πολύ ταλέντο ο συγκεκριμένος
When the going gets tough, the tough get going
Βγηκε με προσοχη,ο καταστηματαρχης που ηταν διπλα κοιταγε με γουρλωμενα ματια.
Το αυτοκινητοδλδ ενω ειχε προχωρησει 2-3 μετρα με τη μιζα ξεπαρκαρωντας,δεν ειχε παρει ακομα τις σωστες στροφες το μοτερ =οχι ακομα υποβοηθηση στο τιμονι.

γνωστου Ομιλου εβγαλε διημερο τουρ στην Κερκυρα με παρομοιο προβλημα (αντλια συμπλεκτη), αλλα επειδη εγω δεν ειμαι ΤΑΓΑΡΟΒΛΑΧΟΣ για να κανω δυσκολη την ζωη μου και των διπλανων μου, τον ανασηκωνα με την ακρη του παπουτσιου (δοξα τω θεω , ετυχε να φοραω σκαρπινι εκεινη την περιοδο).
g8777 έγραψε:Μονο που γνωστο JuggernautΜίλησες κι εσύ;γνωστου Ομιλου εβγαλε διημερο τουρ στην Κερκυρα με παρομοιο προβλημα (αντλια συμπλεκτη), αλλα επειδη εγω δεν ειμαι ΤΑΓΑΡΟΒΛΑΧΟΣ για να κανω δυσκολη την ζωη μου και των διπλανων μου, τον ανασηκωνα με την ακρη του παπουτσιου (δοξα τω θεω , ετυχε να φοραω σκαρπινι εκεινη την περιοδο).
![]()
Κατι ψωφολες δεν ξερω τι θα εκαναν.

Νίκος Παππάς έγραψε:@dimviii, είσαι τρομερός!
Με το Kangoo αυτά;
Ξέρεις, αν ήταν του ξέρεις ποιανού ομίλου, δεν θα είχες φτάσει Λεχαινά.
Redmi Note 8 Pro
g8777 έγραψε:Μονο που γνωστο Juggernautγνωστου Ομιλου εβγαλε διημερο τουρ στην Κερκυρα με παρομοιο προβλημα (αντλια συμπλεκτη), αλλα επειδη εγω δεν ειμαι ΤΑΓΑΡΟΒΛΑΧΟΣ για να κανω δυσκολη την ζωη μου και των διπλανων μου, τον ανασηκωνα με την ακρη του παπουτσιου (δοξα τω θεω , ετυχε να φοραω σκαρπινι εκεινη την περιοδο).
![]()
.Κατι εχει σκορπισει μεσα,αυριο θα δουμε τι ειναι.
g8777 έγραψε:Θα πας κατευθειαν σε ουρολογο, μην χανεις τον καιρο σου με γενικους γιατρους.
και παιρνει και αλλο αμα χρειαστει
dimviii έγραψε:g8777 έγραψε:Μονο που γνωστο Juggernautγνωστου Ομιλου εβγαλε διημερο τουρ στην Κερκυρα με παρομοιο προβλημα (αντλια συμπλεκτη), αλλα επειδη εγω δεν ειμαι ΤΑΓΑΡΟΒΛΑΧΟΣ για να κανω δυσκολη την ζωη μου και των διπλανων μου, τον ανασηκωνα με την ακρη του παπουτσιου (δοξα τω θεω , ετυχε να φοραω σκαρπινι εκεινη την περιοδο).
![]()
το σηκωνα αλλα ηταν νεκρο ρε συ.Κατι εχει σκορπισει μεσα,αυριο θα δουμε τι ειναι.
καμια ζωη δεν εκανα δυσκολη,κιουρια και μαλακωσα το πηγα.
dimviii έγραψε:ξεκιναω χθες να κανω ενα γρηγορο τουρ σε Δυτικη Πελοποννησο.
Με το που περναω τα διοδια της Κορινθου κατα τις 7 το πρωι,πεφτει το πενταλ του συμπλεκτη στο πατωμα.
Το επαναφερω με το ποδι,καθεται σωστα επανω,αλλα πατωντας το παλι νεκρο και φυσικα δεν αποσυμπλεκει.
Τσεκαρω ντιζες μηπως εχει ξεκουμπωσει κατι,ολα σωστα.Εκανε κατι κουλα τις προηγουμενες ημερες τα πρωινα(ενα περιεργο ηχο σαν να τριβοταν καποιο λαμαρινακι,οπου οταν παταγες μια φορα τον συμπλεκτη σταματαγε)αλλα τιποτα σοβαρο.
Τωρα τι κανουμε? Φορτωμενος με 5-6 παραγγελιες κιολας.
Δε γαμεις λεω,συνεχιζουμε κανονικα συγχρονιζοντας τις στροφες.
το τουρ περιελαμβανε πελατες σε Λεχαινα,ενα αλλο χωριο πριν τον Πυργο,Πυργο,Οιχαλια,Καλαματα,Ασπροχωμα,Μεγαλοπολη και επιστροφη σημερα το απογευμα Αθηνα.
Λιγο προβληματακι αντιμετωπισα στο Πυργο,οταν παρκαρα με αρκετο κενο εμπρος πισω,ωστε να μπορω με σβηστο κινητηρα να βαζω ταχυτητα και μιζαρωντας να κανω εμπρος πισω για να μπορω να παρκαρω/ξεπαρκαρω,και ειχε κολλησει ενας απο εμπρος και ενας απο πισω.Βγηκε με προσοχη,ο καταστηματαρχης που ηταν διπλα κοιταγε με γουρλωμενα ματια.
![]()
Επισης σε κατι σταυροδρομια οπου επρεπε να βγαλεις μουρη σιγα σιγα ειχαμε ενα θεματακι.Διοδια και εθνικη παιχνιδακι.
Στο παρκαρισμα ηταν το θεμα,και εκει γιατι νεκρωνε το υδραυλικο,δεν ειχες υποβοηθησηκαι μεχρι να παρει το μοτερ σωστα μπρος μιζαρωντας ,επρεπε να στριβεις και το θεοβαρο τιμονι,ενω επρεπε να εισαι ετοιμος να σβησεις μολις πλησιαζες το παρκαρισμενο.Το αυτοκινητοδλδ ενω ειχε προχωρησει 2-3 μετρα με τη μιζα ξεπαρκαρωντας,δεν ειχε παρει ακομα τις σωστες στροφες το μοτερ =οχι ακομα υποβοηθηση στο τιμονι.
Οπου ειχε φαναρια,εσβηνα,εβαζα πρωτη και μιζαρωντας ξεκιναγε μια χαρα.
Ανεβασματα/κατεβασματα εν κινησει μια χαρα,ουτε γκρακ ουτε γκρουκ με σωστο συγχρονισμο στροφων μοτερ.
Αυριο πρωι συνεργειο να δουμε τι σκορπισε στο αμπραγιαζ.
Δεν εχει αλλαξει ποτε παντως,και εφτασε τα 320 κ χλμ με το μαμα συμπλεκτη.

Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια ε[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]