g8777 έγραψε:
Καποιος απο το χωριο, δεν θα τον ξερει ο υιος Πλευρης.
Προσπαθηγσε ξανα Λαππα στις 1200 και 90 Κελσιου.
Εγω εδω θα ειμαι Λαππα.
ταιριάζει νομίζω
g8777 έγραψε:
Καποιος απο το χωριο, δεν θα τον ξερει ο υιος Πλευρης.
Προσπαθηγσε ξανα Λαππα στις 1200 και 90 Κελσιου.
Εγω εδω θα ειμαι Λαππα.
g8777 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Ναι ρε τζι, επιφανείς. Ποιο είναι το πρόβλημα;
Το προβλημα που ειναι;
Εδω.
Κατσε να υπομενεις το εθνοθρησκευτικο πεντιγκρι των αλλοτε κατοικων Καιρου.
Γαμω τον πατο που τους γλυστραε .

George_Prix έγραψε:- Επισης εγινε γνωστο οτι η γυναικα του επιασε τη μανα της κοπελιτσας και της προσφερε λεφτα για να κλεισει η υποθεση και τα στοματα τους.
mousatos έγραψε:George_Prix έγραψε:- Επισης εγινε γνωστο οτι η γυναικα του επιασε τη μανα της κοπελιτσας και της προσφερε λεφτα για να κλεισει η υποθεση και τα στοματα τους.
μέσα για συνέργεια
kubiak έγραψε:Τα τέρατα δεν ζουν -μόνο- στα Καρπάθια...
Είναι γονείς των συμμαθητών των παιδιών μας, κάθονται δίπλα μας στην εκκλησία ή το γήπεδο, μπορεί και να πίνουν τη μπίρα τους στο απέναντι τραπέζι του αγαπημένου μας μπαρ...
cmarin έγραψε:kubiak έγραψε:Τα τέρατα δεν ζουν -μόνο- στα Καρπάθια...
Είναι γονείς των συμμαθητών των παιδιών μας, κάθονται δίπλα μας στην εκκλησία ή το γήπεδο, μπορεί και να πίνουν τη μπίρα τους στο απέναντι τραπέζι του αγαπημένου μας μπαρ...
Έτσι είναι. Οι Κυρ-Παντελήδες ζουν ανάμεσά μας και συνήθως καλύπτονται πίσω από "επιφανείς" πολίτες (πολιτικούς, παπαδες, επιχειρηματίες κλπ). Πατρίς θρησκεία Οικογένεια δηλαδή, που το έχουν σαν λάβαρο, που δεν γουστάρουν ΛΟΑΤΚΙ, μετανάστες, μουσουλμάνους, και παλαιότερα Αλβανούς (μέχρι που του πήραν στη δουλειά τους).
Όλοι δεξιοί και άριστοι. Πόσα περιστατικά έχουμε τα τελευταία χρόνια και πόσα δεν μαθαίνονται καθόλου.
Δεν λέμε ότι όλοι οι δεξιοί είναι έτσι, αλλά οι έτσι, είναι όλοι δεξιοί!!!
kostis20 έγραψε:Ελπίζω να μη το ήξεραν και οι γονείς.Γιατι κάτι δε μου αρέσει...
Τι να πω πρέπει να προσέχουμε τα πάντα και τους πάντες.
Νίκος Παππάς έγραψε:cmarin έγραψε:kubiak έγραψε:Τα τέρατα δεν ζουν -μόνο- στα Καρπάθια...
Έτσι είναι. Οι Κυρ-Παντελήδες ζουν ανάμεσά μας και συνήθως καλύπτονται πίσω από "επιφανείς" πολίτες (πολιτικούς, παπαδες, επιχειρηματίες κλπ). Πατρίς θρησκεία Οικογένεια δηλαδή, που το έχουν σαν λάβαρο, που δεν γουστάρουν ΛΟΑΤΚΙ, μετανάστες, μουσουλμάνους, και παλαιότερα Αλβανούς (μέχρι που του πήραν στη δουλειά τους).
Όλοι δεξιοί και άριστοι. Πόσα περιστατικά έχουμε τα τελευταία χρόνια και πόσα δεν μαθαίνονται καθόλου.
Ακριβως!
cmarin έγραψε:Sorry Κώστα αλλά δεν το βλέπω έτσι, η γνώμη μου είναι ότι παντού βρίσκει κανείς ρατσιστές, ομοφοβικούς, εγκληματίες, βιαστές, παιδεραστές αλλά και ανθρώπους αξιοπρεπείς, αξιόλογους και αξιοσέβαστους...kubiak έγραψε:Τα τέρατα δεν ζουν -μόνο- στα Καρπάθια...
προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]