Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:https://www.skroutz.gr/comparelists/1705?compare=20786296%2C21827738

Απο αυτα τα 2?

Ξέχνα το honor,δεν έχει πάρει αναβάθμιση απο τον Γενάρη.Το παρατησε η honor απο τότε που πουληθηκε απο την huawei.Aλλιώς είναι τα ίδια .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#724901 Ναι ειναι πολυ πιο ομορφο. Αλλα το αλλο παει με ολα.
Θα το δω.
Ειπα λιγο να μικροαναβαθμιστω απο το band
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Geo f1 έγραψε:Ναι ειναι πολυ πιο ομορφο. Αλλα το αλλο παει με ολα.
Θα το δω.

εκει ημουν κι εγω και μετα και απο γνωμες εδω πηγα στο Honor γιατι τοτε (περυσι Γεναρη) το ειχε προσφορα το eshop στα 120 ευρω
εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ και στο γυμναστηριο και απο το γεγονος οτι καμια φορα δεν χρειαζεται να βγαλω το τηλ να μιλησω αλλα μιλαω σαν τον Μαικλ Ναιτ στον Κιττ. Η μπαταρια βγαζει 7-10 μερες
το λουρακια μπαινοβγαινουν πολυ ευκολα, το καφε δερματινο για πιο καθημερινο και το λαστιχενιο για ασκηση
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Geralt έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ναι ειναι πολυ πιο ομορφο. Αλλα το αλλο παει με ολα.
Θα το δω.

εκει ημουν κι εγω και μετα και απο γνωμες εδω πηγα στο Honor γιατι τοτε (περυσι Γεναρη) το ειχε προσφορα το eshop στα 120 ευρω
εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ και στο γυμναστηριο και απο το γεγονος οτι καμια φορα δεν χρειαζεται να βγαλω το τηλ να μιλησω αλλα μιλαω σαν τον Μαικλ Ναιτ στον Κιττ. Η μπαταρια βγαζει 7-10 μερες
το λουρακια μπαινοβγαινουν πολυ ευκολα, το καφε δερματινο για πιο καθημερινο και το λαστιχενιο για ασκηση

Αυτο που ειπε ο Μπιλ για τα updates? Δεν σε επηρεαζει καπου?
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#724913 δεν ειχε καποια επιπτωση στο ρολοι
δλδ, το functionality του δουλευε απο την αρχη ως επρεπε, το GPS πχ η ο ελεγχος της μουσικης, η οι κλησεις
καπου διαβαζα εξαλλου οτι η Huawei πλεον επικεντρωνεται στο λογισμικο που φοραει το νεο ρολοι της το Watch 3, που ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτην την σειρα

το Huawei Health, που ειναι το app που συντροφευει το ρολοι παιρνει τα updates κανονικα
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#724914 Έχω το 3 και είχα το 2. Πολύ καλά ρολόγια και αν κάνεις γυμναστική έχουν σχετική ακρίβεια. Γιατί να πάρεις το κλώνο όταν το αυθεντικό είναι και φτηνότερο; Huawei από μένα ειδικά από τη στιγμή που η Honor πλέον δεν της ανήκει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geralt έγραψε:δεν ειχε καποια επιπτωση στο ρολοι
δλδ, το functionality του δουλευε απο την αρχη ως επρεπε, το GPS πχ η ο ελεγχος της μουσικης, η οι κλησεις
καπου διαβαζα εξαλλου οτι η Huawei πλεον επικεντρωνεται στο λογισμικο που φοραει το νεο ρολοι της το Watch 3, που ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτην την σειρα

το Huawei Health, που ειναι το app που συντροφευει το ρολοι παιρνει τα updates κανονικα

Ναι οντως δουλευει μια χαρά.Αλλά στα χουαγέι περνάνε και νεες λειτουργίες απο ότι βλέπω απο το health πχ θερμοκρασία σώματος.
Αλλιως στον ένα και χρόνο που το έχω μια φορά μου έκανε κάτι κουλά που ενα reset το διόρθωσε.Tο εχω συνδέσει σε xiaomi .
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Ove20 έγραψε:Έχω το 3 και είχα το 2. Πολύ καλά ρολόγια και αν κάνεις γυμναστική έχουν σχετική ακρίβεια. Γιατί να πάρεις το κλώνο όταν το αυθεντικό είναι και φτηνότερο; Huawei από μένα ειδικά από τη στιγμή που η Honor πλέον δεν της ανήκει.
Το 3 πως σου φαίνεται; φοράει και δικό του καινούργιο os ε;
Το βλέπω λίγο πιο ογκώδες

@bill33
Ατσα και θιρμομετρου!

Όχι δεν μου έκανε τίποτα (με Samsung) απλά όταν έχω συνδεμένο και το Bluetooth ακουστικό καμία φορά κοκομπλοκιαζει όταν έρχεται η κλήση (το ρολοι) και την στέλνει κατευθείαν στο ακουστικό
Αλλά αυτό μπορεί να είναι και θέμα του κινητού