He Lost 5 Years In PRISON
He Lost 5 Years In PRISON
Hellenic tifosi έγραψε:Έχει απόλυτο δίκιο ο Κύργιος, αλλά για λάθος λόγο. Οι παίκτες του τένις δεν αμείβονται ανάλογα με τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ανάλογα με το πόσο δημοφιλές είναι το τουρνουά.
Ε, καλώς ή κακώς το ανδρικο τένις είναι πολύ πιο θεαματικό και έχει πολύ περισσότερη τηλεθέαση και έσοδα. Είναι σαν να λέμε ότι οι οδηγοί της F1 και την F2 θα παίρνουν τα ίδια λεφτά- ε είναι διαφορετικές κατηγορίες, πως να το κανουμε;
Εκεί που θα υπήρχε πραγματικά θέμα εμφυλης αδικίας θα ήταν αν οι γυναίκες διαιτητές, επόπτες κλπ έπαιρναν λιγότερα από τους άνδρες συναδέλφους τους. Στην περίπτωση αυτή πραγματικά έχουμε περίπτωση "equal job, equal pay".
Αλλά η διάρκεια του ανδρικού τένις δεν είναι επιχείρημα. Αν είναι έτσι, όταν ο Τζοκοβιτς καθαρίζει "καλώς τα παιδιά 3-0", θα πρέπει να παίρνει λιγότερα.
Hellenic tifosi έγραψε:Μα είναι άλλο άθλημα! Και οι ποδοσφαιριστριες πληρώνονται λιγότερο, όπως και ο 12ος παίκτης τον Μπακς παίρνει λιγότερα από τον Γιάννη.
Ανεξαρτήτως του επιχειρηματος των σετ(ούτως ή άλλως στα κοινά χιλιαρια τουρνουά 3 σετ παίζουν και οι δυο), υπάρχει σεβαστή διαφορά στην απήχηση μεταξύ ανδρικού και γυναικείου τένις.
Η πραγματική αδικία θα ήταν να υπήρχε διαφορά στην πληρωμή για διαιτητές, επόπτες, κλπ, όπου όντως κάνουν την ίδια δουλειά. Στο θέμα του prize money όμως, απλά καβαλάνε λίγο το woke ρεύμα της εποχής.
mousatos έγραψε:https://www.protothema.gr/sports/article/1446639/adithetos-stin-isotita-andron-gunaikon-sto-tenis-o-kurgios-epaixa-4-ores-i-svitolina-40-lepta-kai-pirame-ta-idia-hrimata/
Αντίθετος στην ισότητα ανδρών-γυναικών στο τένις ο Κύργιος: «Έπαιξα 4 ώρες, η Σβιτολίνα 40 λεπτά και πήραμε τα ίδια χρήματα»
https://www.metrosport.gr/dite-posa-chr ... omou-49492
Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκε το ζευγάρι
Το μυστήριο τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
...
...οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν παρέστησαν.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]