Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Anonymous Founder έγραψε:Να πω εδώ επίσης πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να ξαναδούν λίγο τον μηχανισμό των καθισμάτων: θα έπρεπε να ανοίγουν μέσα από τον χώρο αποσκευών, έτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει πρόσβαση ένας κλέφτης με τον σημερινό τρόπο.
:s_dunno

Πολυμορφικα και τζιποειδη κυριως εχουν πλεον το μηχανισμό εντος του πορτ παγκαζ. Στην εκθεση αυτοκινητου το Νοεμβρη σιγουρα σε καποιο τζιποειδες τον ειδα εκει.
Άβαταρ μέλους
By lemon3
21 quadra έγραψε:Όσοι και να θέλουμε να εξωραϊζουμε με ανθρωπιά και να βλέπουμε με συμπάθεια την τσιγγάνικη φυλή οι ίδιοι με τις πράξεις τους φροντίζουν να μας θυμίζουν το ( λάθος) μας, δυστυχώς για αυτούς και για εμάς, η καχυποψία μας δεν θα πάψει ποτέ όσο έχουνε μακριά χέρια.

Το γ@μωτο είναι ότι θές να το δεις ανοιχτά το ζήτημα, αλλά δεν σε αφήνουν...

Άλλο περιστατικό: Έρχεται στο μαγαζί (εγκατεστημένο σε αγροτική περιοχή) ένας και αρχίζει τον πρόλογο να πεινάνε τα παιδάκια μου, να έβρεξε και θα είμαστε μέσα στη λάσπη κτλ κτλ, δώσε καμιά παλέτα να τη βάλουμε κάτω να πατάμε. Του δείχνω την ντάνα με τις παλέτες, όχι αυτές που είναι για επαναχρησιμοποίηση, αλλά αυτές που πρακτικά είναι για κάψιμο, τζάμπα θα του τις έδινα. Μου λέει όχι τέτοιες, από τις άλλες, και δείχνει την στίβα με τις ευρωπαλέτες που τις αγοράζω 6 ευρώ το κομμάτι + ΦΠΑ :lol:

Αυτές λέω χρειάζονται, πάρε από τις άλλες άμα θες...Απάντηση όχι εγώ από τις άλλες θέλω... Αρχηγέ του λέω μεταβολάρεις και εξαφανίζεσαι... άκου θράσος!

Άλλο περιστατικό: Σε παζάρια για πώληση παλιού φορτηγού για σίδερα, δεν τα βρήκαμε, οπότε πήρε την τάπα του πετρελαίου και του λαδιού, μιλάμε για όχημα 40ετιας, μόνο και μόνο για να κάνει ζημιά, να περάσουνε νερά στα πετρέλαια και στη μηχανή. Όχι ότι τα ήθελε, έτσι απλά για το γαμώτο.

Επιτρέψτε μου να είμαι λίγο επιφυλακτικός όταν ακούω ότι γίνονται θύματα άδικης διάκρισης... Η δική μου εμπειρία πάντως άλλα πράγματα λέει.

Και για να δώσουμε το δίκιο του στραβού, υπάρχουν οικογένειες που έρχονται για την συγκομιδή εδώ, και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. Αυτόν του βγάζω το καπέλο, τουλάχιστον προσπαθεί να βγάλει ένα τίμιο μεροκάματο.

Deleted User 1 έγραψε:Γνωστή η συμπάθεια μου στους γύφτους! :inlove:

Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη σου αλλά ρε συ μην δίνεις λαβή σε αυτούς που θέλουν να βαφτίσουν την βάσιμη άποψη, διαμορφωμένη από γεγονότα, προκατάληψη. Φτάνει με το βαρύ χέρι του political correctness.
Άβαταρ μέλους
By elvet
lemon3 έγραψε:Δεν μου αρέσει που μου άνοιξαν το αμάξι και σούφρωσαν μια τσαντούλα από μέσα.

Πάω στη Νεοχωρούδα σε μια μάντρα να πάρω κάτι πράγματα που στάμπαρα, μου λέει ο αρμόδιος ότι επειδή δεν είχε χώρο μέσα στη μάντρα, να το αφήσω σε απέναντι χωράφι.

Πριν από καιρό είχα πάει σε μία μάντρα εκεί (λογικά στην ίδια, διαφημισμένη) και στο χωράφι-πέρασμα ακριβώς απέναντι είχε 2-3 παρκαρισμένα, το ένα με σπασμένο τζάμι πόρτας. Εκανα αναστροφή και πάρκαρα στη γωνία εισόδου της μάντρας για να φαίνεται από μέσα.
Υ.Γ. ούτε εγώ βρήκα κάτι που ήθελα, παρά τη διαφήμιση και την "ποικιλία"
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468859 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω ξεκάθαρα ρατσιστής με τη συγκεκριμένη φυλή παρασίτων. Σ' όποιον αρέσει. Σιγά μην απολογηθώ. Η καθημερινή πραγματικότητα εξάλλου μου δίνει πάτημα νομίζω για να έχω τέτοιες αντιλήψεις.

Ένα γεγονός προ 10ετίας...

Έχουμε πάρει με τον κολλητό ένα Ε30 318i Coupe με σκοπό να μετατραπεί σε Μ3. (Δε θέλω σχόλια επ αυτού. :x :shifty: )Αφού βλέπουμε ότι δε βγαίνουν τα κουκιά, με τα ζόρια το κάνουμε 325i. Όπως είναι φυσικό με 170 άλογα ξαφνικά στον πίσω άξονα και σε καρότσα ήδη 15ετίας τότε, σε μία βδομάδα το κολλάει ο φίλος σ΄ ένα τοίχο. Το φτιάχνουμε και για κάνα μήνα το χαιρόμαστε. Μία μέρα κάνει φτερά το Πεμβεδάκι κι εμάς μας τρώει το παράπονο. :( 2-3 μέρες αργότερα, βρέθηκε το Πεμβεδάκι στουκαρισμένο και με ένα ψυγείο παγωτά λιωμένα στο πίσω κάθισμα. :lol:

Τι είχε γίνει? Το χανε ανοίξει 2 γύφτοι, πήγανε Αγ. Αναργύρους, κλέψανε ένα ψυγείο περιπτέρου, τα ριξανε όλα στο πίσω κάθισμα, τους πήρανε χαμπάρι, άρχισε καταδίωξη και στην πρώτη στροφή το ρίξανε σε ένα κράσπεδο. Το αμάξι στράβωσε όλο και το παρατήσαμε. Η δε βρώμα μέσα από τα παγωτά απερίγραπτη. :lol: Το χει πάρει ένα ξαδερφάκι του φίλου μου τώρα στα Τρίκαλα και λέει θα το κάνει restoration...η παναγιά μαζί του.

Το θέμα κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας, αφού δεν γίνονται σεβαστά κάποια πράγματα, όπως ο σεβασμός στους συντονιστές. [mod]
Άβαταρ μέλους
By bill33
#469395 Δεν μου αρέσει που τελείωνει ο χρόνος και ακόμα δεν βρήκα δουλειά.
Τουλάχιστον βρηκα καναδυο μεροκάματα και ψευτοπερνάμε τις γιορτές.Οι υποχρεώσεις πάνε πίσω και πλακώνουν τις προηγούμενες αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Μου αρέσει που βρήκα ένα πορτοφόλι με 450€.Δεν μου αρέσει που σκέφτηκα να το κρατήσω αλλά μου πέρασε γρήγορα η μαλακισμένη σκέψη και το έδωσα στο ΑΤ .Δεν είχε ταυτότητα κλπ μέσα , μόνο κάτι χαρτιά με τηλέφωνα.Μπορεί αυτός που το έχασε να είναι σε χειρότερη μοίρα απο εμένα.Μπορεί και όχι αλλά δεν πειράζει,σίγουρα νιώθω πιο καλά με τον εαυτό μου .

Καλή (και καλύτερη) χρονιά να έχουμε.Κυρίως με υγεία. :) :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#469397 ^ μου αρεσει το παραπανω.
Κεφαλι ψηλα και αισιοδιξια!

Να εισαι καλα Βασιλη, καλη χρονια, με υγεια να εχετε! :)
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#469401 Μου αρέσει η κίνηση του bill ! :s_thumbsup + :s_howdy
Με ταυτότητα ή έστω κάρτες μέσα, δεν θα το συζητούσα κάν, αλλά χωρίς......
δεν είμαι σίγουρος πως θα το έδινα! :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#469406 Μπραβο Βασιλη! κεφαλι ψηλα,ανεξαρτητα απο τις δυσκολιες :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By DAP
#469444 Μπραβο σου αγορι μου.Πολυ ισχυρος ο πειρασμος....
Πιστευω να αφησες ονομα και τηλεφωνο για τυχον επιστροφη αν δεν βρεθει ο κατοχος......
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#469447 Μπράβο Βασίλη, να βρεθεί κάτι γρήγορα εύχομαι!

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#469450 Εγώ Βασίλη θα σου πω μόνο χρόνια πολλά για αύριο για τη γιορτή σου και εύχομαι τη νέα χρονιά, να εκμεταλλεύεσαι καλύτερα όταν σου χαμογελά (έστω και λίγο) η τύχη.