Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#55012 Του αερίσατε μια μάντρα με παπάρια του μπίλαρου. Τόσο εσύ μικρή σκουληκαντέρα που το πόσταρες εδώ, όσο και οι ρουφιάνοι διαχειριστές του λαδέμπορα από το παλιό μπουρδελομάγαζο.
Α, να μην ξεχάσω λόγω της ημέρας τις ευχές :inlove:
edit [Mod] :twisted:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
NickTG έγραψε:Ας μην το συνεχίσουμε εδώ.
Δεν υπάρχει λόγος.

Το κατανοώ και το σέβομαι συτό που λες. Αλλά καταλαβαίνεις φαντάζομαι και εσύ πως υπάρχουν όρια στην υπομονή των περισσότερων εδώ μέσα στα ποσταρίσματα συγκεκριμένων edit [Mod].
Γι αυτό και η απάντηση από εμένα στο σωστό για την περίσταση μήκος κύματος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε: του λαδέμπορα

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
g8777 έγραψε:Αυτον τον BEAMS πρεπει να τον στειλουμε εκπροσωπο στα Ηνωμενα Εθνη.

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

:lol: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By streetka
g8777 έγραψε:Αυτον τον BEAMS πρεπει να τον στειλουμε εκπροσωπο στα Ηνωμενα Εθνη.

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αν κρίνω από το παρακάτω:
BEAMS έγραψε:edit [Mod] :twisted:

μάλλον για ένα γρήγορο ντουζάκι έπρεπε να σταλεί.

ΥΓ1: Δεν έχω ιδέα τι έγραψε ο ιταλάκιας, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι δουλειά του κάθε Beams να επιβάλει την τάξη. Κύριε Mod πέρα από νουθεσίες καλά θα ήταν να πέσει και λίγο σβήσιμο. Δεν είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον κανονισμό? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#55392 Απο κει που μας χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι......

Φιλε BEAMS μου φαινεται οτι μαλλον το παρακανεις μιας και αν τσαντιστηκες τοσο πολυ για τα γραπτα του Italakias θα μπορουσες να του στειλεις το γραπτο σου με pm και να αφησεις εδω το φορουμ καθαρο απο σκουπιδια.....Εξ αλλου απο οσα και γω προλαβα να διαβασω εκανε λογο για εναν αλλο χρηστη η οχι;
Μιας και ειμαι τελειως ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ για την ευπρεπεια του φορουμ περιμενω την αντιδραση των μοντς και για αυτη τη τελευταια σου γραφη μιας και στη προηγουμενη ηταν κατα τη γνωμη μου χλιαροτατη.....