Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#55394 Ήταν χλιαρή, καθότι απολαυστική.
Ο φίλος BEAMS θα φροντίσει να μην το ξανακάνει, οι mods θα κάνουν λίγο νοικοκυριό με πρώτη ευκαιρία και όλα θα είναι ευπρεπή και φροντισμένα.
Ας ηρεμήσουν τώρα όλοι, φέρω χρειάζεται συνέχεια.
Να θυμίσω πως εδώ δεν δίνουμε warn και ban εύκολα, πρέπει κάποιος να το παρακάνει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#55397 Κι εγώ σκέφτηκα να απαντούσα ανάλογα στον τζάμπα μάγκα, αλλά με συγκράτησε ο απαράβατος νόμος που λέει ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση.

Με λίγα λόγια, η σωστότερη αντιμετώπιση είναι απλά η αδιαφορία κι αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη του λόγου το αληθές.

Αφήστε τον edit [Mod] στη μιζέρια του Και παμ παρακατ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
streetka έγραψε:ΥΓ1: Δεν έχω ιδέα τι έγραψε ο ιταλάκιας, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι δουλειά του κάθε Beams να επιβάλει την τάξη. Κύριε Mod πέρα από νουθεσίες καλά θα ήταν να πέσει και λίγο σβήσιμο. Δεν είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον κανονισμό? :innocent:

Backseat moderating την ίδια στιγμή που κατηγορείς τον Beams για επιβολή της τάξης. :roll:
Το κουμπάκι που γράφει report λοιπόν είναι για αυτή τη δουλειά.
Μετά θα κρίνουν οι mods και o admin, μιας και όλοι βλέπουν όλες τις αναφορές αντίθετα με τα μηνύματα που μπορεί να χαθούν, τι θα ήταν καλό.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#55420 Με πάει το μωβακι τελικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By streetka
Anonymous Founder έγραψε:Ήταν χλιαρή, καθότι απολαυστική.
Ο φίλος BEAMS θα φροντίσει να μην το ξανακάνει, οι mods θα κάνουν λίγο νοικοκυριό με πρώτη ευκαιρία και όλα θα είναι ευπρεπή και φροντισμένα.
Ας ηρεμήσουν τώρα όλοι, φέρω χρειάζεται συνέχεια.
Να θυμίσω πως εδώ δεν δίνουμε warn και ban εύκολα, πρέπει κάποιος να το παρακάνει.

Thanks HiFi που για ακόμη μία φορά έπιασες το νόημα. :s_thumbsup

Ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν, ούτε επιθυμώ μπάνια για κάποιον (ειδικά μόνιμα!) και φυσικά δεν ήθελα να την "πω" κακοπροαίρετα στους mods. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η λογική του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" και ακόμη περισσότερο, οι επιδοκιμασίες των υπολοίπων εν είδει "bulling".

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μία άποψη, όχι απαραίτητα σωστή και θεώρησα σκόπιμο να την εκφράσω.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#55485 Ούτε bulling υπάρχει ούτε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ", πολύ απλά γιατί κανείς δεν την έπεσε σε αδύναμο και δεύτερον γιατί ο Beams είχε τα κότσια ευχαρίστως να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του.
Επί του θέματος, αν έκανε κάποιος στον Ιταλάκια αυτό που έκανε αυτός, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το έπαιρνε το ίδιο "χαλαρά". :iconcool: Διότι κακά τα ψέματα κάθεστε και υπερασπίζεστε με εφαρμογή του Κανονισμού έμμεσα κάποιον που κάνει μια άναδρη επίθεση και μετά παίζει τον Κινέζο, διότι ξέρει ότι δεν τον "πιάνει" καθαρά ο Κανονισμός του φόρουμ.

Επειδή όμως αρκετά μέλη δεν έχουν ούτε αμνησία για την γνωστή ποσότητα ονόματι Ιταλάκιας ούτε βέβαια υπομονή για την συμπεριφορά του, λογικό επακόλουθο είναι να παίρνει απάντηση σε αυτή του την συμπεριφορά.
Το δυστυχές είναι ότι θα μπανάρονται στο τέλος αυτοί που δεν ανέχονται τα τρολ και τα τελευταία θα αλωνίζουν ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#55648 Κανείς δεν πάει για μπάνιο εδώ αν δεν το ζητάει πραγματικά ο οργανισμός του.
Ούτε ο italakias, ούτε ο BEAMS πόσο μάλλον.
Αν επιμένει όμως, θα συμβεί και αυτό.
Ελπίζω οι πιο... επίμονοι, να μην δοκιμάζουν τόσο την υπομονή μας.
Δεν αντέχω τα ban, αλλά δεν αντέχω και την κοροϊδία στα μούτρα μας.
Θεωρώ πως η διαχείριση των καταστάσεων από τους mods ήταν και είναι σωστή και δίκαιη και κανένας δεν θα έπρεπε να έχει παράπονα (αν και κάποιοι έχουν, το inbox μου το ξέρει καλύτερα!).
Δεν έγινε κάτι σημαντικό, ας μην ασχολούμαστε άλλο παρακαλώ.