Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
kostis20 έγραψε:Απο οτι ειδα χθες online κρατηση κανεις μόνο στο valet και στο economy πλέον! Το οποίο economy εχει πάει στο ΙΚΕΑ :dizzy:
Για τη Παρασκευη που κοίταξα που εχω ταξίδι ήταν εξαντλημένο.
Οπότε εξωτερικό πλέον.

Έκανα κράτηση στο Μακράς value (τέως economy) με 28€ ενώ το economy είχε 20€. Τα εξωτερικά πάρκιν έπαιζαν από 22+ αλλά είδα κάτι χάλια κριτικές περί καθυστερήσεων και χτυπημάτων
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:A pillar...

και λίγη κόκα .

.

Καλά, αν είχε πάρει κόκα ο πιλότος (και ο συγκυβερνήτης) θα πρέπει να τους κρεμάσουν για παραδειγματισμό.

Αλλά το θεωρώ εξωφρενικά απίθανο...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#901841 Απλά έστριψαν 1 στενό νωρίτερα, δεν είναι και πολύ δύσκολο να συμβεί. Ειδικά σε χώρες που μπορεί να είναι όλα άσπρα και καλυμμένα με χιόνι. Αλλά ο πύργος κανονικά τους βλέπει, έτσι δεν είναι, δεν θα έπρεπε να τους πει πάρτο αλλιώς θα βρεις;
Άβαταρ μέλους
By fokion
#901846 Γενικά μιλόντας ( και οχι επι του συγκεκριμενου αεροδρομίου ) μπορει και οχι Δεν εχουν ολα τα αεροδρομια το "flightradar εδαφους"
Και ναι αναλλογως των συνθηκών ειναι πιθανο ( οχι ευκολο αλλα πιθανό ) να γινει...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

Πρέπει να παίχτηκε στοίχημα μεταξύ κυβερνήτη - συγκυβερνήτη για το αν το αεροπλάνο κάνει σούζα
Άβαταρ μέλους
By fokion
#901925 Κλασική περιπτωση "garbage in - garbage out"....
Βεβαια αν διαβασει καποιος το τουιτ βλεπει οτι το αεροσκαφος "μιλουσε"... Αλλά....
Τεσπα..
Άβαταρ μέλους
By fokion
#901993 Οντας ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μονο airshow στην Ελλαδα..

https://www.more.com/gr-el/tickets/happ ... week-2026/

Επίσεις αυτό

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από fokion και 10 Φεβ 2026, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Dimitris_P έγραψε:
kostis20 έγραψε:Απο οτι ειδα χθες online κρατηση κανεις μόνο στο valet και στο economy πλέον! Το οποίο economy εχει πάει στο ΙΚΕΑ :dizzy:
Για τη Παρασκευη που κοίταξα που εχω ταξίδι ήταν εξαντλημένο.
Οπότε εξωτερικό πλέον.

Έκανα κράτηση στο Μακράς value (τέως economy) με 28€ ενώ το economy είχε 20€. Τα εξωτερικά πάρκιν έπαιζαν από 22+ αλλά είδα κάτι χάλια κριτικές περί καθυστερήσεων και χτυπημάτων

Οσες φορές παρκαρα εξω δεν ειχα ποτε πρόβλημα...Και ειναι πάρα πολλές.Στο economyδυσκολευόμουν πάρα πολύ να βρω θέση...Μάλλον το value ήταν εξαντλημένο για αυτο δε μου το εβγαζε τη Δευτερα που εψαχνα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#902262 Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας: Νέα απώλεια επικοινωνίας στις πτήσεις – Με ένα ραντάρ αντί για τρία το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

https://www.newsit.gr/ellada/elegktes-e ... s/4605253/

Ξανα προβλημα στο Ελ. Βενιζελος
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#902264 Εικόνα

:rtfm:

Μία βιομηχανία (τουρισμό) έχουν αφήσει ουσιαστικά να βασίζεται όλη η οικονομία πάνω της, θα περίμενε κανείς να την έχουν σαν τα μάτια τους έστω κι αν έχουν χεσμένα όλα τα υπόλοιπα, αλλά φευ... 100% μπουρδέλο. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:Εικόνα

:rtfm:

Μία βιομηχανία (τουρισμό) έχουν αφήσει ουσιαστικά να βασίζεται όλη η οικονομία πάνω της, θα περίμενε κανείς να την έχουν σαν τα μάτια τους έστω κι αν έχουν χεσμένα όλα τα υπόλοιπα, αλλά φευ... 100% μπουρδέλο. :lipsealed:

Ε, δεν έχει εδώ κάτι για την ΤΕΡΝΑ! :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#902284 https://www.reuters.com/world/snow-indu ... 026-02-20/

Δεν το περίμενα τέτοιο θέμα με το χιόνι, ειδικά Αυστρία που θα έπρεπε να είναι και συνηθισμένοι / προετοιμασμένοι για τέτοια φαινόμενα

Εδώ πάντως βορειότερα στο χωριό δεν έριξε ούτε νιφάδα, ξυστά πρέπει να πέρασε
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#902338 Σε αεροπλάνο Α320 παρατήρησα ότι ο διάδρομος ήταν πιο φαρδύς από όσο είχα συναντήσει μέχρι τώρα. Ήταν σχετικά εύκολο να περάσουν 2 άνθρωποι. Το ρώτησα στους φροντιστές και μου το επιβεβαίωσαν. Ήταν λέει αεροπλάνο με διαφορετικές προδιαγραφές επειδή ήταν από γερμανική εταιρεία που χρεωκόπησε και πήραν αυτοί (Easyjet) κάποια αεροπλάνα της. Δεν ήξερα ότι προβλέπεται τέτοια επιλογή. Δεν ξέρω αν τα καθίσματα ήταν πιο στενά, το κενό ανάμεσα σον τοίχο και στο χερούλι ήταν που μου φάνηκε μικρότερο.