Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#828148 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#828456 O Τζεφ ο Μπεζος με το κοριτσι του σε νεα επεισοδια :omg:

Εικόνα

Παντως αν και μου ψιλοθυμιζει τραβελι η δικια του απο τα πολλα τα φτιασιδωματα που εχει κανει, ΒΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!! Οτι βιτσια και να εχει ο καθενας (απο ΣΑΣ, γιατι εγω δεν εχω :shifty: ) ειναι απολυτα σεβαστα εφοσον δεν ενοχλουνε τους υπολοιπους.

Αυτο σα γνωμη σε προηγουμενη κουβεντα σας, που προσπαθησατε να κανετε ψυχογραφημα στο Τζεφ για την "περιεργη" επιλογη του... Ετσι γουσταρει, ετσι κανει ο Τζεφ. Μαγκια του!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#828457 Το ίδιο λέμε πάντως, πως η επιλογή του είναι περίεργη, αλλά περί ορέξεως (ειδικά όταν μιλάμε για σύντροφο...). Εμένα μου φάνηκε αστείο πάντως πως τελικά τα λεφτά κάποιοι δεν... τα χρησιμοποιούν όπως νομίζουμε οι υπόλοιποι. Βλέπε και Elon Musk που ζει σαν καλόγερος και δεν ξοδεύει τίποτε.

ΥΓ: Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στην φωτογραφία που να αξίζει μνείας. Απλώς για να το πω διαφορετικά, τον ζηλεύω το σκάφος και όχι το κορίτσι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#828491 -Μπορείς να με σπρώξεις;
-Που είσαι;
-Εδώ στις κούνιες
Άβαταρ μέλους
By mirage
Anonymous Founder έγραψε:Το ίδιο λέμε πάντως, πως η επιλογή του είναι περίεργη, αλλά περί ορέξεως (ειδικά όταν μιλάμε για σύντροφο...). Εμένα μου φάνηκε αστείο πάντως πως τελικά τα λεφτά κάποιοι δεν... τα χρησιμοποιούν όπως νομίζουμε οι υπόλοιποι. Βλέπε και Elon Musk που ζει σαν καλόγερος και δεν ξοδεύει τίποτε.

ΥΓ: Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στην φωτογραφία που να αξίζει μνείας. Απλώς για να το πω διαφορετικά, τον ζηλεύω το σκάφος και όχι το κορίτσι.
Ο Musk ζει σαν καλόγερος; Τι αστείο είναι πάλι τούτο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#828524 Μην ακουτε τους χειτερς. Αρχοντισα την εχει τη μανα του ο Ηλωνας :s_yes

Maye Musk: Στη Σαντορίνη η μητέρα του Έλον Μασκ- Με Tesla και 8 σωματοφύλακες

https://www.lifo.gr/now/greece/maye-mus ... atofylakes
Άβαταρ μέλους
By mirage
Anonymous Founder έγραψε:
mirage έγραψε:Α αυτό το αστείο λες. ΟΚ.

To έχω διαβάσει και σε άλλες εκδόσεις πάντως. Δεν ισχύει;
Η αλήθεια είναι πως και τα μοναστήρια είναι αρκετα συχνα στα βουνά.
https://video.corriere.it/video-virali/ ... 9741a1a8b1