτή η συμπέριφορά απέναντί σου και δεν την επικροτώ, όπως και συμφωνώ μαζί σου για τις όποιες αποφάσεις σου που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου, εκεί που διαφωνώ είναι όταν κάποιος που έχει διαφοροποιηθεί για τους δικούς του λόγους κράζει τους άλλους που έχουν άλλη άποψη, εγώ είναι οπαδός της αυτοδιάθεσης του ατόμου με την βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει παρενόχληση ένθεν και ένθεν γιατί τότε το σκηνικό αλλάζει και γίνεται αυτό που παρακολουθούμε εδώ.
Για τα χοιρινά έχω να πω ότι ο Μωάμεθ ήταν ένας έξυπνος άνθρωπος, όλοι ξέρουμε ότι το χοιρινό κρέας είναι επικίνδυνο αν δεν έχει ψηθεί καλά, εκείνα τα χρόνια στη ζέστη της ερήμου και με την έλλειψη συτημάτων συντήρησης ήταν απλά λογικό να το αφορίσει για να σώσει τους πιστούς του, κάτι αντίστοιχο υποθέτω θα ισχύει για τις αγελάδες, σε μια τρομακτικά φτωχή κοινωνία το να έχεις ένα τόσο παρταγωγικό ζώο είναι λάθος να το σκοτώσεις.
Δεν μου φαίνεται παράξενο που πέφτουν στα γόνατα όταν βγαίνει ο μουλάς στο μπαλκόνι γιατί έτσι τους είπαν να κάνουν, να υποτάσσονται, και δεν με αφορά η συμπεριφορά τους μέχρι να πάρουν απόφαση ότι πρέπει να φάμε τους άπιστους ( άρθρο 4 στο Κοράνι ) τότε γίνομαι εχθρικός απέναντι τους και επειδή δεν έχω ζήσει μαζί τους δεν θα τους ήθελα δίπλα μου γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις τους, δεν θα ήθελα να βρεθώ ξαφνικά με ένα λεπίδι στο λαιμό, μακριά και αγαπημένοι, επειδή δεν κατανοώ την ανάγκη τους να προσφεύγουν στην απόλυτη βία προσπαθώ να τους αποφεύγω αφού δεν γνωρίζω αν ο νέος που περπατάει δίπλα μου είναι ένας απλός φιλήσυχος μουσουλμάνος ή ένας τζιχαντιστής προτιμώ να μην βρίσκομαι στη θέση να προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι και τι σκοπό έχει, αυτός είναι ο λόγος που δεν τους θέλω, η τρέλα που έχουν για τον δυτικό τρόπο ζωής και την εξαφάνιση του με κάνει να είναι αρνητικός στη μουσουλμανική πίστη και στον τρόπο ζωής τους, ειδικά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες και στη σαρία τους, δεν γουστάρω ρε παιδί μου να τις έχουν σαν τα ζώα, πως αλλιώς να το πώ ?
Οι βουδιστές δεν έχουν δείξει αυτή τη συμπεριφορά προς τον δυτικό τρόπο ζωής οπότε δεν με ενοχλεί η πίστη τους, φανατικός Χ.Ο δεν είμαι, ούτε και συμφωνώ με τη συμπεριφορά της κεφαλής της εκκλησίας που βάζει το χρήμα πάνω από όλα και η όποια προσφορά τους προς τους αδύναμους είναι υποπολλαπλάσια από την οικονομική της δυνατότητα, και η προσφορά αυτή πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για την κάλυψη όλων των άλλων καθώς και των παρεμβάσεων που διαπράττει όντας υπολογίσιμη δύναμη στη χώρα.
Με Ινδουϊστές έζησα 7 χρόνια και μάλιστα σε πολύ κλειστό κύκλο, στα βαπόρια, ποτέ δεν με ενόχλησε η πίστη τους, μια χαρά τα πηγαίναμε, και με μουσουλάμους είχα στα βαπόρια πολύ καλή σχέση, μάλισυα στη βάρδια μου έκανα τη δουλειά τους όταν ήταν η ώρα να βγάλουν το χαλάκι του να προσευχηθούν και γιαυτό με αγαπούσαν πραγματικά και με πρόσεχαν σε αντίθεση με άλλους δικούς μας - μάγκες - που τους έλεγαν ζώα και τους έκαναν τη ζωή δύσκολη, άλλο λοιπόν οι οικογενειάρχες ( βλαστήμια η λέξη για τους ανόητους Συριζέους λες και εκείνοι δεν έχουν οικογένεια ) και άλλο οι φανατικοί μουσουλμάνοι αλλά αν δεν τους ξέρεις καλύτερα είναι και να μην τους έχεις δίπλα σου γιατί δεν ξέρεις ποιός και πότε θα απασφαλίσει.
Θεωρώ επίσης τουλάχιστον αστειότητα την επίθεση του Αμβρίσιου κατά των ομοφυλοφίλων όταν όλοι γνωρίζουμε από αυτά που βγαίνουν στη φόρα κατά καιρούς ότι οι ιερωμένοι μας ( όχι όλοι βέβαια ) δεν είναι και τόσο φανατικοί άντρες και πιθανολογώ ότι γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τι γίνεται εντός, οπότε αυτές οι επιθέσεις είναι το λιγότερο γελιότητα για να μην πω καμμία χοντράδα, όμως σε αντιδιαστολή με τους φανατικούς μουσουλμάνους οι φανατικοί Χ.Ο είναι αγγελάκια. Υπάρχουν και Χ.Ο παπάδες που επιτελούν πραγματικό έργο στις μικρές τους κοινωνίες, αυτοί απλά είναι παραδείγματα πρός μίμηση και σταγόνα στον ωκεανό της αδιαφορίας των μεγάλων της εκκλησίας που τρέχουν στα δικαστήρια για ένα οικόπεδο.
Το να βρίσκομαι εδώ απολογούμενος γιατί η ταυτότητα μου γράφει Χ.Ο ή γιατί βάφτισα τα παιδιά μου ακολουθώντας ότι έχω μάθει δεν με κάνει καλύτερο ή χειρότερο από όσους δηλώνουν άθεοι, μαγκιά τους και καπέλο τους, αλλά το να προσπαθούν να με πείσουν ότι είναι καλύτεροι γιατί δεν πιστεύουν πουθενά είναι ένα είδος bulling, όπως εγώ κρατώ μέσα μου τι είμαι θα ήθελα να το κάνουν και οι υπόλοιποι που είναι ότι θέλουν και ότι πιστεύουν, εγώ δεν έκανα καμμία προσπάθεια ποτέ να επιβάλω την άποψη μου και δεν δέχομαι να με υποτιμούν και να με χλευάζουν.
Ηλίθιος δεν είμαι να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κάπου έξω από εδώ που θα με σώσει αν τον προσκυνάω κάθε μέρα ανάβοντας του και κερί, προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος και να μην ενοχλώ τους άλλους όπως δεν γουστάρω και να με ενοχλούν, θεωρώ γενικότερα τον όποιο φανατισμό ένα εργαλείο στα χέρια επιτήδειων για την εκπλήρωση των δικών τους στόχων, πρόβατο δεν είμαι να ακολουθήσω κάποιον που προσπαθεί να μου επιβάλλει τον δικό του τρόπο σκέψης για να του κάνω την βρωμοδουλειά.
Οπότε μια και καλή για να τελειώνω με το θέμα, δεν δέχομαι να με αποκαλούν ταλιμπάν Χ.Ο γιατί απλά δεν είμαι και νιώθω ότι με μειώνει πνευματικά, στους τους ίδιους ακριβώς λόγους εντάσεται και η πολιτική μου άποψη, μας θέλουν κομματικά ενταγμένους για την εκπλήρωση των δικών τους επιδιώξεων και όχι για να βοηθήσουν τον τόπο, το δείχνει σαφέστατα η πολιτεία τους εδώ και δεκαετίες, μην προσπαθείται μάταια να με κατατάξετε πουθενά, δεν κατατάσσομαι, πιστεύω στη δική μου θρησκεία και στο δικό μου κόμμα, είναι ανένταχτος γενικότερα και ειδικότερα, και δεν είμαι το κατάλληλο εργαλείο προς βρώση και εκμετάλλευση.
Την προπαγάνδα ότι η διαφορετικότητα πρέπει να είναι αντικείμενο επιβολής απόψεων εδώ την θεωρώ λάθος, όποιος νιώθει ότι αυτό που πιστεύει πρέπει να το διαδώσει ας πάει να γίνει μέλος σε μια οργάνωση της πίστης του και ας ακολουθήσει τα δικά τους μονοπάτια εξάπλωσης της πίστης του, δεν δέχομαι την προσπάθεια προσυλιτισμού από κανέναν σε ένα φόρουμ, τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 24 Μαρ 2018, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά