Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#472891 Περαστικά στους αρρώστους. Γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην κανονικότητα.

Εσείς οι νέοι χαλατε εύκολα που να πάρει και να σηκώσει.

g8777, τα γλειφιτζούρια δεν είναι για εσένα.
Για τα παιδιά είναι..

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By edmond
#472970 Μπούσσε, τζουτζούρια τα λέει και ο (4χρονος) δικός μου :lol:

Τζι τα πεσκέσhα τα στέλνουν πρίν τις γιορτές. Τσέκαρε αν σου ήρθαν τίποτα ληγμένα, οτι περίσσεψε βρε αδερφέ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Giuseppe Busso έγραψε:Ευχαριστώ ρε Μάρκο.

Δεν χρειάζεται να βγάλω λόλιποπ με αντιπυρετικό.
Απλά τους δίνεις ένα και τους λες ότι είναι ειδικό για τον πυρετό. Θα γίνουν καλά στην ιδέα και μόνο. :s_biggrin

Γιαννάκο περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις :eat:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#473404 Μου στέλνει ένας φίλος εποπ αυτή την φωτό από την Μεραρχία στην Αλεξ/πολη.
Εικόνα
Του λέω ότι εκεί έχουν Ζακώνη με Πασόκ ενώ εδώ με Σύριζα (ροζ καπάκι) και σε 1 λεπτό
με παίρνει τηλέφωνο ο προϊστάμενος της Κομοτηνής να πάω την Δευτέρα για πρόσληψη :iconcool:
Αν βγω και με μια γκόμενα που περιμένω σήμερα ή αύριο θα πάω να παίξω 10 στήλες τζόκερ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
red_monster έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Μου αρέσει το νέο avatar του red monster.

Για εσένα το έβαλα που είσαι φινετσάτος και μερακλής :iconcool:

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#473729 Μου αρέσει που επιτέλους μετά από 15 μέρες συνεχόμενης εργασίας ήρθε η ώρα να ισιώσω το κορμί :yahoo: (εφημερία προηγούμενο ΣΚ)
Μου αρέσει που σε φίλο μου που χειρουργησα χιαστό πριν 4 μέρες όλα πήγαν καλά. πριν 1 χρόνο ακριβώς το άλλο πόδι... έχει πάρει απαγορευτικό για σκι κτλ... Με ρώτησε αν μπορεί να πάει για κατάδυση άπνοιας σε 1 εβδομάδα, όπως πέρυσι :lol: (τρέλα :lol: )

Δε μου αρέσει που με έπιασε η αστυνομία με το κινητό στο χέρι κ πήρα πρόστιμο... 100€ κ ένας πόντος... θα έρθει με το ταχυδρομείο είπαν... :rant:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Giuseppe Busso έγραψε:Μου αρέσει το νέο avatar του red monster.

Δεν μου αρέσει το νέο avatar του Giuseppe. Κάθε φορά που το βλέπω νομίζω ότι γύρισε ο Krus.
Άβαταρ μέλους
By corsair
PeterPan έγραψε:
Δε μου αρέσει που με έπιασε η αστυνομία με το κινητό στο χέρι κ πήρα πρόστιμο... 100€ κ ένας πόντος... θα έρθει με το ταχυδρομείο είπαν... :rant:

πρεπει να σαι το ποιο παρασημοφορημενο μελος του φορουμ :s_biggrin
Παντως με 100 ευρω μια χαρα την εβγαλες... στην Ελλάδα η ποινη ειναι πολυ χειροτερη αλλα δεν θα σε γραψει ποτε κανεις. :oops: