Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP

Αν γινεται ας θεωρηθει σαν επιλογος στα :offtopic: γραφεντα....
Άβαταρ μέλους
By g8777
#472840 M αρεσουν τα πεσκεσΑ που κατεφθασαν:

Εικόνα

Εικόνα

Ελληνιολικη καρμποναρα :s_roses

Εικόνα

Εικόνα

:omg: :omg: :omg:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Μπουσσε, Ντιμη ευχαριστω και δημοσιως, much appreciated. :s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mirage
#472841 Σε πληρωνουν για να τους κάνεις προμο στο ινστα σου οπως κανει η Σπυροπουλου παλιονυφιτσα;

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#472843 Οχι (αυτη τη φορα :oops: ) απλα συζητουσα με τον dim για αυτοκινητο και του ειπα οτι μαλλον σε Astra με βλεπω. :hmmm:

Τωρα βεβαια ειμαι μπερδεμενος :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#472847 :lol: :lol: :lol:
Τι έφτιαξε πάλι ο θεούλης.

Καλόγλειφτα. (σαν να τον ακούω να λέει "δεν ξεχνιέται η τέχνη μπούσσε μου" :shifty: )

Δεν μου αρέσει που πέρασα τις 5 ημέρες κλεισμένος στο σπίτι (και θα έχω συνέχεια).
Από την Παρασκευή το μεσημέρι είμαι μέσα, αισθανόμενος κάποιου είδους αδιαθεσία.
Προσπάθησα να το παλέψω αλλά το Σάββατο το βράδυ έκανα πυρετό.
Συνέχισε για 3 μέρες. Είμαι ακόμη μπουκωμένος, έχω βαρέσει "ενέσεις", δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια.
Η όλη ταλαιπωρία των προηγούμενων μηνών και ειδικά του τελευταίου 2μήνου, που είχα τρεξίματα με τα αυτοκίνητα και τη δουλειά, με βρήκε ευάλωτο και σε συνδυασμό με αυτό τον άθλιο καιρό, κόλλησα γρίπη.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω κάτσει τόσες πολλές μέρες σπίτι. Και ο πυρετός που μέτρησα (τουλάχιστον στη φάση που πρόλαβα να τον αισθάνομαι) ήταν maximum 37.3.
Απίστευτους πόνους στα κόκαλα, ειδικά σε μέση και γόνατα/αστραγάλους.
Σήμερα κατέβηκα στο γκαράζ κουκουλωμένος και περιποιήθηκα το αμάξι. Εμφανώς κουρασμένος και καταβεβλημένος, αλλά δεν την πάλευα να γυρνάω σαν την άδικη κατάρα στα δωμάτια.
Φρίκη η μη υγεία. Και μιλάμε για μια γρίπη.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Οχι (αυτη τη φορα :oops: ) απλα συζητουσα με τον dim για αυτοκινητο και του ειπα οτι μαλλον σε Astra με βλεπω. :hmmm:

:omg:

Σε λυπήθηκε, ε;;; Λογικό... :(

g8777 έγραψε:Τωρα βεβαια ειμαι μπερδεμενος :hmmm:

Σκέφτεσαι ποιο έβο να πάρεις;;; :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Giuseppe Busso έγραψε::lol: :lol: :lol:
Τι έφτιαξε πάλι ο θεούλης.

Καλόγλειφτα. (σαν να τον ακούω να λέει "δεν ξεχνιέται η τέχνη μπούσσε μου" :shifty: )

Δεν μου αρέσει που πέρασα τις 5 ημέρες κλεισμένος στο σπίτι (και θα έχω συνέχεια).
Από την Παρασκευή το μεσημέρι είμαι μέσα, αισθανόμενος κάποιου είδους αδιαθεσία.
Προσπάθησα να το παλέψω αλλά το Σάββατο το βράδυ έκανα πυρετό.
Συνέχισε για 3 μέρες. Είμαι ακόμη μπουκωμένος, έχω βαρέσει "ενέσεις", δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια.
Η όλη ταλαιπωρία των προηγούμενων μηνών και ειδικά του τελευταίου 2μήνου, που είχα τρεξίματα με τα αυτοκίνητα και τη δουλειά, με βρήκε ευάλωτο και σε συνδυασμό με αυτό τον άθλιο καιρό, κόλλησα γρίπη.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω κάτσει τόσες πολλές μέρες σπίτι. Και ο πυρετός που μέτρησα (τουλάχιστον στη φάση που πρόλαβα να τον αισθάνομαι) ήταν maximum 37.3.
Απίστευτους πόνους στα κόκαλα, ειδικά σε μέση και γόνατα/αστραγάλους.
Σήμερα κατέβηκα στο γκαράζ κουκουλωμένος και περιποιήθηκα το αμάξι. Εμφανώς κουρασμένος και καταβεβλημένος, αλλά δεν την πάλευα να γυρνάω σαν την άδικη κατάρα στα δωμάτια.
Φρίκη η μη υγεία. Και μιλάμε για μια γρίπη.

Α γι αυτο δεν εχεις κανενα coin στο Swarm μεχρι στιγμης!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Focusman91 έγραψε:Α γι αυτο δεν εχεις κανενα coin στο Swarm μεχρι στιγμης!! :lol:

Εικόνα

Δεν θα γίνω καλά;
Θα σας δείξω τι θα πάθετε. :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
#472863 Περαστικά ρε Μπούσσε! :s_thumbsup

Γερός γρήγορα! :)

Βγάλε και κανένα γλυφιτζούρι με αντιπυρετικό, να δίνω και στα δικά μου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#472864 Ευχαριστώ ρε Μάρκο.

Δεν χρειάζεται να βγάλω λόλιποπ με αντιπυρετικό.
Απλά τους δίνεις ένα και τους λες ότι είναι ειδικό για τον πυρετό. Θα γίνουν καλά στην ιδέα και μόνο. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#472870 Σύγγαυρε πούσσε κι εγώ κλείνω μια εβδομάδα αδιαθεσίας, απύρετης μεν αλλά με τρελή καταρροή. Βέβαια, ως νεότερο παιδί δεμπονάνε κόκκαλα κτλ. :shifty:
Προχθές μάλιστα έκανα κι ένα πασαλειμματάκι με βάρη, θα ξαναεπιχειρηθεί τομόρροου. Κάτι μπονοκέφαλοι* είναι που ενοχλούν, άντε και η ντηφώλτ αρρωστιάρικη κόπωση.
*οι οποίοι συνδυάζονται πολύ άσχημα με διάβασμα, το μυαλό έχει γίνει πουρές καρότο λαίμαι.

Περαστικά μας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#472875 Από την φωτογραφία και μόνο από το κοκορακι, μου ήρθε μέχρι και η γεύση του!

g8777 έγραψε:Εικόνα

Μια αφελής ερώτηση! Ξέροντας το από πολύ μικρός (παραπάνω από 40 χρόνια) και μη γνωρίζοντας την προέλευση του κλπ, θα είχε κάποιο νόημα ή θα μπορούσε να γίνει το συγκεκριμένο γλυκισμα στο συγκεκριμένο σχήμα και με την συγκεκριμένη γεύση, παραδοσιακό ιδιότυπο προϊόν ή ποπ η πγε?
Άβαταρ μέλους
By koubeast
g8777 έγραψε:M αρεσουν τα πεσκεσΑ που κατεφθασαν:

Μπουσσε, Ντιμη ευχαριστω και δημοσιως, much appreciated. :s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy

Me too, αρέσκω κι ευχαριστώ επίσης! Περαστικά Μπουσσε και diplomat!