- 13 Ιαν 2018, 16:53
Έχει αρχίσει να μου αρέσει που ζω σε μια πόλη που στους δρόμους της οδηγώντας, άνετα μιλάς σε κινητά ή τρως, τα πορτοκαλί υπερισχυουν των πράσινων στα φανάρια, που κανένα αμάξι δεν έχει λεβιε φλας ή κουμπί αλαρμ, που αμάξια που δεν έχουν day lights έχουν αναμμένα τα ομίχλης, που παρκάρεις μπροστά στο καφέ σου, στην ταβέρνα σου, στην λαϊκή σου ή στο εμπορικό σου κέντρο και όταν ξεπαρκαρεις έχεις πάντα προτεραιότητα, που δικαίωμα στην ταχύτητα και στην αριστερή λωριδα έχουν όλα τα αυτοκίνητα ανεξαιρέτως κυβικών, ηλικίας οδηγού ή αυτοκινήτου, είδους αυτοκινήτου, που οι πινακίδες του ΚΟΚ είναι διαφημιστικά ταμπλό για είδη και υπηρεσίες κλπ. Έχω μια υποψία δε ότι ζώνες και κράνη είναι μόνο για τους ηλιθιους. Το ερευνώ ακόμα...
Ουφφφφφφ! Με την καταπίεση του ευρωπαϊκού πολιτισμού σας ...
Μ' αρεσει που τελευταία στο δρόμο παρατηρώ φάτσες και ύφος οδηγών δύο συγκεκριμενων αυτοκινήτων. Οκταβιες και Κασκαι. Όχι τυχαία αυτά τα δύο. Μου το 'συγκεκριμενοποιησαν" μεταξύ σοβαρού και αστείου οι πωλητές τους. Μ' αρέσει το καρδιναλιος στυλ τους!!! Τι και αν οδηγούν τους διαδοχους του Target και του 120Υ!!!