- 29 Δεκ 2017, 14:15
21 quadra έγραψε:Όσοι και να θέλουμε να εξωραϊζουμε με ανθρωπιά και να βλέπουμε με συμπάθεια την τσιγγάνικη φυλή οι ίδιοι με τις πράξεις τους φροντίζουν να μας θυμίζουν το ( λάθος) μας, δυστυχώς για αυτούς και για εμάς, η καχυποψία μας δεν θα πάψει ποτέ όσο έχουνε μακριά χέρια.
Το γ@μωτο είναι ότι θές να το δεις ανοιχτά το ζήτημα, αλλά δεν σε αφήνουν...
Άλλο περιστατικό: Έρχεται στο μαγαζί (εγκατεστημένο σε αγροτική περιοχή) ένας και αρχίζει τον πρόλογο να πεινάνε τα παιδάκια μου, να έβρεξε και θα είμαστε μέσα στη λάσπη κτλ κτλ, δώσε καμιά παλέτα να τη βάλουμε κάτω να πατάμε. Του δείχνω την ντάνα με τις παλέτες, όχι αυτές που είναι για επαναχρησιμοποίηση, αλλά αυτές που πρακτικά είναι για κάψιμο, τζάμπα θα του τις έδινα. Μου λέει όχι τέτοιες, από τις άλλες, και δείχνει την στίβα με τις ευρωπαλέτες που τις αγοράζω 6 ευρώ το κομμάτι + ΦΠΑ
Αυτές λέω χρειάζονται, πάρε από τις άλλες άμα θες...Απάντηση όχι εγώ από τις άλλες θέλω... Αρχηγέ του λέω μεταβολάρεις και εξαφανίζεσαι... άκου θράσος!
Άλλο περιστατικό: Σε παζάρια για πώληση παλιού φορτηγού για σίδερα, δεν τα βρήκαμε, οπότε πήρε την τάπα του πετρελαίου και του λαδιού, μιλάμε για όχημα 40ετιας, μόνο και μόνο για να κάνει ζημιά, να περάσουνε νερά στα πετρέλαια και στη μηχανή. Όχι ότι τα ήθελε, έτσι απλά για το γαμώτο.
Επιτρέψτε μου να είμαι λίγο επιφυλακτικός όταν ακούω ότι γίνονται θύματα άδικης διάκρισης... Η δική μου εμπειρία πάντως άλλα πράγματα λέει.
Και για να δώσουμε το δίκιο του στραβού, υπάρχουν οικογένειες που έρχονται για την συγκομιδή εδώ, και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. Αυτόν του βγάζω το καπέλο, τουλάχιστον προσπαθεί να βγάλει ένα τίμιο μεροκάματο.
Deleted User 1 έγραψε:Γνωστή η συμπάθεια μου στους γύφτους! 
Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη σου αλλά ρε συ μην δίνεις λαβή σε αυτούς που θέλουν να βαφτίσουν την βάσιμη άποψη, διαμορφωμένη από γεγονότα, προκατάληψη. Φτάνει με το βαρύ χέρι του political correctness.