Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Εικόνα

https://www.instagram.com/p/C2ug5k_CrLx/

:s_roses :s_roses :s_roses :s_roses

PS πάλι ξέχασες να βγάλεις τα σκουπίδια :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
Σου έχω αφήσει 38,40 για να περάσεις την εβδομάδα

:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
bill33 έγραψε:
g8777 έγραψε:Εικόνα

https://www.instagram.com/p/C2ug5k_CrLx/

:s_roses :s_roses :s_roses :s_roses

PS πάλι ξέχασες να βγάλεις τα σκουπίδια :x

:lol: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#854681 Καθε ποστ για Κουλη και Αδωνη ειναι οκ? Κασσελακης/Ταιλερ νοτ ok? Για ρωτησε τον ψυχολογο σου τι γνωμη εχει για αυτο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:Καθε ποστ για Κουλη και Αδωνη ειναι οκ? Κασσελακης/Ταιλερ νοτ ok? Για ρωτησε τον ψυχολογο σου τι γνωμη εχει για αυτο. :rtfm:

και εσυ τριμπουρδελος συντροφε? :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#854862 Σα να βλέπω μπροστά μου το μουσατοιστορικό στο γιουτιούπι: ρέντπιλ, κόουτς, μίγκτάου κτλ. :s_bored

Δωρεάν συμβουλή: απόφυγε πάση θυσία τους άνω μισογυνούληδες. Το ότι έχουν φτωχό εξοπλισμό ή όποιο άλλο θέμα δε σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τα rant τους (κάποιοι μάλιστα πληρώνουν και sessions, αν και σε αυτή την περίπτωση καλά κάνουν οι προαναφερθέντες που τους αδειάζουν τα πορτοφόλια).
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
mousatos έγραψε:There are plenty of women out there that don’t have children. Why would you want to date a women with baggage?
Απλα εμετος, μας γυρισες τα αντερα μεσημεριατικα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854868 Nosferatu , η αλήθεια πονάει μερικές φορές. Αν έχεις τα μούσκουλα να σηκώσεις το extra baggage , προχώρα.

diplomat αυτόν λες; ναι είναι μισογύνικο κάθαρμα αλλά έχει αρκετα valid points για τα δεδομένα των ΗΠΑ/Καναδά όπου αρκεί κάνα 6μηνο συγκατοίκησης για να σου ζητήσει στο τέλος διατροφή η άλλη για του αλλουνού τα παιδία . :slap:

Προσπαθώ πάντως να φέρω στο μυαλό μου εικόνα πετυχημένης και οικονομικά ανεξάρτητης γυναίκας που θα παντρευτεί κάποιον με παιδιά και πέφτω σε κενά αέρος και frizzed screen monitors.

To μισογύνικο κάθαρμα τις αποκαλεί low lying fruit και μάλλον έχει δίκιο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#854869 Δε λέω κάποιον συγκεκριμένο γιατί δεν έχω παρακολουθήσει, και ούτε θα το κάνω, μα είναι φανερό ότι πρόκειται για ευμεγέθες έκοτσέιμπερ που ανατροφοδοτείται κάργα από τους αλγόριθμοι, καθώς βγαίνουν στα προτεινόμενα σε ένα κάρο άσχετα θέματα. Μόνο και μόνο από τους τίτλοι και thumbnails που ζέχνουν καταλαβαίνει κανείς τί παίζεται. Κατά συνέπεια, μάλλον αποκλείεται να βγει κάποιο net positive, με την έννοια του να πετύχεις κάποιο σωστά συναρμολογημένο και συγκροτημένο επιχείρημα που θα σε κάνει σοφότερο. Μη χάνεις πολύτιμο χρόνο, αποτελεί κλασικό παράδειγμα διαδικασίας στην οποία δε μπαίνουμε καν.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Nosferatu έγραψε:
mousatos έγραψε:There are plenty of women out there that don’t have children. Why would you want to date a women with baggage?
Απλα εμετος, μας γυρισες τα αντερα μεσημεριατικα

Δεν τον παρακολουθεις αρκετα προσεκτικα, αλλιως θα σου ειχαν γυρισει εδω και χρονια

Ειναι και ζηλευτος γαμπρος ο ιδιος εντωμεταξυ, λαμβανει cv και φιλτραρει σαν τον Ντι Καρπιο, <25, 90-60-90, να χει κανει και κανα μεροκαματο στη victoria secret, οποτε σου λεει ΕΓΩ να μπλεξω με single mom? Σε ενα κοσμο δουναι και λαβειν, τι προσφερεις, τι ζητας, οπου η αλληλοεκτιμηση, η αγαπη, οι ειλικρινεις σχεσεις δεν παιζουν κανενα ρολο αλλα τα βλεπουμε ολα ως εσοδα εξοδα, οντως οι χωρισμενες μαμαδες εχουν πολλα εξοδα για δυσαναλογα χαμηλη αποδοση. Οποτε ο μουσατος, οντας το ιδανικο blue chip για καθε γυναικα, τα ζυγισε και παει να τον κανει λαστιχο μυκονο :s_biggrin