Dimitris_P έγραψε:Τελικά αφού το άφησα ένα 4ωρο στο ύψος του Pella, βρήκα μετά ελεύθερη. Υπάρχουν ελεύθερες θέσεις σε στενάκια όπου δεν υπάρχουν καθόλου πινακίδες ή κίτρινη γραμμή, ρώτησα και όργανο. Πανευκολη και η εφαρμογή parkpal
Είμαι στο ύψος Εγνατία και Ίωνος Δραγούμη. Καμία καλή μπουγατσερι-καφε με τα πόδια να πάω το πρωί να πάρω;
Για βραδινό έπαιξε τίμιος γύρος της Αριστοτέλους και θα κλείσω με ζεστό ξινό νερό Φλωρίνης που ξέχασα να βάλω στο ψυγείο. Το ρίξαμε έξω
edmond έγραψε:Στο σουβλατζιδικο στην Αριστοτέλους, με ρώταγαν την άλλη φορά αν ήθελα με σαλάτα μέσα
Dimitris_P έγραψε:Σαν τοπ έχω του Ουζούνη στην Καλαμαριά. Ίσως κάνω μια παράκαμψη αύριο φεύγοντας

REALZEUS έγραψε:Ο δε Περιφερειακός έχει γίνει Special Stage!
Πήγα χθες στην Τούμπα από Περιφερειακό και νόμιζα ότι πέρασα 4-5 πίστες Mario Kart. Έχουν βάλει φανάρι στην έξοδο προς Κωνσταντινουπολίτικα-κατηφόρα προς Περαιβού, όπου πρέπει να περιμένεις για να μπεις στο αντίθετο ρεύμα. Μετά ανάβει πράσινο, περνάς από το αντίθετο και τελευταία στιγμή σου δείχνει είσοδο για το παλιό-κανονικό ρεύμα σε δεξιά στροφή 60 μοιρών με αμέσως επόμενη αριστερή 50 μοιρών. Αν δεν προσέξεις έχεις φύγει στο αντίθετο.
Μιλάμε για διάβασμα ράλλυ ως εξής: «Στοπ-φανάρι και αριστερή πρώτης σε δεξιά και ευθεία 200 μέτρα, σε δεξί εσάκι φυλαγμένο, και αριστερή πατημένη και κατηφόρα 300 μέτρα σε φανάρι, προσοχή και γιαμπ-γλιστράει στα φρένα και στοπ.»
George_Prix έγραψε:REALZEUS έγραψε:Ο δε Περιφερειακός έχει γίνει Special Stage!
Πήγα χθες στην Τούμπα από Περιφερειακό και νόμιζα ότι πέρασα 4-5 πίστες Mario Kart. Έχουν βάλει φανάρι στην έξοδο προς Κωνσταντινουπολίτικα-κατηφόρα προς Περαιβού, όπου πρέπει να περιμένεις για να μπεις στο αντίθετο ρεύμα. Μετά ανάβει πράσινο, περνάς από το αντίθετο και τελευταία στιγμή σου δείχνει είσοδο για το παλιό-κανονικό ρεύμα σε δεξιά στροφή 60 μοιρών με αμέσως επόμενη αριστερή 50 μοιρών. Αν δεν προσέξεις έχεις φύγει στο αντίθετο.
Μιλάμε για διάβασμα ράλλυ ως εξής: «Στοπ-φανάρι και αριστερή πρώτης σε δεξιά και ευθεία 200 μέτρα, σε δεξί εσάκι φυλαγμένο, και αριστερή πατημένη και κατηφόρα 300 μέτρα σε φανάρι, προσοχή και γιαμπ-γλιστράει στα φρένα και στοπ.»
Κορτο καλα τα λεγαμε οτι προχθες ξεπερασε τον εαυτο του ο Διας. Μια φορα εφτασε στο ραντεβου στην ωρα του και την ειδε Loeb![]()
Corto Maltese έγραψε:Που να βρω να παρκάρω τζάμπα στο κέντρο μιας πόλης 1 εκατομμυρίου.
Corto Maltese έγραψε:Πραγματικά εντυπωσιάζομαι με την ποιότητα της κουβέντας εδώ. Που να βρω να παρκάρω τζάμπα στο κέντρο μιας πόλης 1 εκατομμυρίου. Και μόνο που κάποιος θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση ο παραλογισμός έχει βαρέσει κόκκινα. Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες τις αρχές της πόλης που αυτή η ερώτηση παίζει να είναι και λογική βάσει της πραγματικότητας.Δεν καταλαβαίνω το rant σου. Και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν δρόμοι με δωρεάν στάθμευση.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]