saxon_747 έγραψε:Αν δεν έχει άλατα το νερό εκεί, δε παίζει προβλημα
...>.
Η Τρίπολη έχει σκληρό νερό.Ακόμα και στο πλυντήριο χρειάζεται μεγαλύτερη δόση σκόνης.Στην Κρήτη που είμασταν για κάποιο διάστημα ούτε τα φασόλια δεν έβραζαν
saxon_747 έγραψε:Αν δεν έχει άλατα το νερό εκεί, δε παίζει προβλημα
...>.
Γιώργης έγραψε:Για ατμοσίδερο επιλέγουμε απλό ή με boiler (σαν αυτό π.χ.); Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση γύρω στα 50-60 ευρώ;
. Οι ανάγκες μου καλύπτονται και από ένα απλό μάλλον οπότε προς τα εκεί κλίνω. Προσπαθώ να βγάλω άκρη από τις κριτικές στο σκρουτζ γιατί είναι άπειρα μοντέλα. Κάτι επώνυμο και ποιοτικό όσο γίνεται αλλά κάτω από 100 ευρώ.

soch έγραψε:Έχουμε πλυντήριο 5 κιλών και θέλω να αγοράσω στεγνωτήριο.
Προσανατολίζομαι στο AEG T86590IH3 με 640€.
Από την άλλη σκέφτομαι πως ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο θα ήταν πιο βολικό καθώς δεν χρειάζεται να μεταφέρω τα ρούχα μέσα στη νύχτα από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο (έχουμε νυχτερινό) οπότε βρήκα το AEG L99695HWD με 1080€.
Έχετε κάποια εμπειρία από 2 σε 1; Ή κάποια άλλη πρόταση;
, βαζει τα πλυντιρια της κανονικά ολα μαζι και ξεχωριζει μετα το πλυσιμο ποια πανε απλώστρα και ποια στεγνωτηριο.soch έγραψε:Έχουμε πλυντήριο 5 κιλών και θέλω να αγοράσω στεγνωτήριο.
Προσανατολίζομαι στο AEG T86590IH3 με 640€.
Από την άλλη σκέφτομαι πως ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο θα ήταν πιο βολικό καθώς δεν χρειάζεται να μεταφέρω τα ρούχα μέσα στη νύχτα από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο (έχουμε νυχτερινό) οπότε βρήκα το AEG L99695HWD με 1080€.
Έχετε κάποια εμπειρία από 2 σε 1; Ή κάποια άλλη πρόταση;
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]