Μεθαύριο στο 3μερο, κάποιοι κατα τστρεις θα βαρανε τις γρίλιες ανα τις επαρχίας, ΑΝΟΊΞΤΕ ΘΈΛΩ ΣΤΡΙΦΤΟΠΙΤΑ.
Διασκεδαστικοί.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
mousatos έγραψε:Αυτά είναι ωράρια full τουριστικών περιοχών .
Anonymous Founder έγραψε:Οι φούρνοι από την στιγμή που βάλανε μέσα και τους καφέδες, έγιναν μεγάλη σκλαβιά: ξυπνάνε να φτιάξουν ψωμί αχάραγα, και κατόπιν μένουν ανοιχτοί μέχρι το βράδυ. Στην Αθήνα αυτά και εννοείται, το πιθανότερο είναι να ισχύει πιο πολύ στα λαϊκά προάστια παρά στα ακριβά σαν τα 3Β.
Άλλη μία υπερβολή του σύγχρονου τρόπου ζωής.
socratesn έγραψε:Επίσης ο καφές είναι από τα προϊόντα με πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους, πρακτικά έχει σχεδόν μηδενικό κόστος να το προσφέρεις σαν προϊόν, οπότε γενικά δίνει μία ανάσα σε τέτοια μαγαζιά, αν και δυστυχώς τα περισσότερα μεγάλα είναι πράγματι γαλέρες.
Νίκος Παππάς έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Οι φούρνοι από την στιγμή που βάλανε μέσα και τους καφέδες, έγιναν μεγάλη σκλαβιά: ξυπνάνε να φτιάξουν ψωμί αχάραγα, και κατόπιν μένουν ανοιχτοί μέχρι το βράδυ. Στην Αθήνα αυτά και εννοείται, το πιθανότερο είναι να ισχύει πιο πολύ στα λαϊκά προάστια παρά στα ακριβά σαν τα 3Β.
Άλλη μία υπερβολή του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Πολυ πριν βαλουν καφε ειχαν τετοια ωραρια.
Γιατι πουλουσαν γαλα, βουτηματα, καποιοι παγωτο, μεχρι και γλυκα. Αφου εισαι ανοιχτος για τον ξεχασιαρη που ξεμεινε απο ψωμι - γαλα γιατι να μην το εκμεταλλευτεις;
Οταν αρχισαν να ανοιγουν καφε σε καθε γωνια ηταν λογικο να βαλουν κι αυτοι αφου εκτος απο καφε ειχαν ολα τα αλλα για να ξεκινησει η μερα
Anonymous Founder έγραψε:Πλέον καφέ πουλάνε και στα βενζινάδικα. Και η διαφορά γίνεται για το ποιος κάνει και καλό καφέ στην τελική... Θεωρώ πως αν ανοίξεις το ωράριο τόσο, μετά από κάποιο καιρό το όποιο "πλεονέκτημα" χάνεται: αν όλοι είναι ανοιχτοί, τότε δεν θα προτιμήσουν εσένα. Στην γειτονιά όλοι οι φούρνοι είναι ανοιχτοί διαρκώς, το ίδιο και τα καφέ, το ίδιο και τα βενζινάδικα (κάποια και 24ώρες) επομένως δεν υπάρχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κανέναν: μένεις ανοιχτός, για να μην πάει ο πελάτης αλλού.
Αν υπήρχε πιο σφιχτό ωράριο για κάποιες δραστηριότητες, όπως παλιά, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Ακόμη και να ξέχασες να πάρεις ψωμί, φάε μια φρυγανιά, ένα κριτσίνι, κάτι, σιγά το πράγμα.
ή πρόσθεσε 10 καφεδάκια
ή (πιο ρεαλιστικά δυστυχώς) μη τους ασφαλίζεις για όλες τις ώρες
socratesn έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Πλέον καφέ πουλάνε και στα βενζινάδικα. Και η διαφορά γίνεται για το ποιος κάνει και καλό καφέ στην τελική... Θεωρώ πως αν ανοίξεις το ωράριο τόσο, μετά από κάποιο καιρό το όποιο "πλεονέκτημα" χάνεται: αν όλοι είναι ανοιχτοί, τότε δεν θα προτιμήσουν εσένα. Στην γειτονιά όλοι οι φούρνοι είναι ανοιχτοί διαρκώς, το ίδιο και τα καφέ, το ίδιο και τα βενζινάδικα (κάποια και 24ώρες) επομένως δεν υπάρχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κανέναν: μένεις ανοιχτός, για να μην πάει ο πελάτης αλλού.
Αν υπήρχε πιο σφιχτό ωράριο για κάποιες δραστηριότητες, όπως παλιά, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Ακόμη και να ξέχασες να πάρεις ψωμί, φάε μια φρυγανιά, ένα κριτσίνι, κάτι, σιγά το πράγμα.
Δεν νομίζω πως είναι θέμα πλεονεκτήματος ή μη, είναι απλά το Industry standard αυτό το ωράριο και αυτές οι παροχές, πράγμα που σίγουρα δεν ευνοεί τους μικρούς (δυστυχώς). Ο καφές όπως και μερικά ακόμα προϊόντα είναι πιο πολύ κράχτες, π.χ. δεν ειναι τυχαίο ότι συνήθως οι φούρνοι έχουν οικονομικότερο καφέ, γιατί μαζί με τον καφέ στις μισές περιπτώσεις θα φύγει και ένα ακόμη προϊόν.
Η λογική δεν είναι μένω ανοιχτός για να προτιμήσουν εμένα επειδή είμαι ανοιχτός.
Είναι "όσο μένω ανοιχτός, κάποιοι θα με προτιμούν"
Στο κάτω κάτω μόνο 20 καφέδες να φύγουν στο φαινομενικά νεκρό 4ωρο 17:00 - 21:00 είναι 40€ , 2 υπάλληλοι και όλα τα λοιπά κόστη για 4 ώρες είναι μαξιμουμ ένα 20ρικο. 20€ τη μέρα τσέπη για 3 νεκρές για τον κλάδο ώρες, είναι 500€-600€ το μήνα έξτρα από ένα τετράωρο που με το παραδοσιακό ωράριο θα ήσουν απλά κλειστός.

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]