Μήπως έφαγες μιλφειγ στου Ουζουνη;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Corto Maltese έγραψε:Ρε τράβα φάε κανένα μπουγατσοκούλουρο που έχεις κι άποψη
g8777 έγραψε:Στην Αρμενοπούλου το μόνο που αξίζει είναι τα θέματα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Μην αρχίσω τα σταυριδια τώρα.
Μπουγάτσα Γιάννης είναι Πατσάς Λευτέρης με άλλο όνομα.
![]()
( Έχω πετύχει Γιάννη Πάριο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Κλεάνθη Βαλαρουτσο και Έλενα Ράπτη στο διπλανό τραπέζι. Μόνο η Έλενα τον έτρωγε χοντροκομμένο).
Άντε σπανακοτύρι.

markvag έγραψε:Φυσικά, μιλάμε πάντα για μπουγάτσα με τυρί.Άντε σπανακοτύρι.
George_Prix έγραψε:markvag έγραψε:Φυσικά, μιλάμε πάντα για μπουγάτσα με τυρί.Άντε σπανακοτύρι.
Αρνουμαι να φαω μονο τυρι. Το σωστο ειναι μια τυρι και καπακι μετα μια κρεμα. Και φυσικα να εχει το μαγαζι κακαο Κουκακη αλλιως εχει γινει μιση δουλεια.
pro έγραψε:Το σωστό είναι μια ανάμικτη κιμά τυρί για φαγητό και στο καπάκι μια κρέμα για γλυκό.
dimik έγραψε:pro έγραψε:Το σωστό είναι μια ανάμικτη κιμά τυρί για φαγητό και στο καπάκι μια κρέμα για γλυκό.
+1
η κανελίτσα από πάνω στην κρέμα απαραίτητη για την χώνεψη
George_Prix έγραψε:dimik έγραψε:pro έγραψε:Το σωστό είναι μια ανάμικτη κιμά τυρί για φαγητό και στο καπάκι μια κρέμα για γλυκό.
+1
η κανελίτσα από πάνω στην κρέμα απαραίτητη για την χώνεψη
Ουτε που το ηξερα οτι ο ρολος της ειναι για τη χωνεψη. Εγω παντως τη γουσταρω ετσι κι αλλιως και σα γευση πανω στη μπουγατσα-κρεμα.
Και γενικα αγαπημενη γευση η κανελα. Μεχρι και μοσχαρι το κοκκινιστο οταν φτιαχνω στην κατσαρολα βαζω κανελα και σπερνει
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]