Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
NiTse έγραψε:Ποια είναι η εθνική θυγατέρα;;;

https://www.protothema.gr/politics/arti ... iki-vlavi/
Άβαταρ μέλους
By NickTG
GTS έγραψε:
edmond έγραψε:Να το νομίζεις ναι.
Και βασικά να το νομίζεις για περισσότερο πληθυσμό που δεν ήξερε, δεν γνώριζε, δεν έχει άποψη κτλ.

Aπο την αλλη αυτο που γινεται ειναι οτι προσπαθει να επιβληθει μια επιλογη καποιων λιγων σε ολους.

Ποια επιλογή είναι αυτή?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:Το να εχει καποιος/α σεξ. προτιμησεις στο ιδιο φυλο.

Τι λες παλι ρε ανθρωπε του θεου? Το να πω εγω οτι ειμαι γκει δε σημαινει οτι σου επιβαλω να γινεις κι εσυ γκει. Ομοιως ο Κασσελακης και καθε αλλος.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#839581 Αν δεν μου το επιβαλουν τοτε γιατι το αναφερουν συνεχως με τις ωρες στα καναλια; Γιατι μιλαει συνεχως για τον Ταιλερ;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#839583 Όταν μιλάνε για Περιστερά και υπερκομψη Μαρέβα το ίδιο σου επιβάλλουν;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:Αν δεν μου το επιβαλουν τοτε γιατι το αναφερουν συνεχως με τις ωρες στα καναλια; Γιατι μιλαει συνεχως για τον Ταιλερ;

Βασικα δε νομιζω οτι μιλαει συνεχεια για τον Ταιλερ. Πολιτικη προσπαθει να ασκησει, εστω κι αποτυχημενη κατα την αποψη μου.

Αλλα ακομα και να πει μερικα πραγματα για τη σχεση τους, δε θα αλλαξει κανενας στρειτ σε γκει επειδη λεει ο Κασσελακης τα δικα του. Το ζητουμενο του ειναι να αποδεχτει ο κοσμος τους γκει σαν ισοτιμα μελη της κοινωνιας και να μην τους δειχνει με το δαχτυλο οπως γινοταν πριν μερικες δεκαετιες. Και δυστυχως μεχρι σημερα παιζει τρελο κομπλεξ με τους γκει, ευτυχως σε μικροτερο βαθμο σε σχεση με παλια.

Εγω παντως αν και στρειτ, ειδα ποσα σκουπιδια δικαιολογουν τα αισχη που ξεστομισε ο Μπεος και ντραπηκα που ειμαι Ελληνας:

https://www.newsbreak.gr/dimoskopiseis/ ... kasselaki/
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Όταν μιλάνε για Περιστερά και υπερκομψη Μαρέβα το ίδιο σου επιβάλλουν;

Ναι. Για σενα ο Ταιλερ ειναι το ιδιο ομως με αυτες που αναφερεις ομως;
Άβαταρ μέλους
By GTS
George_Prix έγραψε:
GTS έγραψε:Αν δεν μου το επιβαλουν τοτε γιατι το αναφερουν συνεχως με τις ωρες στα καναλια; Γιατι μιλαει συνεχως για τον Ταιλερ;

Βασικα δε νομιζω οτι μιλαει συνεχεια για τον Ταιλερ. Πολιτικη προσπαθει να ασκησει, εστω κι αποτυχημενη κατα την αποψη μου.

Αλλα ακομα και να πει μερικα πραγματα για τη σχεση τους, δε θα αλλαξει κανενας στρειτ σε γκει επειδη λεει ο Κασσελακης τα δικα του. Το ζητουμενο του ειναι να αποδεχτει ο κοσμος τους γκει σαν ισοτιμα μελη της κοινωνιας και να μην τους δειχνει με το δαχτυλο οπως γινοταν πριν μερικες δεκαετιες. Και δυστυχως μεχρι σημερα παιζει τρελο κομπλεξ με τους γκει, ευτυχως σε μικροτερο βαθμο σε σχεση με παλια.

Εγω παντως αν και στρειτ, ειδα ποσα σκουπιδια δικαιολογουν τα αισχη που ξεστομισε ο Μπεος και ντραπηκα που ειμαι Ελληνας:

αυτο λεμε, αν καποιος δεν του αρεσουν οι γκει γιατι σωνει καλα πρεπει να τον αλλαξουμε και να τον κανουμε να του αρεσουν;

βεβαια αυτο δεν εχει διαφορα με αυτους που ειναι βιγκαν η τους αλλους που εχουν σκυλια/γατια. Με το ζορι θελουν να επιβαλουν το λifestyle τους σε αυτους που δεν τους αρεσουν το βιγκαν και δεν θελουν ζωα στο σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
GTS έγραψε:Το να εχει καποιος/α σεξ. προτιμησεις στο ιδιο φυλο.

Εσύ επέλεξες ποιο φύλο θες? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:
George_Prix έγραψε:

αυτο λεμε, αν καποιος δεν του αρεσουν οι γκει γιατι σωνει καλα πρεπει να τον αλλαξουμε και να τον κανουμε να του αρεσουν;

βεβαια αυτο δεν εχει διαφορα με αυτους που ειναι βιγκαν η τους αλλους που εχουν σκυλια/γατια. Με το ζορι θελουν να επιβαλουν το λifestyle τους σε αυτους που δεν τους αρεσουν το βιγκαν και δεν θελουν ζωα στο σπιτι.

Αυτο που μολις ειπες, ειναι καλη αφορμη για να σου πω ποσο στραβα τη βλεπεις τη δουλεια.

Κι εγω εχω ποσταρει δεκαδες φωτο με το γατι μου. Δεν το κανω για να πεισω εσενα ή κανεναν αλλον να παρετε γατια. Το κανω γιατι μου δινει εμενα ευχαριστηση, οπως μου δινει ευχαριστηση να βλεπω και τα ζωα αλλων χρηστων που εχουν την ιδια "τρελα" με μενα.

Ετσι κι ο Κασσελακης γουσταρει τον Ταιλερ και του δινει χαρα να κανουν μαζι βολτα με το σκυλι τους και να λεει οτι θελουν να κανουν οικογενεια και παιδια με παρενθετη μητερα. Το να εκφραζει καποιος τα συναισθηματα του, δε σημαινει οτι τα επιβαλει σε σενα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#839591 Αν το κανει σε βαθμο πλυσης εγκεφαλου προφανως και τα επιβαλει. Οπως η διαφημιση για ενα απορυπαντικο που παιζει 3 ωρες καθε μερα στην τηλεοραση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:Αν το κανει σε βαθμο πλυσης εγκεφαλου προφανως και τα επιβαλει. Οπως η διαφημιση για ενα απορυπαντικο που παιζει 3 ωρες καθε μερα στην τηλεοραση.

Εγω φιλε το εχω πει χιλιαδες φορες οτι μισω την τηλεοραση που διαμορφωνει σε τεραστιο βαθμο την κοινη γνωμη.

Εδω και τοσα χρονια τρωμε ολη μερα στη μαπα τον Κουλη και το ποσο αριστες επιδοσεις εχει αυτος και η κυβερνηση του.

Τον τελευταιο καιρο παιζουν πραγματι πολυ τον Κασσελακη. Ειτε γιατι πληρωνονται για να το κανουν, ειτε γιατι εχουν αλλο μαστερ πλαν οσον αφορα τις πολιτικες εξελιξεις του τοπου μας και τους βολευει η διαφημιση και η ανοδος του. Αλλα τον δειχνουν να πινει καφε, να κανει γυμναστικη, να ταζει κλιματιστικα και ολοκληρες υποδομες σε οργανισμους, να πηγαινει στη Μακρονησο, να βγαζει βολτα το σκυλο, να φτιαριζει λασπες φορωντας γαλοτσες κι αναποφευκτα μεριδιο της πιτας εχει και η σχεση του με τον Ταιλερ που επισης πουλαει σαν θεμα.

Το οτι εσυ απο ολα αυτα συγκρατεις τον Ταιλερ και νομιζεις οτι προσπαθουνε να μετατρεψουν ολους τους Ελληνες σε γκει ειναι το λαθος που κανεις στη συγκεκριμενη φαση.
Άβαταρ μέλους
By Chris

Ανησυχεις μηπως σε τουμπαρουν με τοση πλυση εγκεφαλου? :omg: