Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elvet
REALZEUS έγραψε:

:innocent:[/quote]

Κλασική απόπειρα κακού χιούμορ να στηρίξει αστήρικτες βλακείες :s_hang
Άβαταρ μέλους
By DAP
Dimitris_P έγραψε:Πέτσα από γιαούρτι σε πήλινο :inlove: Χρόοοοοοοονια έχω να φάω. Υπάρχουν ακόμη;

Και του κιλου μια σταλια εχουν τα ατιμα......Ωσπου να καταπιεις τελιωσε ο κεσες..... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Όσοι έχουμε μυρίσει φρέσκο γάλα συνήθως η μυρωδιά μας...καταδιώκει όλη μας την ζωή!
Ένας από τους λόγους που δεν το αντέχω είναι κι αυτός, παιδικά τραύματα μάλλον...

μια από τα ιδια.Το καλοκαιρι που πηγαίναμε στο χωριο,για 3 μηνες η μανα μου εκανε κονε με μια γειτονισσα που ειχε κατσικες,και κάθε πρωι είχαμε γαλα. Εχω να πιω γαλα πανω από 30 χρονια.
Η μποχα δεν παλευοταν με τιποτα,δυσκολευομαι να βρω τη χειροτερη ακομα και με μουρουνολαδο σε κουταλια σουπας(αυτό το είχαμε ολο το χρονο :s_hang )
Τυρια όμως τρωω μεγαλες ποσοτητες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#395864 Σε αυτό το θέμα, αυτή τη στιγμή, ο otso θα ρωτούσε αν έχετε πιει μητρικό γάλα. (Παίζει να το έχει ρωτήσει παλαιότερα)
Άβαταρ μέλους
By otso
#395866 και ενας εχει απαντησει ναι , αυτος που τρωει μια κλωσσοφωλια αυγα στην καθισια του . ειχε παρει δε και γονικη αδεια 1 χρονο για να απολαμβανει το γαλα του , στο μωρο δινανε σκονη . νομιζω του το ειχε συστησει προπονητης μποντυ μπιλντινγκ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#395868 Ποιο μποντιμπιλντιγκ, πάει αυτό. Είχε πάρει ολόκληρη τη ΒΙΑΝΕΞ, έφτασε το βυζι στο γόνατο.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
otso έγραψε:και ενας εχει απαντησει ναι , αυτος που τρωει μια κλωσσοφωλια αυγα στην καθισια του . ειχε παρει δε και γονικη αδεια 1 χρονο για να απολαμβανει το γαλα του , στο μωρο δινανε σκονη . νομιζω του το ειχε συστησει προπονητης μποντυ μπιλντινγκ

Toυ τα έχω έτοιμα

Εικόνα

συρτάρι ψυγείου :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By elteo
otso έγραψε:και ενας εχει απαντησει ναι , αυτος που τρωει μια κλωσσοφωλια αυγα στην καθισια του . ειχε παρει δε και γονικη αδεια 1 χρονο για να απολαμβανει το γαλα του , στο μωρο δινανε σκονη . νομιζω του το ειχε συστησει προπονητης μποντυ μπιλντινγκ

:yahoo: :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
otso έγραψε: ειχε παρει δε και γονικη αδεια 1 χρονο για να απολαμβανει το γαλα του , στο μωρο δινανε σκονη

να πίνει ο μπαμπάς και στο μωρό να μη δίνει.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#395911 Χαχαχαχαχαχαχχα οτσος on fire!!

Dodger έγραψε:
Toυ τα έχω έτοιμα

Εικόνα

συρτάρι ψυγείου :iconcool:

Πωωωωωωω και γαμω!!

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#395918 Αυγά στο ψυγείο; Why;
Άβαταρ μέλους
By manosky
#395920 Ορίστε;
Αν η ημερομηνία λήξης τους είναι (στο πακέτο) μετά από Χ μέρες, στο ψυγείο κρατάνε άνετα πολλαπλάσιο χρόνο.

https://www.sintagespareas.gr/simboules ... -ton-abgon
Άβαταρ μέλους
By italakias
drdino έγραψε:Αυγά στο ψυγείο; Why;

Because κρατανε περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#395927 Lol, δεν είδα ότι είχε φωτογραφία με έναν τόνο αυγά Οκ, για τόσα πολλά κατανοητό. Σωστό επίσης το ότι είναι σε καλάθι, το να τα έχει κανεις στην πόρτα ειναι χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#395938 Γιατί δεν είναι καλό να τα έχεις στην πόρτα??
Ρωτάω γιατί και εμένα μου στέλνουν 30 αυγά από το χωριό και τα βάζω στην πόρτα του ψυγείου επειδή εκεί έχει την σχετική θήκη