Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thanix
funkyreverend έγραψε:Μου αρέσει που ο ποπολ@ρος μας δίνει το αποκλειστικό με τα δύο ποστ του στο Οδήγησα.

Ποιοι είναι συνήθως αυτοί που ξέρουν τα Ζουζούνια; :innocent: :innocent: :innocent:

Καλά είχα διαβάσει ότι είσαι σοβαρό αγόρι πλέον εσύ...

Λίγα λόγια για τον ξάδερφο...!!!

< using BoobsPower!
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
dimviii έγραψε:εν τω μεταξυ ο Μπιχλας απο κοντα δεν εχει σχεση με αυτο που φανταζεσται,συνεσταλμενος, ησυχος,λιγομιλητος.
Τωρα δεν ξερω εαν ηταν ετσι επειδη μας εβλεπε πρωτη φορα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι κυκλοθυμικός σε διάθεση και συμπεριφορά, αν μου δώσει πάτημα κάποιος μπορεί να
του ξεράσω λεπτομέρειες της ζωής μου που δεν ξέρουν ούτε οι κολλητοί μου. Στη συνάντηση που είχα έρθει 1ον
δεν είχα ξαναδεί κανέναν, 2ον ήμουν hangover από 2-3 συνεχόμενες εξόδους και 3ον ήταν το μυαλό μου φορτωμένο
με κάποια χυδαία πεσίματα που είχα κάνει στην Αθήνα και την επόμενη δεν θυμόμουν τι έλεγα, είχα κοντέψει να
πλακωθώ στα μπουνίδια με κολλητό που έφερε μια φίλη του στην παρέα και της είχα γίνει βδέλλα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#480041 Δε μου άρεσε ο χαμός στο κέντρο και στους δρόμους πάλι χθες....Προφανώς μας θεωρούν πολίτες Γ' κατηγορίας και κλείνουν όποιο δρόμο τους κατέβει χωρίς καμία προειδοποιηση . Ούτε στα Παίδων δε μπορούσες να φτάσεις.
Οι αστυνομικοί έκαναν βόλτες δίχως αύριο ,πάνω -κάτω με τις μηχανές στη Κηφισίας ...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#480142 Μου αρέσει που είμαι σε άδεια
Μου άρεσαν τα 17 χλμ περπάτημα χθες

Μου αρέσει που αύριο Γιάννενα, + μου αρέσει που θα δω τον Τιράντα
Μου αρέσει που το κατσίκι έρχεται μαξ 15 Μάρτη.

Μου αρέσει που η μικρή είναι κοινωνική (καμμία σ΄χέση που εγώ πιτσιρίκι ερχόταν κόσμος στο σπίτι και άρχιζα τα κλα΄ματα). Χθες μπήκανμε στο Μασούτη και έλεγε "γεια" σε όλους. (πολιτικός mode on). Εναν τον είπε παππού (όντως του έφερνε λίγο) και αυτός βούρκωσε για κάποιο δικό του λόγο.

Μου αρέσει που τόσες παρακολουθήσεις επεισοδίων μαστερ σεφ 1 και 2 , έπιασαν τόπο και κατάφερα πατάτες τηγανιτές. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#480145 Δεν μου αρέσει που φίλος βρέθηκε ξαφνικά να νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα*.

*Η εγκεφαλίτιδα μπορεί να προκαλέσει γριππώδη συμπτώματα, όπως πυρετό ή πονοκέφαλο. Μπορεί επίσης να προκαλέσει σύγχυση σκέψης, επιληπτικές κρίσεις, ή προβλήματα με τις αισθήσεις και την κίνηση.

Ξεκίνησε με πυρετό (έχει μικρά παιδιά που πάνε παιδικό) και 2-3 μέρες μετά μιλούσε στα αγγλικά στους γύρω του :lipsealed: . Και κατέληξε στο νοσοκομείο δεμένος (λόγω επιληπτικών κρίσεων) σε αφασία :( .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#480305 πω πω το του ετυχε ρε γμτ :(
περαστικα του.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#480306 Μαρεσε μια φοβερη φεγγαραδα οπως γυριζα απο τη δουλεια
κατ εξαιρεση και ενω σημερα ηταν η ημερα αναπαυσης αποφασισα να βγω να τρεξω να το χαρω, πηγα στην πανω γειτονια που ειναι (ακομα πιο) ερημη ... καταπληκτικο . Βασικα πηγα να ξεσκασω και λιγο γιατι ειχα ενα πλακωμα... διοτι....
δε μου αρεσε μια δυσκολη αποφαση στη δουλεια σημερα, αλλα ειναι για καλυτερα in the long run :(
ευτυχως ειναι χαμηλος ο δεικτης ανεργειας
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Dimitris_P έγραψε:Πάλι απέλυσες;

ενταξει πηγα ετρεξα, βγηκανε εκει ορμονες ζουμια τι στο διαολο κυκλοφορουνε, τωρα ειμαι καλα
αστο....
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#480320 ...άσε που είδα για πρώτη φορά μετά απο δεκαετίες στιγμιαία τη ζυγαριά να φλερτάρει με το 78.x πριν ξανά περάσει στο 79 . Εντάξει στη διακύμανση ακόμα δεν εχει σταθεροποιηθεί αλλά κοντεύω το στόχο , ξανά έπειτα απο 25χρονια
Ε μέσα στο Φεβρουάριο πιστεύω θα ειναι οκ στο χαλαροτατο
(Εκτός και συνεχίσω να πλακωνομοαι σε κάτι λουκουμάδες που έφτιαξε η σύζυγος απόψε... μέλι απο λεωνιδιο ...τους διέλυσα :metalo: )
Άβαταρ μέλους
By g8777
#480326 Οσο σκληρο και αν σου φανηκε κιλο, δυστυχως ετσι ειναι στα συγχρονα απαιτητικα εταιρικα περιβαλλοντα. Kill or be killed.
Κοιτα μπροστα, μην το αφηνεις να σε τρωει. :s_wink