https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
gianik έγραψε:
Λες κ το μάθημα των θρησκευτικών είναι μείζον πρόβλημα..
Στην τάξη του γιου μου (Α δημοτικού) υπάρχουν 3 τουλάχιστον παιδάκια με σοβαρά προβλήματα κατανόησης κλπ.. Φτάσαμε Μάρτη κ δεν μπορούν να συλλαβισουν. Έτσι λοιπόν μια τάξη καθημερινά περιμένει αυτά τα 3 παιδάκια κ ειναι πολύ πίσω σε ύλη.. Το σχολειο θα έπρεπε να βρει έναν τρόπο κ τα παιδάκια αυτά να βοηθηθούν, να μην απομονωθουν αλλά κ η υπόλοιπη τάξη να προχωράει κανονικά..
Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα για ένα σχολείο....
.
g8777 έγραψε:Παγιερ ειναι ΠΟΛΥ απλα τα πραγματα. Οπου θρησκεια= ΠΑΟ, θεος = Βαρδης, Εκκλησια = Λεωφορος, παιδι= Bayernoπουλο. Κανε αναγωγη τωρα.

MIXOStsi έγραψε:g8777 έγραψε:Παγιερ ειναι ΠΟΛΥ απλα τα πραγματα. Οπου θρησκεια= ΠΑΟ, θεος = Βαρδης, Εκκλησια = Λεωφορος, παιδι= Bayernoπουλο. Κανε αναγωγη τωρα.
Καμία σχέση g... Το έχασες...
Εκτός και αν πιστεύεις ότι στα θρησκευτικά τους μαθαίνουν για τζιχαντ...
NiTse έγραψε:Bayern7 έγραψε:MIXOStsi έγραψε:Όπως είπε και ο Ν.Π. και να πηγαίνει το παιδάκι θρησκευτικά, γιορτές, έθιμα κλπ αν φτάσει 17,18,20 και δεν γουστάρει, δεν το εμποδίζει και τίποτα να σταματήσει...
Ακριβώς. Πόσο απλό ρε πστη μου. Δηλαδή εσείς που τώρα δεν πιστεύετε και δεν έχετε «ούτε θεό ούτε πατρίδα», δεν βαφτιστήκατε; Δε σας έτρεχαν οι νονοί και οι γιαγιάδες σας να μεταλάβετε κλπ;
Πάθατε κάτι; Όχι. Στα ριαπαπα σας. Μεγαλώσατε, θεωρήσατε πως αυτό είναι μια μπούρδα και το αφήσατε στην άκρη (κρατήσατε μόνο τα καλά έθιμα κουφάλες).
Το ίδιο θα κάνει και το παιδί. Μου φαίνεται με αυτές τις αντιδράσεις σας πιο πολύ το δυσκολεύετε το παιδί σας παρά το βοηθάτε.
Προφανώς έτσι είναι όπως τα λες και για εμένα και για τους περισσότερους από εμάς. Το θέμα όπως το θέτουν τα περισσότερα παιδιά είναι φαντάζομαι επειδή οι κοινωνίες προχωράνε και εξελίσσονται να φθάσουμε σε ένα θεσμικό κατ' αρχην επίπεδο όπου κάποιος απλά να μπορεί να επιλέξει ότι θέλει χωρίς να πρέπει να δικαιολογηθεί ή να εξηγήσει τι και πως έτσι ώστε μετά από καιρό αυτό να γίνει αποδεκτό και σε κοινωνικό επίπεδο και να μην κοιτάει π.χ. ο δημόσιος υπάλληλος τον κάθε Kyr80 σαν ουφο όταν απαντάει όχι στην ερώτηση θρήσκευμα Χ.Ο.;; Βασικά θα έπρεπε να ρωτάει σκέτο θρήσκευμα ή και να μην ρωτάει καθόλου.

g8777 έγραψε:Παγιερ ειναι ΠΟΛΥ απλα τα πραγματα. Οπου θρησκεια= ΠΑΟ, θεος = Βαρδης, Εκκλησια = Λεωφορος, παιδι= Bayernoπουλο. Κανε αναγωγη τωρα.
Y.V έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω...
Εγω πχ αν δεν πιστευω τη θεωρια του Δαρβινου θα πρεπει να απαιτησω να μην την διδαχθει το παιδι μου και να παω να τους κανω φασαρια γιατι του την ειπαν;
MIXOStsi έγραψε:g8777 έγραψε:Παγιερ ειναι ΠΟΛΥ απλα τα πραγματα. Οπου θρησκεια= ΠΑΟ, θεος = Βαρδης, Εκκλησια = Λεωφορος, παιδι= Bayernoπουλο. Κανε αναγωγη τωρα.
Καμία σχέση g... Το έχασες...
Εκτός και αν πιστεύεις ότι στα θρησκευτικά τους μαθαίνουν για τζιχαντ...

g8777 έγραψε:Η αντιστοιχία αφορά το δικαίωμα μιας μειοψηφίας να ασκεί ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς από το επίσημο κράτος το δικαίωμα του να είναι οπαδός μιας οποιαδήποτε πίστης. Είναι εύκολο να λες ελαμωρετωραμωρε με τους άθεους /χριστιανούς /ινδουιστες /μουσουλμανους whatever όταν ανήκεις στην συντριπτική πλειοψηφία. Και εεπ, ειδικά για το ελλημπανατο θα αποτελέσει τεράστιο άλμα η απαγκιστρωση του από το παπαδαριό.

Bayern7 έγραψε:g8777 έγραψε:Παγιερ ειναι ΠΟΛΥ απλα τα πραγματα. Οπου θρησκεια= ΠΑΟ, θεος = Βαρδης, Εκκλησια = Λεωφορος, παιδι= Bayernoπουλο. Κανε αναγωγη τωρα.
![]()
![]()
![]()
τον χριστούλη σου![]()
![]()

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]