Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788484 Μου αρεσει που ο Ιρανικος λαος ειναι ακομα στους δρομους και δεν ξεχαστηκε η δολοφονια της κοπελας που φορουσε "λαθος ρουχα".

Δυστυχως οι διαδηλωσεις και το αιμα του λαου ειναι ο μονος τροπος να πεσουν τετοια καθεστωτα, αλλα ελπιζω τελικα να επιτευχθει ο στοχος. Συνεχιστε γερα αδερφια :superman:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#792535 Δε μου αρεσει που σημερα πηρε μπροστα πρωτη φορα το καλοριφερ που περιμενε εδω και μερες ρυθμισμενο στους 20 βαθμους. Αρχισε το κωλοπιασμα απο τους κολλητους του Κουλη για φετος :s_sad
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Δε μου αρεσει που σημερα πηρε μπροστα πρωτη φορα το καλοριφερ που περιμενε εδω και μερες ρυθμισμενο στους 20 βαθμους. Αρχισε το κωλοπιασμα απο τους κολλητους του Κουλη για φετος :s_sad

δεν μπορειτε να ζησετε με 19 βαθμους ε?Και σου φταιει ο Κουλης?
24 Δεκεμβρη θα αναψω εγω.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#792553 Στους 20 έπεσε σήμερα η εσωτερική μου, έχει πάει ανέλπιστα καλά.

Να δω πότε ανοίξω θέρμανση φέτος, μακάρι αν και δυσκολάκι να βγάλω και το Νοέμβρη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#792620 19,3 εσωτερικη. Δεν εχουμε στρωσει ακομα. Μακαρι να κρατησει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#792629 22,5 εσωτερική αυτή την στιγμή, με εξωτερική 15,7.
Μια χαρά μας έχει πάει φέτος. Ούτε στρώσιμο, ούτε εννοείται θέρμανση ακόμη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
glf έγραψε:8 είχε το πρωί η Κοζάνη..

Κι εδώ το ίδιο. Περιέργως κρατάει 18 μέσα. Αλλά αναγκάστηκα να ανάψω για να ζεστάνω νερό, οι ηλιακοί δεν κάνουν δουλειά με τέτοιον ήλιο. Λίγες ώρες μετά το σούρωπο κρυώνει, αλλά είναι και 200 λίτρα το boiler, οπότε δεν έχω και απαιτήσεις να το κρατάει ζεστό όλο το βράδυ, με τόσο λίγο ήλιο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:22,5 εσωτερική αυτή την στιγμή, με εξωτερική 15,7.

εμεις εχουμε 13 εξωτερικη με 19,2 μεσα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#792645 Εγώ έχω "στρώσει" τα δυο τρία χαλιά που στρώνω κάθε χρόνο (ένα στο τραπεζάκι του σαλονιού, ένα τραπεζαρία, ένα στο γραφείο).

Παραμένει ηρωϊκά η 20αρού εσωτερική με 11.5 εξωτερική. Μαγεία.
Άβαταρ μέλους
By glf
Έχουν ανάψει άλλοι στην πολυκατοικία;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

εμεις εχουμε 13 εξωτερικη με 19,2 μεσα.

Με την ίδια εξωτερική έχω 18,5 μέσα.
Στρώσαμε χαλιά, βγάλαμε χειμερινά, καλοριφέρ δεν ανάβει κανείς. Όλοι περιμένουν τον πρώτο, τον |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Εντάξει παίζει μεγάλο ρόλο η θερμομόνωση και τα πιο σύγχρονα μπαλκονοπορτοπαράθυρα.
Τεράστιο. Θα ξεκινούσα πρότζεκτ εξωτερικής θερμοπροσοψης αλλά είναι εύκολο μόνο μπροστά και πίσω που έχει μπαλκόνια.
Στις άλλες δύο πλευρές θέλει σκαλωσιές, άδεια από τους διπλανούς, κλπ. Εσωτερική δεν γίνεται με το σπίτι κατοικήσιμο