Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906930 Στο σουβλατζιδικο στην Αριστοτέλους, με ρώταγαν την άλλη φορά αν ήθελα με σαλάτα μέσα :roll: :ninja:
:lol: :lol: :lipsealed: :lipsealed: :metalo: :metalo:
:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Τελικά αφού το άφησα ένα 4ωρο στο ύψος του Pella, βρήκα μετά ελεύθερη. Υπάρχουν ελεύθερες θέσεις σε στενάκια όπου δεν υπάρχουν καθόλου πινακίδες ή κίτρινη γραμμή, ρώτησα και όργανο. Πανευκολη και η εφαρμογή parkpal

Είμαι στο ύψος Εγνατία και Ίωνος Δραγούμη. Καμία καλή μπουγατσερι-καφε με τα πόδια να πάω το πρωί να πάρω;

Για βραδινό έπαιξε τίμιος γύρος της Αριστοτέλους και θα κλείσω με ζεστό ξινό νερό Φλωρίνης που ξέχασα να βάλω στο ψυγείο. Το ρίξαμε έξω

Πρόσεχε γιατί σε πολλά στενά υπάρχει σήμανση για ελεύθερη στάθμευση μόνο για μόνιμους κατοίκους. Έχει πινακίδες, αλλά διαγράμμιση μην περιμένεις να δεις.
Οι μπουγάτσες πάνω-κάτω όλες ίδιες είναι, εκτός από λίγα μαγαζιά που ξεχωρίζουν.
Το ρίξατε έξω βλέπω. Πρόσεξε μη σε βαρέσει το ξινό νερό... :s_tongue

edmond έγραψε:Στο σουβλατζιδικο στην Αριστοτέλους, με ρώταγαν την άλλη φορά αν ήθελα με σαλάτα μέσα

Έπρεπε να σου πει «αλοιφή» για να στρώσεις χαρακτήρα. :lol:
Όταν ήμουν Αθήνα, στα '90s, μου έκανε εντύπωση εκτός από το πόσο μικρά ήταν τα σάντουιτς-πιτόγυρα και το ότι δεν είχαν αλοιφές-σαλάτες. Τότε εδώ πάνω τα γυράδικα είχαν ένα ψυγείο-βιτρίνα με πάπρικα, ρωσική, ουγγαρέζα, χτυπητή, καυτερή, αγγουρομαγιονέζα, τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα με μεγιονέζα, μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη, και σίγουρα κάτι ακόμα θα ξεχνάω. Και πήγαινες στην Πρωτεύουσα του Κράτους και είχαν μόνο τζατζίκι... :slap:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#906938 Ούτε πινακίδα ούτε διαγράμμιση.

Ο γύρος της Αριστοτέλους είναι πολλάκις δοκιμασμένος στο παρελθόν. Μπορεί για τους ντόπιους να είναι αδιάφορος αλλά για εμάς είναι οκ. Δεν λέω ότι είναι τοπ, αλλά δεν του λείπει κάτι που να με χαλάει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#906940 Πολύ in έγινε το Arc. Καφές 5€. Μπουγάτσα Michel στα πλαίσια της αποδεκτής. Σαν τοπ έχω του Ουζούνη στην Καλαμαριά. Ίσως κάνω μια παράκαμψη αύριο φεύγοντας
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Σαν τοπ έχω του Ουζούνη στην Καλαμαριά. Ίσως κάνω μια παράκαμψη αύριο φεύγοντας

Ουζούνης έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.

Για την κορυφαία μπουγάτσα επιμένω στη Βέροια, πρόσφατη επίσκεψη το επιβεβαίωσε. Καμμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:Ο δε Περιφερειακός έχει γίνει Special Stage!
Πήγα χθες στην Τούμπα από Περιφερειακό και νόμιζα ότι πέρασα 4-5 πίστες Mario Kart. Έχουν βάλει φανάρι στην έξοδο προς Κωνσταντινουπολίτικα-κατηφόρα προς Περαιβού, όπου πρέπει να περιμένεις για να μπεις στο αντίθετο ρεύμα. Μετά ανάβει πράσινο, περνάς από το αντίθετο και τελευταία στιγμή σου δείχνει είσοδο για το παλιό-κανονικό ρεύμα σε δεξιά στροφή 60 μοιρών με αμέσως επόμενη αριστερή 50 μοιρών. Αν δεν προσέξεις έχεις φύγει στο αντίθετο.
Μιλάμε για διάβασμα ράλλυ ως εξής: «Στοπ-φανάρι και αριστερή πρώτης σε δεξιά και ευθεία 200 μέτρα, σε δεξί εσάκι φυλαγμένο, και αριστερή πατημένη και κατηφόρα 300 μέτρα σε φανάρι, προσοχή και γιαμπ-γλιστράει στα φρένα και στοπ.» :lol:

Κορτο καλα τα λεγαμε οτι προχθες ξεπερασε τον εαυτο του ο Διας. Μια φορα εφτασε στο ραντεβου στην ωρα του και την ειδε Loeb :shifty:

Τι να πουμε και εμεις οι δυο φορμουλιαρηδες που προσπερασαμε μεσα στην πολη καμια 25αρια αμαξια... σε 2.5 χιλιομετρα αποσταση... με 25χρονο γερικο εργαλλλειο... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#906952 Πραγματικά εντυπωσιάζομαι με την ποιότητα της κουβέντας εδώ. Που να βρω να παρκάρω τζάμπα στο κέντρο μιας πόλης 1 εκατομμυρίου. Και μόνο που κάποιος θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση ο παραλογισμός έχει βαρέσει κόκκινα. Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες τις αρχές της πόλης που αυτή η ερώτηση παίζει να είναι και λογική βάσει της πραγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Ο δε Περιφερειακός έχει γίνει Special Stage!
Πήγα χθες στην Τούμπα από Περιφερειακό και νόμιζα ότι πέρασα 4-5 πίστες Mario Kart. Έχουν βάλει φανάρι στην έξοδο προς Κωνσταντινουπολίτικα-κατηφόρα προς Περαιβού, όπου πρέπει να περιμένεις για να μπεις στο αντίθετο ρεύμα. Μετά ανάβει πράσινο, περνάς από το αντίθετο και τελευταία στιγμή σου δείχνει είσοδο για το παλιό-κανονικό ρεύμα σε δεξιά στροφή 60 μοιρών με αμέσως επόμενη αριστερή 50 μοιρών. Αν δεν προσέξεις έχεις φύγει στο αντίθετο.
Μιλάμε για διάβασμα ράλλυ ως εξής: «Στοπ-φανάρι και αριστερή πρώτης σε δεξιά και ευθεία 200 μέτρα, σε δεξί εσάκι φυλαγμένο, και αριστερή πατημένη και κατηφόρα 300 μέτρα σε φανάρι, προσοχή και γιαμπ-γλιστράει στα φρένα και στοπ.» :lol:

Κορτο καλα τα λεγαμε οτι προχθες ξεπερασε τον εαυτο του ο Διας. Μια φορα εφτασε στο ραντεβου στην ωρα του και την ειδε Loeb :shifty:

Τι να πουμε και εμεις οι δυο φορμουλιαρηδες που προσπερασαμε μεσα στην πολη καμια 25αρια αμαξια... σε 2.5 χιλιομετρα αποσταση... με 25χρονο γερικο εργαλλλειο... :iconcool:

Εγώ φταίω ρε Γιώργο που δεν άργησα κανένα μισάωρο... :s_tongue
Έχει χάρη που δεν θέλω να χάσω τους Διονυσίου, αλλιώς θα το έκανα όταν θα πάμε στην ΚΝΕ τον άλλο μήνα. :lol:

Corto Maltese έγραψε:Που να βρω να παρκάρω τζάμπα στο κέντρο μιας πόλης 1 εκατομμυρίου.

Υπάρχει λύση:

Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Corto Maltese έγραψε:Πραγματικά εντυπωσιάζομαι με την ποιότητα της κουβέντας εδώ. Που να βρω να παρκάρω τζάμπα στο κέντρο μιας πόλης 1 εκατομμυρίου. Και μόνο που κάποιος θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση ο παραλογισμός έχει βαρέσει κόκκινα. Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες τις αρχές της πόλης που αυτή η ερώτηση παίζει να είναι και λογική βάσει της πραγματικότητας.
Δεν καταλαβαίνω το rant σου. Και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν δρόμοι με δωρεάν στάθμευση.

Πήρα και μερικά γλυκά από babalooka, πολύ ωραία τα μπακλαβαδάκια και όντως φέρνουν πολύ στα τούρκικα όπως γράφει κι ένας Τούρκος στις κριτικές. Γαλακτομπούρεκο τίμιο
Άβαταρ μέλους
By glf
#906988 Προς Θεσσαλονικείς:
Ζητείται πλακατζής για αντικατάσταση ντουζιέρας πορσελάνης που έχει ραγίσει σε 10 κομμάτια.. Σε οικοδομή του 2010.
Ακόμα δε μπήκαμε (στο νοικιάρικο) και θέλει μαστορέματα.