Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pans
#824660 Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κατέβασα την εφαρμογή και δούλεψε μια χαρά.
Επόμενο βήμα να πάρω ενα τέτοιο
https://www.skroutz.gr/c/2185/smart-hub ... e=echo+dot
Λέω να κοιτάξω gen 5. Αλλά να μην ξεφύγει η τιμή.

Alexa turn on Lamp 1 είπε ο μπουρτζόβλαχος και χάρηκε.
(Για μένα λεω) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#825745 Λέω να πάρω καμιά έξυπνη λάμπα για να τη βάλω στο πατρικό, κατά προτίμηση να παίζει στην εφαρμογή της Yeelight μιας κι εκεί έχω και τη δική μου.
Μια τέτοια θαρρώ είναι οκ

Και ίσως πάρω και καμιά EZVIZ
Άβαταρ μέλους
By Pans
sknipper έγραψε:H Amazon έχει prime day 11-12 Ιουλίου, περίμενε μήπως βγάλει καλές προσφορές.

Πήρα τελικά ενα echo show!!!
Αλλά ξενέρωσα.
Είχε αμερικάνικο αντάπτορα :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#825954 Εκτός από Ezviz υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη αξιόλογη κάμερα που να δουλεύει με cloud ; (Προσβάσιμη από παντού δηλαδή). Σ'αυτά τα λεφτά, μέχρι 30-35€
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Εκτός από Ezviz υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη αξιόλογη κάμερα που να δουλεύει με cloud ; (Προσβάσιμη από παντού δηλαδή). Σ'αυτά τα λεφτά, μέχρι 30-35€
Τp link Tapo είναι mind free την σεταρεις και την ξεχνάς

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#825961 Είδα πολλά αρνητικά σχόλια και για τις δύο όσον οφορά την εφαρμογή τους.
Οπότε πήρα μια EZVIΖ που την ξέρω και πρίζα Tapo P110 που κάνει και μέτρηση καλύτερη από της blitzwolf απ'ότι έχω δει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#825967 Είχα ήδη Ezviz. Από Tapo είχα μόνο μια απλή πρίζα την P100 που τη χρησιμοποιώ μόνο για τα χριστουγεννιάτικα φώτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#826120 Θέλω στο καινούριο κλιματιστικό να βάλω ένα ενδιάμεσο sonoff που να υποστηρίζει energy monitoring και φυσικά να σηκώνει εως 16Α που είναι και η ασφάλεια για το κλιματιστικό (είναι σε δική του γραμμή).

Μάλλον αυτό κάνει
https://sonoff.tech/product/diy-smart-s ... ow-origin/
Αλλά θα ήθελα ακόμα κάτι πιο μικρό. Εκεί που θα μπει δεν υπάρχει πρίζα, πάνε τα καλώδια κατευθείαν στο a/c, οπότε θα πρέπει κάπως να σφηνώσει στην τρύπα, ή αν θα έχει χώρο στο AC που δεν το ρισκάρω.
Άβαταρ μέλους
By glf
#826126 Έχει ένα μοντέλο η Shelly αλλά δε τα ξέρω καλά, δεν έχω κανένα ως τώρα.