Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895649 Μένω ούτε 100 μέτρα από εκεί. Όταν λέω σπεσιαλιτέ, το εννοώ :lol: Οπότε κι εγώ πάω άλλα 200 μέτρα στην Αγάπη που ΟΚ είναι ποντιακά, αλλά είναι και κόλαση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:
Μη μου το κανεις αυτο ωρε Μαρκοβαγκε. Δεν αντεχω να ακουω κι αλλους "αδικημενους" απο την πτνα τη ζωη και την αδικη την κενωνια :lol:

Εγω απο την αλλη μερια δεν εχω κανενα παραπονο. Οταν εκανα μαλλλακιες η ζωη με πηδηξε με διχως σαλιο κι οποτε εκανα σωστες επιλογες με ανταμειψε πλουσιοπαροχα :s_smile

Δεν είπα ότι είμαι αδικημένος, απλά είπα πως δεν προχωράς στη ζωή με τη δουλειά σου. :lol: :lol: :lol: Ή τέλος πάντων αυτό συμβαίνει σπάνια έως εξαιρετικά σπάνια. Και έχω και στατιστικές και άπειρα παραδείγματα να το στηρίξω αυτό. Και ελάχιστα παραδείγματα που κάποιοι προχώρησαν με τη δουλειά τους. Και ακόμα και αυτοί που προχώρησαν δουλεύοντας, βοήθησαν (πιθανώς περισσότερο) και άλλοι παράγοντες, πλην της δουλειάς.

George_Prix έγραψε:
Εκτος του οτι ειμαι γλυκατζης το συγκεκριμενο σχολιο το στηριζω κι αλλου. Οτι απο τυρι σε τυρι εχω προσεξει μικρες διαφορες αναμεσα σε μαγαζια. Απο κρεμα σε κρεμα οι διαφορες ειναι τεραστιες κατα την αποψη μου, οποτε αποτελει για μενα σημαντικοτερο κριτηριο :s_dunno

Όταν βρεθείς στη Βέροια, πάρε μία με τυρί από εκεί που έγραψα πιο πάνω, και έλα να τα ξαναπούμε για τις διαφορές στο τυρί. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
g8777 έγραψε:
egobrain έγραψε:Τα βλέπω και ανεβάζω.

https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... FQAw%3D%3D

Μαθανε και οι μπουγατσες απο μπουγατσα. :shifty:

κατεψυγμένη; έφυγε απ' το παράθυρο!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#895688 Εμένα οι μπουγάτσες μου αρέσουν και με τυρί και με κρέμα. Ναι μπορεί να έχουν διαφορές από κρέμα σε κρέμα όπωε και από τυρί σε τυρί αλλά και από ζαχαροπλάστη σε ζαχαροπλάστη αλλά και πάλι μου αρέσουν. Νομίζω κακιά μπουγάτσα δεν έχω φάει αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές μου αρέσουν πιο πολύ!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Το φύλλο μπουγάτσας ξεκίνησε μόνο του, χωρίς γέμιση, και οι κυράδες της Πόλης και της Μ. Ασίας έβαζαν άχνη και κανέλα από πάνω. Ήταν δηλαδή γλύκισμα. Ακούς Μάρκο;

Εντοπίσαμε λαθρομετανάστη! :x :x :lol: :lol:

Δεν φτάνει που σας φέραμε τον πολιτισμό ρε τραχαλοπλαγιάδες, αντιμιλάτε κι από πάνω... :s_crazy Όπως ξαναείπα η μπουγάτσα ξεκίνησε ως γλυκό! :rtfm:

Corto Maltese έγραψε:Δηλαδή να σταματήσει γενικώς

Πες τα ρε Σταύρο. Έχει άποψη κι Τζιάκος... Ο ΤΖΙΑΚΟΣ!!! :tomato:
Άβαταρ μέλους
By glf
#896482 Αύριο θα έρθω και για τη ΔΕΘ και είμαι σε δίλημμα.
Παρκάρω κοντά στο μετρό και το παίρνω για την έκθεση ή
ψάχνω να παρκάρω προς Λ.Στρατου τα στενά που τα ξέρω λίγο;
Άβαταρ μέλους
By vagmag
glf έγραψε:Αύριο θα έρθω και για τη ΔΕΘ και είμαι σε δίλημμα.

Είναι μια πολύ καλή περίπτωση , για να θαυμάσεις κ το μετρό μας !!!! Χαχα

Την Κυριακή είχε να παρκάρεις κ πέριξ της έκθεσης κ για το ηλεκτρικό δεν έχει κ χρέωση . Υπάρχει κ ένα πάρκινγκ με πληρωμή δίπλα στην έκθεση . ( την Κυριακή το πρωί ήταν άδειοι κ οι δρόμοι όμως ) . Ισως καθημερινή επέλεγα το μετρό
Άβαταρ μέλους
By bebes

Και πού θα παρκάρεις για να πάρεις το μετρό;
Θεωρώ οτι επίσης είναι πολύ δύσκολο να βρεις παρκινκ στον σταθμό ή στη Ν Ελβετία.

Πληρωνεις ενα πάρκινκ και τελος (προσωπικα προτιμω το νεο δημαρχείο).
Αλλιως ψάχνεις πανω απο Αγ. Δημητρίου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#896498 Νίκο εγώ πέρσι και φέτος πάρκαρα στη Διαμαντή Ολυμπίου λίγο μετά τη Τσιμισκή που γίνεται Πολυτεχνείου.
Ένα στενάκι είναι και ψιλοκακόφημο το βράδυ, αλλά βρίσκεις δωρεάν να παρκάρεις. Είναι ανάμεσα σε 2 στάσεις μετρό, Δημοκρατίας και Βενιζέλου
Άβαταρ μέλους
By elvet

Υπάρχει μία μεγάλη αλάνα, πρόσφατα δημιουργημένη στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό το οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Παλαιού Σταθμού, Βουτυρά, Σαπφούς και Πατριάρχου Κυρίλλου. Δημιουργήθηκε πρόσφατα από κατεδαφίσεις παλιών κτηρίων, είναι χώμα με δένδρα από πάνω. Δεν έχει κάποια διαγράμμιση ή διευθέτηση, αλλά έχει πολύ χώρο. Καλύτερα όχι για βράδυ
Άβαταρ μέλους
By glf
#896533 Το άφησα σε μια αλάνα κολλητά στο σταθμό των λεωφορείων. Μικρή όμως, ευτυχώς κάποιος έφευγε εκείνη την ώρα.
Θα δω που είναι και η μεγάλη αλάνα όταν γυρίσω.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#897024 Xθες με βάρεσε η πρόοδος στο κεφάλι, χρησιμοποίησα αστικό με εισιτήριο από το κινητό μου.
Εικόνα
Κοντεύουμε να πλησιάσουμε κράτη που ζούνε στο 2050 όπως η Βουλγαρία, η Λετονία, η Πολωνία, η Ουγγαρία κλπ. Βέβαια δεν υπάρχει Google pay, NFS, διασύνδεση με άλλες συγκοινωνίες, κάθε φορά πρέπει να κάνεις νέο login, καμία διασφάλιση ότι πλήρωσες όντως και δεν περιμένεις πότε θα μπει ελεγκτης να πατήσεις επικύρωση. Μην τα θέλουμε και όλα, δεν είμαστε και Βουλγαρία. Σιγά σιγά

Η πλάκα είναι ότι ο πιο αποτυχημένος σαλονικιός στα 54 χρόνια μου σε αυτή την πόλη, ο Ταχιάος, ψάχνει τρόπους να μην δίνει ο ένας το εισιτήριο στον επόμενο.

ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΡΕ ΤΖΙΜΑΝΙΑ; Λέω τώρα γω
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Corto Maltese έγραψε: καμία διασφάλιση ότι πλήρωσες όντως και δεν περιμένεις πότε θα μπει ελεγκτης να πατήσεις επικύρωση.

:hmmm:

Πρόσφατα χρησιμοποίησα και εγώ την εφαρμογή του ΟΣΕΘ. Η διασφάλιση ότι πλήρωσες γίνεται με την ενεργοποίηση του εισιτηρίου και δεν είναι απαραίτητο να το σκανάρεις σε ακυρωτικό - άλλωστε αναφέρει πως το εισιτήριο είναι σε ισχύ άπαξ και ενεργοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897026 Είναι καλή φάση αυτή, ειδικά για τους τουρίστες. Κι εγώ στα εξωτερικά έτσι κάνω

Corto Maltese έγραψε:Η πλάκα είναι ότι ο πιο αποτυχημένος σαλονικιός στα 54 χρόνια μου σε αυτή την πόλη, ο Ταχιάος, ψάχνει τρόπους να μην δίνει ο ένας το εισιτήριο στον επόμενο.

Κι εμένα ήθελε μία να μου το πασάρει, με κοίταξε περίεργα όταν αρνήθηκα :lol:
Ήθελα να ζήσω την πλήρη εμπειρία :iconcool: