Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
PeterPan έγραψε:Δε μου αρέσει που με έπιασε η αστυνομία με το κινητό στο χέρι κ πήρα πρόστιμο... 100€ κ ένας πόντος... θα έρθει με το ταχυδρομείο είπαν... :rant:

Μίλαγες η έγραφες; Και που σε είδανε , σε φανάρι;
Είμαι υποψιασμένος γιαυτο , το κρύβω χαμηλά άμα γράψω τίποτα αν και το αποφεύγω γενικά :-)
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#473819 Έχει αρχίσει να μου αρέσει που ζω σε μια πόλη που στους δρόμους της οδηγώντας, άνετα μιλάς σε κινητά ή τρως, τα πορτοκαλί υπερισχυουν των πράσινων στα φανάρια, που κανένα αμάξι δεν έχει λεβιε φλας ή κουμπί αλαρμ, που αμάξια που δεν έχουν day lights έχουν αναμμένα τα ομίχλης, που παρκάρεις μπροστά στο καφέ σου, στην ταβέρνα σου, στην λαϊκή σου ή στο εμπορικό σου κέντρο και όταν ξεπαρκαρεις έχεις πάντα προτεραιότητα, που δικαίωμα στην ταχύτητα και στην αριστερή λωριδα έχουν όλα τα αυτοκίνητα ανεξαιρέτως κυβικών, ηλικίας οδηγού ή αυτοκινήτου, είδους αυτοκινήτου, που οι πινακίδες του ΚΟΚ είναι διαφημιστικά ταμπλό για είδη και υπηρεσίες κλπ. Έχω μια υποψία δε ότι ζώνες και κράνη είναι μόνο για τους ηλιθιους. Το ερευνώ ακόμα...
Ουφφφφφφ! Με την καταπίεση του ευρωπαϊκού πολιτισμού σας ...

Μ' αρεσει που τελευταία στο δρόμο παρατηρώ φάτσες και ύφος οδηγών δύο συγκεκριμενων αυτοκινήτων. Οκταβιες και Κασκαι. Όχι τυχαία αυτά τα δύο. Μου το 'συγκεκριμενοποιησαν" μεταξύ σοβαρού και αστείου οι πωλητές τους. Μ' αρέσει το καρδιναλιος στυλ τους!!! Τι και αν οδηγούν τους διαδοχους του Target και του 120Υ!!!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
corsair έγραψε:
PeterPan έγραψε:
Δε μου αρέσει που με έπιασε η αστυνομία με το κινητό στο χέρι κ πήρα πρόστιμο... 100€ κ ένας πόντος... θα έρθει με το ταχυδρομείο είπαν... :rant:

πρεπει να σαι το ποιο παρασημοφορημενο μελος του φορουμ :s_biggrin
Παντως με 100 ευρω μια χαρα την εβγαλες... στην Ελλάδα η ποινη ειναι πολυ χειροτερη αλλα δεν θα σε γραψει ποτε κανεις. :oops:

Δυστυχώς είμαι...
Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 7 χρόνια κάθε εργάσιμη μέρα το κάνω, πάλι καλά για 2η κλήση με κινητό.

Μίλαγα σε ανοιχτή ακρόαση με αυτόν που χειρούργησα, θα μπορούσε να ήταν κ ιατρική ανάγκη :-;

Το είχα κάτω χαμηλά κ φώτισε, αυτοί είδαν το φως κ πως μιλούσα κ με σταμάτησαν. Βέβαια είπαν παπάντζες ουι με είδαν να κρατώ το τηλέφωνο στο χέρι κ στην προηγούμενη διασταύρωση κτλ. Τέλος πάντων, με την αστυνομία δε τα βάζεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#473822 Δεν παίζουν λεφτά για Bluetooth?

Μου αρέσει το καινούριο μας αλυσοπριονο.

Μου αρέσει, επιτέλους, η καινούρια μου δουλειά.
Μου αρέσει που ξεκινάνε και τα σεμινάρια μέσα στο μήνα.

Δεν μ' αρέσει που τα προβλήματα δεν σταματούν αλλά ούτε και εμείς σταματάμε.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
NickTG έγραψε:Δεν παίζουν λεφτά για Bluetooth?

Έχω 2 αλλά κ εγώ δεν ξέρω που.
Δε με βολεύουν, αλλά ίσως το ξανά αναθεωρήσω. Συνδέω το κινητό τώρα στο αμάξι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#473842 Peter Pan τοσους μηνες μας ζαλισαν τον ερωτα για τον νεο ΚΟΚ με τα κινητα και τους ποντους.
Μου αρεσε ο 1 μηνας διακοπων
Δεν μου αρεσει η βρογχιτιδα.

Gesendet beim Mercedes-AMG G65 V12
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
saxon_747 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Συνδέω το κινητό τώρα στο αμάξι.

< >

Έχεις BT στο αμάξι και δεν το χρησιμοποιείς;;;!!!

Όχι δεν έχω.
Έχω line in jack κ όταν θέλω να μιλήσω γυρίζω την πηγή στο aux in

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#473859 Μακάρι να γράφανε και εμάς λίγο παραπάνω (εμου συμπεριλαμβανομένου) γιατί από τις 07:15 μέχρι τις 08:00 μιλάω ασταμάτητα. ( με hands free μεν, στο κινητο δε). Θα άλλαζαν πολλά στις απαιτήσεις που έχουμε από τους άλλους και οι άλλοι από εμάς
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Μου αρέσει που έγινε δεκτή η προσφορά μου για το σπίτι και Δευτέρα πέφτει προκαταβολή.

< >

συγχαριτήρια !
με το καλο
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Μου αρέσει που έγινε δεκτή η προσφορά μου για το σπίτι και Δευτέρα πέφτει προκαταβολή.

< >

Φίλε με το καλό.
Θα στήσεις κάνα παρτάκι να μαζευτούμε τίποτα βαγκίτες; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan

< >

Συγχαρητήρια!

Εγώ έδωσα το 25% πριν 2 εβδομάδες. Τελειώσανε με το γκαράζ, είναι στο εισόγειο κ βλέπουμε.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii

< >

με το καλο Ντιμικ!