Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Δεν χρειάζεται φαρδύτερο κρεβάτι, μια χαρά είναι.

:thumbsdown:
Όσο δεν χρειάζεσαι μια τηλεόραση 65", και 50" μια χαρά είναι. Δεν χωράει και παντού η 65άρα όσο είσαι στο νοίκι κλπ

Μη αποδεκτή απάντηση από εσένα :s_no

Pitt έγραψε:Όταν ξεφεύγεις από τις συνηθισμένες διαστάσεις, έχεις διάφορα προβληματάκια, όπως το να βρείς ποικιλία πανω/κατωσέντονων.
Στο δικό μας (220χ180) σεντόνια αναγκάζεται και ράβει η σύζυγος. Ειδικά σεντόνια με λάστιχο δε βρίσκει με τίποτε...

το 180χ200 και 200χ200 το βρίσκεις
Άβαταρ μέλους
By otso
#399895 ξερουμε και απο προικιά βλεπω .ρε συ πιττ ποσο ψηλος εισαι που θες 220 ; πολυ ψαγμενη αγορα για τριο αλλα ο ηπειρωτης που να παει το μυαλο του .
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#399905 Χα, χα, χα! Όταν με μέτρησαν στο στρατό ήμουν 1.92. Τώρα... έμπασα λίγο. :s_laughat

Το κρεβάτι το φτιάξαμε σε μαραγκό και είναι με κεφαλάρι πάνω κάτω. Αν υπολογίσεις και τα μαξιλάρια, ίσα που μπορώ να τεντωθώ χωρίς να βρούν τα πόδια στο κάτω κεφαλάρι.

Μια και μιλάμε για κρεβάτια, σκέφτομαι να του βάλω έναν μηχανισμό ανάκλισης γιατί το καινούριο στρώμα είναι πολύ βαρύ και δεν σηκώνεται εύκολα και η σύζυγος χρησιμοποιεί τον χώρο κάτω από το κρεβάτι για αποθήκευση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#399916 ΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :lol:

ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399919 Μα τι να κάνω; Μου λέει να πάρουμε μια τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα, της λέω πως θα πάει του καθιστικού μέσα και θα πάρουμε μια μεγαλύτερη, μου λέει εντάξει και μετά μου το γύρισε!
:protest: :ninja:
Ευτυχώς είχα κάνει απλώς κράτηση και δεν είχα πληρώσει. :s_yes :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By JBT
#399925 εμείς έχουμε ένα κρεβάτι στρόγγυλο ( :shifty: ) και είναι σχεδόν αδύνατον να βγάλεις άκρη με σεντόνια κλπ...

μόνο για εφέ είναι ωραίο

πολύ ωραίο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#399928 Τι λες τώρα... Με στρώμα νερού;;;;;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#399929 :hmmm:

είπαμε 1 |λογοκρισία| ήταν αρκετή, γιατί να κάναμε και την 2η; :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#399930 Εγώ δεν ξέρω, ερωτήσεις κάνω
Άβαταρ μέλους
By JBT
#399933 θέλεις να έρθεις να το δεις; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Την τηλεόραση την ακύρωσα, δεν συμφωνούσε η :inlove: για το ποσό.
Καλύτερα, δεν βλέπουμε παρά ταινίες και Vodafone TV.

-Μωρο μου, σκεφτομαι να αγορασουμε τηλεοραση , να βλεπεις Αρχονταρικι που τοσο...

(Σηκωνει το χερι σε θεση Talk to the hand)

-Πιατα;
-Ετοιμα, 2 χερια κιολας.
-Χαλακι εξωπορτας;
-Τιναξα.
-Λεκανη;
-Χειρουργειο.
-Ρουχα;
-Με τσακιση, οπως σου αρεσουν, εβγαλα και την Singer και εκανα ενα patch στο σωβρακο μου, δεν νομιζω να παιρνει και αλλο ομως, θα ανοιξω και ενα δευτερο απο την συσκευασια.
-Εχεις 1 λεπτο.

(Σκουπιζει τα χερια του στην ποδια, ισιωνει το φακιολι)

-Να , ελεγα να παιρναμε μια καινουργια τηλεοραση, αυτη που εχουμε ειναι τοσο ανταξια για να υμνησει το μεγαλειο σου.
-Καλα το πας, ποσο θα ΜΟΥ στοιχισει;
-Ε μην παρουμε φθηνοτερη απο τους mjacobαιους..Κανα χιλι..

(Παταει το κοκκινο κουμπι στην συσκευη που ειναι διπλα της. Ανοιγει η εξωπορτα, ειναι ο Κοβαθε. Του ξεμπερδευει τ αντερα γιατι ειχαν μπλεχτει. Φευγει. Total time: 26 sec.)

(Ερχεται, τον αγκαλιαζει . Η σκηνη θυμιζει το Συμπλεγμα του Λαοκοοντα.)

-Λοιπον;
-Εχθεις θικιο μωθακι μου. Γχουχγκουχγκουχ (αιμοπτυση, βγαινει και ενας βραχιονας απο Persol). Που να θρεθουμε θωρα. :inlove:
-Φορεβερ;
-Ενθ εβεθ.

(Βγαζει απο την τσεπη της μια κροκετα, του την βαζει στο στομα.Σηκωνεται, καθεται στην πολυθρονα της, διαλεγει ενα χοντρουλικο αρουραιο απο την γυαλα, πειναει.Ηταν μια καλη μερα. )
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399944 :lol: :metalo:
Πολύ κοντά στην πραγματικότητα, 9 στα 10 σίγουρα. Ο kovathe είναι από το πρωί στο σπίτι και βοηθάει την γυναίκα στο σιδέρωμα, υπόψιν.
:s_biggrin