Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Anonymous Founder έγραψε:
mousatos έγραψε:Δημοσκόποι που κονομάνε στις πλάτες του λαού. Καλά κάνανε και τους δούλεψαν οι πολίτες. Ούστ παράσιτα .

HF , οι πολίτες στον πλανήτη δε θέλουν να ορίζει το κόμμα τη μοίρα τους. Ο καθείς με το σπαθί του κι όποιος αντέξει.
Μην εμπιστεύεσαι παρά μόνο τον εαυτό σου. Κανείς gggggg δε θα σε σώσει. Μπορεί στην αρχή, μετά τα καθάρματα που υπάρχουν παντού θα τον κάνουν κι αυτόν στην άκρη.
Ο καθένας παλεύει πλέον μόνος του .

Οι δημοσκόποι βγήκαν και είπαν πάλι μια @@ριά, γιατί πάλι δεν έχουν σοβαρή δικαιολογία που έπεσαν τόσο έξω.

Στην δουλειά σήμερα έχουμε πάρτι πάντως. Τα μεγάλα κεφάλια, είναι χαρούμενοι, λογικά περιμένουν να μεγαλώσουν κι άλλο οι δουλειές. Αναμένεται ακούω και υπουργός με μεγάλο εκτόπισμα, μένει να το δούμε αν θα είναι αυτός τελικά που ακούγεται, εκεί μιλάμε για πάρτι διαρκείας.
Ουδεμία ανησυχία λοιπόν δεν έχω για το δικό μου μέλλον, η δική μου άμεση οικογένεια δεν έχει κάτι να φοβάται. Εννοείται, ας είναι καλά η δουλειά και το ομαδικό συμβόλαιο υγείας, άρα κανένας φόβος επί προσωπικού.
Η μεγάλη νίκη της ΝΔ δηλαδή, προσωπικά όχι μόνον δεν θα με θίξει, αλλά μάλλον θα μου κάνει καλό επαγγελματικά, άρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα επί προσωπικού.
Από ιδεολογία βέβαια, δεν ψηφίζω πάντα αυτό που με βολεύει σήμερα ή αυτό που βολεύει εμένα μόνον, αλλά αυτό που θεωρώ καλό γενικότερα (σύμφωνα με την δική μου άποψη πάντα, μην τα ξαναλέμε).

Μπράβο και χαίρομαι για σένα ειλικρινά :s_roses

Η ιδεολογία δυστυχώς δε σου δίνει να φας :s_no
Άβαταρ μέλους
By 224v
mjacob έγραψε:
224v έγραψε:Το να κάνεις δωρεές στα αμερικανικά ιδρύματα είναι κάτι που συνηθίζουν οι πλούσιοι εκεί ακόμα και από ματαιοδοξία αυτό δεν σημαίνει ότι τον πέρασαν αέρα πατέρα!!! στο διπλωμα, ίσως δεν είναι με άριστα που να αξίζει αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Οι αλλες εταιριες που δούλεψε θα είχαν θέμα αν προέκυπτε να είναι ανίκανος κάργα όπως λέτε εσείς εδώ μέσα χρόνια τώρα.
Το θέμα του Αλέξη μας για την πτυχιακή του ήταν!!!! "Τα ρεματα της Αττικής " και του έκατσε η ιστορία με την Μάντρα τότε.....

.
Καλά ενταξει τώρα, τ γ@&$&& και ψόφησε κι εσυ
Ούτε το οικογενειακό σχολείο δεν κατάφερε να τελειώσει , ξάφνου διέπρεψε και για λόγους ματαιοδοξίας έκαναν μια δωρεά που δεν θυμάται κανείς
Ναι και όλα αυτά να είναι σωστά σας πονάει ότι παραλίγο να κάνει κυβέρνηση με απλή αναλογική!!! 34 χρόνια μετά τον πατέρα του και με τον Αλέξη και όλο το αριστερό παρεακι των pr μαζί του. Θα το αντέξετε ελπιζω να βλέπετε όλη την Ελλάδα μπλε!

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:
SaXon747, δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό που έβαλες για τον Αλέξη της καρδιάς σου!!! Και είναι από το 2015!!! Τότε που μερικά εντυπα που δεν ήταν πετσομενα βεβαίως, βεβαίως τον εγλυφαν!!!!
Για το πιλοφόρι φυσικά είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσει κάποιος σλλα λίγο ενδιαφέρει το κοινό εδώ. Τα ψέματα του είναι διαχρονικά...

.

Ε ούτε για τον Μητσοτάκη μπορώ να ξέρω , γιατί τα ΜΜΕ τον γλύφουν από το 2019. Χαίρομαι που συμφωνούμε λοιπόν.

Αλλα δεν παίζει κανένα ρόλο. Όταν σου κόψανε τη σύνταξη διαδοχικά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ρώτησες αν ο υπουργός είχε ένσημα;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
NiTse έγραψε:
kostis20 έγραψε:Εντωμεταξύ για τη Ροδόπη αληθεύουν αυτά που γράφονται?

Τι γράφεται;;;;
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές στη Ροδόπη
https://www.tanea.gr/2023/05/22/politic ... ti-rodopi/
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#818534 Singular Logic
https://el.wikipedia.org/wiki/SingularLogic

Μητρική εταιρία: Space Hellas Group of Companies

Το 2021 συνεργασία.
Ongoing r&d projects με την Palantir για Cyberhealth και cyber resilience

https://www.space.gr/uploads/ff/SH_2022 ... 2022_1.pdf
σελ.34

Εικόνα

Πάμε να δούμε ποια είναι χορηγός της Palantir.

https://en.wikipedia.org/wiki/Palantir_Technologies

The only early investments were $2 million from the U.S. Central Intelligence Agency's venture capital arm In-Q-Tel

2020
Palantir is one of four large technology firms[39] to start working with the NHS on supporting COVID-19 efforts through the provision of software from Palantir Foundry[40] and by April 2020 several countries have used Palantir technology to track and contain the contagion.[41] Palantir also developed Tiberius, a software for vaccine allocation used in the United States.[42]

In December 2020, Palantir was awarded a $44.4 million contract by the U.S. Food and Drug Administration, boosting its shares by about 21%.[43]

Πάμε τώρα στον χορηγούλη μας, την In Q Tel
https://en.wikipedia.org/wiki/In-Q-Tel

In-Q-Tel (IQT), formerly Peleus and In-Q-It, is an American not-for-profit venture capital firm based in Arlington, Virginia. It invests in high-tech companies to keep the Central Intelligence Agency, and other intelligence agencies, equipped with the latest in information technology in support of United States intelligence capability.[2] The name "In-Q-Tel" is an intentional reference to Q, the fictional inventor who supplies technology to James Bond.[5]

Πήγε πολύ καλά αυτό.... :s_bye
Άβαταρ μέλους
By kostis20
NiTse έγραψε:

Τι γράφεται;;;;

Οτι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκεί βγήκε με σπρώξιμο απο το Τουρκικό προξενείο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Ναι Φυσικά δύο είναι οι μουσουλμάνοι βουλευτές εκεί...ρώτα κανένα κάτοικο να σου πει, έχω συγγενείς εκεί...

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
bibendum έγραψε:επίπεδο δημοτικού. Ο δικός μου κολυμπάει στο δικό σου δεν χωράει. :)

G εσένα κολυμπάει;

Απο σινεμα, αιγες.

Απο Ιστορια, εριφια.

Παμε να δουμε απο λαογραφια.

Εκλεισε το εργοστάσιο αλλά έμεινε ανοιχτή η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Παλια παροιμια στα σαλε των Καλαβρυτων.

:shifty:

Και μια νεωτερη, στα γκισε του ΟΑΕΔ :

Μαθανε πως επιδοτιομαστε, πλακωσαν και οι γυφτοι.

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol: :lol:
Ο Ντιμης ειναι απο τους κερδισμενους Εδδιε. :iconcool:

Νίκος Παππάς έγραψε:

Αυτο καταλαβες; Στα @@ μου ο ΣΥΡΙΖΑ, τα υβριδια αλλοτε επιζουν αλλοτε οχι .

Μετα απο 4 χρονια κυβερνησης ΝΔ και οσα εκανε 4/10 δεν πηγαν να ψηφισουν. Αρα τους αρεσαν αυτα που εγιναν.

Αν δεις και τα αποτελεσματα σε Ευβοια, Σερρες καταλαβαινεις.

Αυτο που ειδα εγω προσωπικα ειναι οτι τελικα ο κοσμος ψηφισε ΝΔ ως το μη χειροτερο και αυτο λεει πολλα.

και κατι με το οποιο συμφωνω απολυτως

συμφωνω :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#818546 δεν καταλαβε τιποτα...

Οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθ' όλη τη προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και χθες την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της δεξιάς αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα. Εκείνοι το δικό τους χωράφι.

Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε την προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού.

Αλλά και να προστατέψουμε την πρωταγωνιστική παρουσία της αριστεράς στην πολιτική ζωή του τόπου.

https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... o8ipourgou
Άβαταρ μέλους
By mousatos
NickTG έγραψε:2023 και θεωρεί κόσμος τις ΗΠΑ παράδειγμα προς μίμηση! :omg: :s_whiteflag

Δεν είπα οτι είναι το ιδανικό. Είπα οτι επικρατεί αυτή η τάση παγκοσμίως.
Άβαταρ μέλους
By 224v
saxon_747 έγραψε:
224v έγραψε:
SaXon747, δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό που έβαλες για τον Αλέξη της καρδιάς σου!!! Και είναι από το 2015!!! Τότε που μερικά εντυπα που δεν ήταν πετσομενα βεβαίως, βεβαίως τον εγλυφαν!!!!
Για το πιλοφόρι φυσικά είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσει κάποιος σλλα λίγο ενδιαφέρει το κοινό εδώ. Τα ψέματα του είναι διαχρονικά...

.

Ε ούτε για τον Μητσοτάκη μπορώ να ξέρω , γιατί τα ΜΜΕ τον γλύφουν από το 2019. Χαίρομαι που συμφωνούμε λοιπόν.

Αλλα δεν παίζει κανένα ρόλο. Όταν σου κόψανε τη σύνταξη διαδοχικά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ρώτησες αν ο υπουργός είχε ένσημα;
Επειδή εχεις κτυπήσει κόκκινο από τα χθεσινά αποτελέσματα και μπλέκεις ασχετα θέματα δεν θα προσπαθησω να εξηγήσω τίποτα, στο τέλος του μήνα περίμενε τα νέα αποτελέσματα και ίσως καταλάβεις τι συμβαίνει πλέον στη χώρα..

.