Σήμερα βέβαια ξυπνήσαμε σε άλλο σύμπαν οι Αθηνέζι, τιγκαρισμένα στον ήλιο τα πάντα. Εύκολα κοντομάνικο
diplomat έγραψε:Πω, έχω πάρει ως δεδομένες τις χάρες της αυτόνομης θέρμανσης τόσα χρόνια. Να περιμένεις με 18.5 εσωτερική (και βλέπουμε) πότε θα το ανάψετε... βαρύ.Αυτόνομη έχουμε αλλά κεντρική.
Σήμερα βέβαια ξυπνήσαμε σε άλλο σύμπαν οι Αθηνέζι, τιγκαρισμένα στον ήλιο τα πάντα. Εύκολα κοντομάνικο![]()
Οπότε ο πρώτος πληρώνει το καύσιμο για να ζεστάνει ο λέβητας το νερό.

Οι επόμενοι ειδικά αν περιμένουν καμιά ώρα+ θα πληρώσουν μόνο τις ώρες θέρμανσης τους.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Οπότε ο πρώτος πληρώνει το καύσιμο για να ζεστάνει ο λέβητας το νερό.
Οι επόμενοι ειδικά αν περιμένουν καμιά ώρα+ θα πληρώσουν μόνο τις ώρες θέρμανσης τους.
Πως το έχετε καταφέρει αυτό;
Συνήθως οι ωρομετρητές γράφουν με θερμοστάτη, οπότε γράφουν αφού το νερό έχει φτάσει τη θερμοκρασία κυκλοφορίας
Μέχρι να ζεσταθεί το νερό στο λέβητα δεν γράφει κανένας.
mjacob έγραψε:Δεν έχω ιδέα. Σε εμάς γράφει περίπου 15-20 λεπτά μετά το άναμμα..Νίκος Παππάς έγραψε:Οπότε ο πρώτος πληρώνει το καύσιμο για να ζεστάνει ο λέβητας το νερό.
Πως το έχετε καταφέρει αυτό;
Συνήθως οι ωρομετρητές γράφουν με θερμοστάτη, οπότε γράφουν αφού το νερό έχει φτάσει τη θερμοκρασία κυκλοφορίαςΜέχρι να ζεσταθεί το νερό στο λέβητα δεν γράφει κανένας.
Με το άνοιγμα του κυκλοφορητή
Fiat Panda 7,6l/100km
< >
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν έχω ιδέα. Σε εμάς γράφει περίπου 15-20 λεπτά μετά το άναμμα..
Με το άνοιγμα του κυκλοφορητή
Άρα και σε εσάς το ίδιο συμβαίνει, και δεν "πληρώνει" ο πρώτος τις ώρες ζεστάματος.
Νίκος Παππάς έγραψε:Στις άλλες δύο πλευρές θέλει σκαλωσιές, άδεια από τους διπλανούς, κλπ. Εσωτερική δεν γίνεται με το σπίτι κατοικήσιμο
Αν δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει διαφορετικά, για εξωτερική θερμομόνωση θέλεις ούτως ή άλλως άδεια από όλους (και λογικά να ξαναγίνει και η κατανομή θέρμανσης)
Ήχος από ατμοσφαιρικό V8 4.2lt ----> hysakia
glf έγραψε:Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω. Είμαστε με αυτόνομο ΦΑ στο μπαλκόνι όλοι από κατασκευής, οπότε δύσκολο να το καταλάβεις.Anonymous Founder έγραψε:22,5 εσωτερική αυτή την στιγμή, με εξωτερική 15,7.Έχουν ανάψει άλλοι στην πολυκατοικία;
Μια χαρά μας έχει πάει φέτος. Ούτε στρώσιμο, ούτε εννοείται θέρμανση ακόμη.
Αλλά αμφιβάλλω με τέτοιες θερμοκρασίες έξω.
Τσέκαρα και το πρωί , η ελάχιστη που είδα μέσα είναι 22,2.
Έχουμε όμως μόνωση όλοι,. B+ είναι η πολυκατοικία.
Ισχύει, καλή φάση, δέντρα, άπλα, μέχρι και θάλασσα τις μέρες με ικανοποιητική διαύγεια. Πλέον έχω κακομάθει, και μία στις τόσες που κοιμάμαι Μαρούσι, μου φαίνεται ότι βρίσκομαι Κυψέλη (κάπου εκεί βέβαια γελάει και το γέλιο με την πάρτη μου
).BTW μ' αρέσει που θα δω εκπομπάρα πρι ρέις με Τάκαρο.
George_Prix έγραψε:Μιας και ειμαστε στο "μου αρεσει" να μην ξεχασω να πω για το μπαλκονι του Διπλωματη! Καλη φαση να βλεπει μονο πρασινο το ματι οταν βγαινεις εξω απο τα ντουβαριαΗ καλύτερη φάση είναι Γεώργιε.
Μην κοιτάς που ο διπλωμάτης φοβάται τους λύκους και σε μια βδομάδα μετακομίζει στα χειμαδιά του Αμαρουσίου,

είναι κρυφό -αεκτζης γι'αυτό. 

Fiat Panda 7,6l/100km
diplomat έγραψε:BTW μ' αρέσει που θα δω εκπομπάρα πρι ρέις με Τάκαρο.
Κρατα σημειωσεις και ποσταρισε κανενα θεικο που θα πει. Σε οποιο τοπικο και να τα ποσταρεις, οντοπικ ειναι ο Τακαρος
Που λες φιλε κι εγω μεσα στο πρασινο ειμαι. Οχι σε υψος οσο εσυ που ανοιγει το ματι και ειναι ιδανικο για μενα, αλλα σε οποιο μπαλκονι και να βγω, πρασινο βλεπω που το λατρευω. Και το βασικο 5 λεπτα απο το κεντρο, γιατι ειμαι και του πολιτισμου
Τα κακα ειναι 2:
1) Δε μου γραψανε το σπιτι σα προικα ως οφειλαν τα πεθερικα μου.
2) Εχουν ανεβει πολυ τα στανταρτς με την τυχη που μας ελαχε απο σημειο σπιτιου και πρασινου. Εδω και χρονια απλα δε χωραμε πλεον οσο μεγαλωνουν τα παιδια και θελουμε +1 δωματιο τουλαχιστον (+1 αλλο ενα για μενα το αλλο παιδι, θα ηταν ιδανικο
). Οτι βλεπω που να με ψιλοευχαριστει σα θεα και περιοχη ξεφευγει εντελως σε τιμη. Φτωχος με βιτσια πλουσιων ειμαι ΓΤΧΜου
Νίκος Παππάς έγραψε:Μην κοιτάς που ο διπλωμάτης φοβάται τους λύκους και σε μια βδομάδα μετακομίζει στα χειμαδιά του Αμαρουσίου
Ψάχνω σε κάτι λεξικά παλιότερα και από τον Μάμρα τον Παντοτινό να βρω τί εστί χειμαδιά
Νίκος Παππάς έγραψε:είναι κρυφό -αεκτζης γι'αυτό.
Κάνω ότι δεν το διάβασα αυτό
(...)
George_Prix έγραψε:Κρατα σημειωσεις και ποσταρισε κανενα θεικο που θα πει. Σε οποιο τοπικο και να τα ποσταρεις, οντοπικ ειναι ο Τακαρος![]()
Τελικά ελάχιστα πρόλαβα γιατί έπαιζα κλωτσοπατινάδες με μια χειροποίητη ζύμη για πίτσα (καλή βγήκε). Είχα και το νου μου στο ματσάκι από τις 19:30.
George_Prix έγραψε:Φτωχος με βιτσια πλουσιων ειμαι ΓΤΧΜου
Ιστορία της ζωής μου. Γουάναπι μπον βιβέρ (με όνειρα για λαμπάτους ενισχυτές, ρόουτστερ, κτλ) με ρηχότατες τσέπες.