Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε:Παντως οτι τα παιδια του Jackman ειναι υιοθετημενα ΙΣΩΣ και να σημαινει οτι δεν την πηδουσε κιολας. Οποτε ΙΣΩΣ και να παιρνει ενα ποντο η γκει θεωρια του Ασιμωφ εδω :shifty:

Τώρα καταλαβαίνεις πως αυτό είναι λίγο τραγικό να λέγεται. Είναι πάρα πολλά τα ζευγάρια που αν και θέλουν παιδί δεν μπορούν να κάνουν. Και αυτό το ζευγάρι αν και προσπάθησε, τελικά δεν τα κατάφερε, από αυτά που διαβάζω, και υιοθέτησε.
Άβαταρ μέλους
By GTS
George_Prix έγραψε:
GTS έγραψε:Γιαυτο κανεις παιδια για να μην εισαι μονος στα γεραματα.

Αρχικα θα σου πω οτι δεν κανει ολος ο κοσμος για παιδια. Καμποσοι δεν αισθανονται καν την αναγκη για διαφορους λογους. Ειτε γιατι πιστευουν οτι δεν τους ταιριαζει ο ρολος του γονεα, ειτε γιατι περνανε καλα χωρις παιδια και δε θελουν αλλαγες στη ζωη τους...

Στη συνεχεια θα τονισω οτι καμποσοι προσπαθουνε να κανουν παιδια και για καποιο λογο δεν τα καταφερνουν. Οποτε αυτη η συμβουλη "καντε παιδια" θεωρειται μεγαλη αγενεια κι επισης γεμιζει αγχος τους συγκεκριμενους ανθρωπους (το οποιο αγχος δυσκολευει ακομα περισσοτερο την τεκνοποιηση).

Τελος θα σου πω οτι μου θυμισες τους κυνηγους που παιρνουν σκυλια σαν υπαλληλους για το χομπυ τους και ειναι οι χειροτεροι ιδιοκτητες ζωων που ξερω (δε θα χρησιμοποιησω καν τη λεξη φιλοζωοι). Με το ιδιο σκεπτικο αν καποιος κανει παιδια για να τον ξεσκατωνουν οταν γερασει, πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι ενας κακος πατερας. Γιατι δεν τα εκανε γιατι πραγματικα αισθανθηκε την αναγκη, αλλα τα εκανε για να εχει ο ιδιος καποιο οφελος στο μελλον.

Θυμιζω οτι ο Κασσελακης με τον συζυγο του εχουν στοχο να κανουν παιδια οποτε αν δεν αγχωνοντε αυτοι που και κατα φυση ειναι λιγο δυσκολο να κανουν παιδια μονοι τους γιατι να αγχωνοντε αλλα ζευγαρια που εχουν και την ανατομια να κανουν μονοι τους παιδια.

Δηλ ποια αναγκη θα αισθανθει καποιος για να γινει γονεας;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:
George_Prix έγραψε:Παντως οτι τα παιδια του Jackman ειναι υιοθετημενα ΙΣΩΣ και να σημαινει οτι δεν την πηδουσε κιολας. Οποτε ΙΣΩΣ και να παιρνει ενα ποντο η γκει θεωρια του Ασιμωφ εδω :shifty:

Τώρα καταλαβαίνεις πως αυτό είναι λίγο τραγικό να λέγεται. Είναι πάρα πολλά τα ζευγάρια που αν και θέλουν παιδί δεν μπορούν να κάνουν. Και αυτό το ζευγάρι αν και προσπάθησε, τελικά δεν τα κατάφερε, από αυτά που διαβάζω, και υιοθέτησε.

Φιλε μονος μου αναφερθηκα νωριτερα με σεβασμο σε αυτα τα ζευγαρια. Και για αυτο μαλιστα εβαλα με κεφαλαια το ΙΣΩΣ. Γιατι μια πιθανοτητα να μη γεννιουνται παιδια, ειναι να μη γινεται σεξ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:
g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;

Δεν έχω καμία πρόταση. Το τι θα φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι άγνωστο και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι θα τους χωρίσει, επίσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η διαφορά ηλικίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι οι φήμες πως ο Hugh είναι gay.
27 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει αυτό η γυναίκα του; Αμφιβάλλω.

Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ζευγάρι ήταν κάποτε ερωτευμένο και αγαπημένο. Επίσης σίγουρο είναι πως τώρα χωρίζουν. Το τι μεσολάβησε, ΔΕΝ το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίσω κάπου, θα πόνταρα στην εμφανισιακή διαφορά που έφερε η ηλικία, και όχι στις φήμες για τον Hugh gay.

Σήμερα είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις κάποιον στα μανταλάκια ως κρυφό ομοφυλόφιλο, παρά να πεις πως η γυναίκα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισε, γιατί έχει γεράσει, χοντρύνει, ασχημύνει, κλπ. Το ίδιο θα ίσχυε και από την ανάποδη, που είναι και πιο συνηθισμένο, πχ:
Εικόνα
https://people.com/al-pacino-girlfriend ... dy-7966593
Γούστο τους και καπέλο τους, αλλά αν χωρίσουν, εγώ θα υποψιαστώ την διαφορά ηλικίας, παρά κάτι άλλο.
:s_dunno

Τα παραπάνω απλώς θέλουν να τονίσουν το παράλογο και την υποκρισία. Ο κόσμος προφανώς και θα διαλέξει ελεύθερα και θα κάνει σχέσεις με όποιον/όποια/όποιους γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος.
Το να ψάχνουμε όμως παρανοϊκούς λόγους για ένα διαζύγιο, μόνον και μόνον για να μην κουβεντιάσουμε καν τους υπόλοιπους λόγους, γιατί είναι politically incorrect, είναι στα όρια της |λογοκρισία|.

Το παραπάνω ισχύει για όλους, όχι μόνον γι'αυτό το ζευγάρι. Κι εγώ που είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα μου, θα πρέπει να προσέχω διπλά, ειδικά όσο μεγαλώνω, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτε. Και αναφέρομαι και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία πρώτα και κύρια. Πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουμε μαζί όσα χρόνια περισσότερα γίνεται, γιατί λαμβάνοντας υπόψιν τους μέσους όρους, μπορεί να την υποχρεώσω στα γεράματα σε μια 10ετία μοναξιάς.
:lipsealed:

Δεν νομίζω πως σε έπεισα βέβαια, γιατί εσύ έχεις κολλήσει στο "χοντρή" και δεν νομίζω πως θα σου αλλάξω και γνώμη και ούτως ή άλλως η κουβέντα δεν γίνεται γι'αυτό το λόγο.
:s_drinks

ΥΓ: Η χοντρή για κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι μνάρα. Αυτά είναι γνωστά και λυμένα, μην το κουράζουμε. :s_whiteflag

Πολυ κλο κλο και απο ομελετα τιποτα.

Το κολλημα και τα γρηγορα συμπερασματα λογω λιπους ποιος τα εβγαλε ειναι ηδη αναρτημενο. :s_roses

Δεν έχω καταλάβει γιατί εντοπίζεις το πρόβλημα μόνον στο λίπος. Εγώ το εντόπισα στην γενικότερη εμφανισιακή ανισορροπία του ζευγαριού, πρέπει με το ζόρι να μείνεις στο "χοντρή" και στο "λίπος";
Όλα τα υπόλοιπα είναι καλά; :dizzy:

Προσωπικά ήθελα να τονίσω την συνολική διαφορά. Και όχι μόνον μία. :s_howdy

Ξαναδιάβασε τι έγραψες και τι υπονοείς ξεκάθαρα , δεν έχει καμία σχέση με την απάντηση σου. Άστο , δεν μαζεύεται. :s_dunno

Εγώ από την άλλη και χωρίς να δω καμία φωτογραφία μπορώ να σε συγχαρώ για την πλήρη εναρμόνιση σου με το modus operandi των 2 συν 1 Β.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:
George_Prix έγραψε:
GTS έγραψε:Γιαυτο κανεις παιδια για να μην εισαι μονος στα γεραματα.

Αρχικα θα σου πω οτι δεν κανει ολος ο κοσμος για παιδια. Καμποσοι δεν αισθανονται καν την αναγκη για διαφορους λογους. Ειτε γιατι πιστευουν οτι δεν τους ταιριαζει ο ρολος του γονεα, ειτε γιατι περνανε καλα χωρις παιδια και δε θελουν αλλαγες στη ζωη τους...

Στη συνεχεια θα τονισω οτι καμποσοι προσπαθουνε να κανουν παιδια και για καποιο λογο δεν τα καταφερνουν. Οποτε αυτη η συμβουλη "καντε παιδια" θεωρειται μεγαλη αγενεια κι επισης γεμιζει αγχος τους συγκεκριμενους ανθρωπους (το οποιο αγχος δυσκολευει ακομα περισσοτερο την τεκνοποιηση).

Τελος θα σου πω οτι μου θυμισες τους κυνηγους που παιρνουν σκυλια σαν υπαλληλους για το χομπυ τους και ειναι οι χειροτεροι ιδιοκτητες ζωων που ξερω (δε θα χρησιμοποιησω καν τη λεξη φιλοζωοι). Με το ιδιο σκεπτικο αν καποιος κανει παιδια για να τον ξεσκατωνουν οταν γερασει, πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι ενας κακος πατερας. Γιατι δεν τα εκανε γιατι πραγματικα αισθανθηκε την αναγκη, αλλα τα εκανε για να εχει ο ιδιος καποιο οφελος στο μελλον.

Θυμιζω οτι ο Κασσελακης με τον συζυγο του εχουν στοχο να κανουν παιδια οποτε αν δεν αγχωνοντε αυτοι που και κατα φυση ειναι λιγο δυσκολο να κανουν παιδια μονοι τους γιατι να αγχωνοντε αλλα ζευγαρια που εχουν και την ανατομια να κανουν μονοι τους παιδια.

Δηλ ποια αναγκη θα αισθανθει καποιος για να γινει γονεας;

Ο Κασσελακης πιθανοτατα να εχει την αναγκη να γινει γονεας, περισσοτερο απο καποιον που θελει παιδια για να τον γηροκομησουν. Καμια σχεση ο σεξουαλικος προσανατολισμος με την αναγκη να γινει καποιος γονιος :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:Τι αναγκη εχει πιστευεις?

Δε θα σου πω τα αυτονοητα. Για να μην ξερεις τι αναγκη σε ωθει να κανεις παιδια, το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι δεν εισαι ετοιμος για παιδια αυτη τη στιγμη ή μπορει και να μην αισθανθεις ποτε ετοιμος (οπως ειπα και νωριτερα υπαρχει και αυτη η κατηγορια ανθρωπων που φυσικα δεν κατακρινω).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:
g8777 έγραψε:Πολυ κλο κλο και απο ομελετα τιποτα.

Το κολλημα και τα γρηγορα συμπερασματα λογω λιπους ποιος τα εβγαλε ειναι ηδη αναρτημενο. :s_roses

Δεν έχω καταλάβει γιατί εντοπίζεις το πρόβλημα μόνον στο λίπος. Εγώ το εντόπισα στην γενικότερη εμφανισιακή ανισορροπία του ζευγαριού, πρέπει με το ζόρι να μείνεις στο "χοντρή" και στο "λίπος";
Όλα τα υπόλοιπα είναι καλά; :dizzy:

Προσωπικά ήθελα να τονίσω την συνολική διαφορά. Και όχι μόνον μία. :s_howdy

Ξαναδιάβασε τι έγραψες και τι υπονοείς ξεκάθαρα , δεν έχει καμία σχέση με την απάντηση σου. Άστο , δεν μαζεύεται. :s_dunno

Εγώ από την άλλη και χωρίς να δω καμία φωτογραφία μπορώ να σε συγχαρώ για την πλήρη εναρμόνιση σου με το modus operandi των 2 συν 1 Β.

:s_thumbsup
Δεν έχω να μαζέψω τίποτε πάντως, είναι ξεκάθαρο τι έχω γράψει. Δείξε μου εσύ πού έγραψα το οτιδήποτε που αφορά το βάρος, το λίπος ή το "χοντρή". Όλα αυτά είναι δικές σου λέξεις.

Εγώ είδα έναν καλοστεκούμενο άντρα με μια ψιλοχάλια κυρία, άρα ένα αταίριαστο ζευγάρι. Εσύ λες πως είδα μια χοντρή. :s_dunno

Η πραγματικότητα είναι συνήθως διαφορετική, αναλόγως από την οπτική του καθενός. Ευτυχώς θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836033 Εντάξει, ευτυχώς ομολογείς, έστω και στο τέλος . Εμφανισιακή διαφορά σημαίνει ένα αταίριαστο ζευγάρι.

Thank you next.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 20 Σεπ 2023, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836034 Όταν έχεις τον Hugh Jackman δίπλα σου , το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ελέγχεις το βάρος σου. Χαπάκια και ενέσεις υπάρχουν μπόλικα. Αφού δεν το κάνεις , σημαίνει οτι δεν κοιμάστε πλέον μαζί .
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 20 Σεπ 2023, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Εντάξει, ευτυχώς ομολογείς έστω και στο τέλος εμφανισιακή διαφορά σημαίνει ένα αταίριαστο ζευγάρι.

Thank you next.

Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν είμαι τόσο προοδευτικός, αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όποιες κι αν είναι αυτές, κάνουν το ζευγάρι αταίριαστο στον τομέα αυτό. Άρα απαιτείται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια στα υπόλοιπα για να μείνει μαζί και να είναι αγαπημένο.

Το ίδιο ισχύει κι αν ο ένας είναι χαζός και η άλλη έξυπνη ή το αντίστοιχο. Δεν γίνεται να λειτουργήσει αυτή η ανισορροπία για πάντα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mousatos έγραψε:Όταν έχεις τον Hugh Jackman δίπλα σου , το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ελέγχεις το βάρος σου. Χαπάκια και ενέσεις υπάρχουν μπόλικα. Αφού δεν το κάνεις , σημαίνει οτι δεν κοιμάστε μαζί .

mousatos, η γυναίκα είναι 67 ετών πλέον. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό που λες. Άλλοι το καταφέρνουν, άλλοι όχι.
Και ακόμη κι αν το καταφέρεις, δεν είναι εγγυημένο πως αρκεί. Πχ Melanie Griffith και Antonio Banderas.
Εικόνα
Εικόνα

Επιμένω λοιπόν πως το πρόβλημα είναι πολυπαραγοντικό και όχι το "χοντρή/ος". :s_blush
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836037 Δεν έβαλα στην εξίσωση νυστέρια. Δεν είναι εύκολο για μας τους κοινούς θνητούς , αυτοί έχουν πρόσβαση στα πάντα .

Hugh Jackman and Deborra-Lee Furness through the years

https://www.reddit.com/r/popculturechat ... ?rdt=45878

Δείχνει ευτυχισμένος. Ίσως πάλι να'ναι πολύ καλός στην υποκριτική.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836038 Δεν νομίζω πως το νυστέρι βοηθάει ιδιαίτερα. Δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία και όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Κι εγώ συμφωνώ πως το ζευγάρι μια χαρά ευτυχισμένο φαινόταν και δεν νομίζω να ήταν εικονικός ο γάμος. Αλλά τελικά δεν άντεξε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836039 Ναι λέμε, το εμπεδώσουμε από το πρώτο σου κιόλας ποστ στο θέμα. (Χωρισανε; Γιατί λέτε βρε παίδες; Πάρτε φώτο με την χοντρή και κρυφό γελάστε μαζί με μένα)