Οπότε κι εγώ πάω άλλα 200 μέτρα στην Αγάπη που ΟΚ είναι ποντιακά, αλλά είναι και κόλαση.
Οπότε κι εγώ πάω άλλα 200 μέτρα στην Αγάπη που ΟΚ είναι ποντιακά, αλλά είναι και κόλαση.
George_Prix έγραψε:
Μη μου το κανεις αυτο ωρε Μαρκοβαγκε. Δεν αντεχω να ακουω κι αλλους "αδικημενους" απο την πτνα τη ζωη και την αδικη την κενωνια![]()
Εγω απο την αλλη μερια δεν εχω κανενα παραπονο. Οταν εκανα μαλλλακιες η ζωη με πηδηξε με διχως σαλιο κι οποτε εκανα σωστες επιλογες με ανταμειψε πλουσιοπαροχα![]()
Ή τέλος πάντων αυτό συμβαίνει σπάνια έως εξαιρετικά σπάνια. Και έχω και στατιστικές και άπειρα παραδείγματα να το στηρίξω αυτό. Και ελάχιστα παραδείγματα που κάποιοι προχώρησαν με τη δουλειά τους. Και ακόμα και αυτοί που προχώρησαν δουλεύοντας, βοήθησαν (πιθανώς περισσότερο) και άλλοι παράγοντες, πλην της δουλειάς. George_Prix έγραψε:
Εκτος του οτι ειμαι γλυκατζης το συγκεκριμενο σχολιο το στηριζω κι αλλου. Οτι απο τυρι σε τυρι εχω προσεξει μικρες διαφορες αναμεσα σε μαγαζια. Απο κρεμα σε κρεμα οι διαφορες ειναι τεραστιες κατα την αποψη μου, οποτε αποτελει για μενα σημαντικοτερο κριτηριο![]()

g8777 έγραψε:egobrain έγραψε:Τα βλέπω και ανεβάζω.
https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... FQAw%3D%3D
Μαθανε και οι μπουγατσες απο μπουγατσα.![]()
markvag έγραψε:REALZEUS έγραψε:Το φύλλο μπουγάτσας ξεκίνησε μόνο του, χωρίς γέμιση, και οι κυράδες της Πόλης και της Μ. Ασίας έβαζαν άχνη και κανέλα από πάνω. Ήταν δηλαδή γλύκισμα. Ακούς Μάρκο;
Εντοπίσαμε λαθρομετανάστη!![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως ξαναείπα η μπουγάτσα ξεκίνησε ως γλυκό! 
Corto Maltese έγραψε:Δηλαδή να σταματήσει γενικώς
glf έγραψε:Αύριο θα έρθω και για τη ΔΕΘ και είμαι σε δίλημμα.
Παρκάρω κοντά στο μετρό και το παίρνω για την έκθεση ή
ψάχνω να παρκάρω προς Λ.Στρατου τα στενά που τα ξέρω λίγο;

Corto Maltese έγραψε: καμία διασφάλιση ότι πλήρωσες όντως και δεν περιμένεις πότε θα μπει ελεγκτης να πατήσεις επικύρωση.
Corto Maltese έγραψε:Η πλάκα είναι ότι ο πιο αποτυχημένος σαλονικιός στα 54 χρόνια μου σε αυτή την πόλη, ο Ταχιάος, ψάχνει τρόπους να μην δίνει ο ένας το εισιτήριο στον επόμενο.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]