Anonymous Founder έγραψε:mousatos έγραψε:Δημοσκόποι που κονομάνε στις πλάτες του λαού. Καλά κάνανε και τους δούλεψαν οι πολίτες. Ούστ παράσιτα .
HF , οι πολίτες στον πλανήτη δε θέλουν να ορίζει το κόμμα τη μοίρα τους. Ο καθείς με το σπαθί του κι όποιος αντέξει.
Μην εμπιστεύεσαι παρά μόνο τον εαυτό σου. Κανείς gggggg δε θα σε σώσει. Μπορεί στην αρχή, μετά τα καθάρματα που υπάρχουν παντού θα τον κάνουν κι αυτόν στην άκρη.
Ο καθένας παλεύει πλέον μόνος του .
Οι δημοσκόποι βγήκαν και είπαν πάλι μια @@ριά, γιατί πάλι δεν έχουν σοβαρή δικαιολογία που έπεσαν τόσο έξω.
Στην δουλειά σήμερα έχουμε πάρτι πάντως. Τα μεγάλα κεφάλια, είναι χαρούμενοι, λογικά περιμένουν να μεγαλώσουν κι άλλο οι δουλειές. Αναμένεται ακούω και υπουργός με μεγάλο εκτόπισμα, μένει να το δούμε αν θα είναι αυτός τελικά που ακούγεται, εκεί μιλάμε για πάρτι διαρκείας.
Ουδεμία ανησυχία λοιπόν δεν έχω για το δικό μου μέλλον, η δική μου άμεση οικογένεια δεν έχει κάτι να φοβάται. Εννοείται, ας είναι καλά η δουλειά και το ομαδικό συμβόλαιο υγείας, άρα κανένας φόβος επί προσωπικού.
Η μεγάλη νίκη της ΝΔ δηλαδή, προσωπικά όχι μόνον δεν θα με θίξει, αλλά μάλλον θα μου κάνει καλό επαγγελματικά, άρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα επί προσωπικού.
Από ιδεολογία βέβαια, δεν ψηφίζω πάντα αυτό που με βολεύει σήμερα ή αυτό που βολεύει εμένα μόνον, αλλά αυτό που θεωρώ καλό γενικότερα (σύμφωνα με την δική μου άποψη πάντα, μην τα ξαναλέμε).
Μπράβο και χαίρομαι για σένα ειλικρινά
Η ιδεολογία δυστυχώς δε σου δίνει να φας

δεν κατάφερε να τελειώσει , ξάφνου διέπρεψε και για λόγους ματαιοδοξίας έκαναν μια δωρεά που δεν θυμάται κανείς