dimviii έγραψε:μαλλον γνωριζε και ο Κουλης.![]()
Ο βουλευτής Γρεβενών ειδικότερα υποστήριξε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ: “Όταν λοιπόν το Σάββατο την Κυριακή δημιουργήθηκε το θέμα ο κ.Οικονόμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με κάλεσε και μου είπε πρέπει να βγάλω ένα δελτίο Τύπου. Έστειλα το δελτίο τύπου την Δευτέρα το βράδυ, την Τρίτη το πρωί γίνανε κάποιες διορθώσεις καθ’ υπόδειξην του και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω το δελτίο τύπου όπου θα αναφέρομαι και στο θέμα της εισπρακτικής το 2010, που έχει κλείσει το 2019 – που δεν ήταν εισπρακτική- αλλά εν πάση περίπτωση και για το θέμα του Πλάτωνα που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια”.
Μέχρι να βγει όμως η ανακοίνωση ο βουλευτής Γρεβενών είχε κληθεί σε απολογία από τον ΓΓ της γαλάζιας ΚΟ, Γιάννη Μπούγα, είχε αρνηθεί να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του και ως εκ τούτου είχε διαγραφεί από την ΚΟ και από το κόμμα της ΝΔ.
https://www.news247.gr/politiki/vgikan- ... _term=Pos1
Ξέρω, πέφτεις κι εσύ από τα σύννεφα. Ποιός θα περίμενε κάτι τέτοιο (εκτός από όσους δεν ζουν σε μία σπηλιά);;
Νομίζω πως είναι καιρός για ένα διάγγελμα, για μία ένταση στα Ελληνοτουρκικά και πιθανώς αναβίωση της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Α, και να δούμε αν ο Πλεύρης μπορεί να πιει καφέ στα Εξάρχεια.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

), οποτε το εβαλα να δω μπας και ξερει κανενας τιποτα παραπανω...