Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#824234 Όντως.
Αφού έχεις ήδη αποφασίσει γιατί κάθεσαι και γράφεις?
Άβαταρ μέλους
By mirage
bujinkan έγραψε:
kubiak έγραψε:bujinkan, είσαι αρκετό καιρό μέλος για να καταλάβεις το μήνυμά μου!

And that is all...
Α καλά...τι κάθομαι και γράφω δλδ ...

< >
Ήδη σου είπα πιο πριν πως μετανοιωσα που άνοιξα κουβέντα μαζί σου για το θεμα. Κοινώς το τι κάθομαι και γράφω το έχω γράψει μερικά πιο ποστ πιο πάνω ήδη.
Γενικα με angry white people και τα προβληματα τους δεν ασχολούμαι είτε είναι vegans, republicans, bigots, Κarens, boomers, climate activists ή κατι αλλο.
Επιλογή μου λοιπόν να μην τους βλέπω και να μην τους βάζω στην ζωή μου.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mirage έγραψε:
bujinkan έγραψε:
kubiak έγραψε:bujinkan, είσαι αρκετό καιρό μέλος για να καταλάβεις το μήνυμά μου!

And that is all...
Α καλά...τι κάθομαι και γράφω δλδ ...

< >
Ήδη σου είπα πιο πριν πως μετανοιωσα που άνοιξα κουβέντα μαζί σου για το θεμα. Κοινώς το τι κάθομαι και γράφω το έχω γράψει μερικά πιο ποστ πιο πάνω ήδη.
Γενικα με angry white people και τα προβληματα τους δεν ασχολούμαι είτε είναι vegans, republicans, bigots, Κarens, boomers, climate activists ή κατι αλλο.
Επιλογή μου λοιπόν να μην τους βλέπω και να μην τους βάζω στην ζωή μου.
Καλά συγνώμη κιόλας αν σε ενόχλησα .

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#824243 Δεν ενοχλείς απλά σου εξηγω γιατί δεν θα δω βιντεακια με τον εν λόγω angry white boomer
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:
markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.

Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Και είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει...

Με το ζόρι η κοινωνία δεν αποδέχεται, ανέχεται...

Αυτός που δεν ανέχεται τους ΛΟΑΤΚΙ δεν θα τους ανεχτεί, παρά μόνο με το ζόρι. Αν περιμέναμε η "κοινωνία" να αποδεχτεί κάποια πράγματα, ακόμα κάποιοι από εμάς θα ήταν σκλάβοι...

Και επαναλαμβάνω, όλη αυτή η ιστορία ενοχλεί αποκλειστικά και μόνο αυτούς που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ανεχτούν και δεν θα το έκαναν ΠΟΤΕ διαφορετικά.

Chris έγραψε:αυτο κι εφυγα μανγκες, τα λεμε :s_bye

Εικόνα

Ακριβώς.

bujinkan έγραψε:Έχει καταντήσει αηδια πια το να μπορεί ο καθένας να προσδιορίζεται οπως του καπνίσει .

< >

Να προσδιορίζεται όπως καπνίσει σε εσένα μήπως; :hmmm:

Αλλά μιλάμε με άνθρωπο που συμφωνεί με τον Piers Morgan, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
markvag έγραψε:
kubiak έγραψε:
markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.

Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Και είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει...

Με το ζόρι η κοινωνία δεν αποδέχεται, ανέχεται...

Αυτός που δεν ανέχεται τους ΛΟΑΤΚΙ δεν θα τους ανεχτεί, παρά μόνο με το ζόρι. Αν περιμέναμε η "κοινωνία" να αποδεχτεί κάποια πράγματα, ακόμα κάποιοι από εμάς θα ήταν σκλάβοι...

Και επαναλαμβάνω, όλη αυτή η ιστορία ενοχλεί αποκλειστικά και μόνο αυτούς που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ανεχτούν και δεν θα το έκαναν ΠΟΤΕ διαφορετικά.

Chris έγραψε:αυτο κι εφυγα μανγκες, τα λεμε :s_bye

Εικόνα

Ακριβώς.

bujinkan έγραψε:Έχει καταντήσει αηδια πια το να μπορεί ο καθένας να προσδιορίζεται οπως του καπνίσει .

< >

Να προσδιορίζεται όπως καπνίσει σε εσένα μήπως; :hmmm:

Αλλά μιλάμε με άνθρωπο που συμφωνεί με τον Piers Morgan, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Ότι πεις . Το ότι ο κόσμος πάει κατά διαόλου με όλες αυτές τις μλκιες δεν σε πειράζει .σε πειράζει που συμφωνώ με τον Μόργκαν .
Συνέχισε καλά το πας

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#824356 Εντάξει με έπεισες, απάντηση με περιεχόμενο και ΣΤΥΛ.
Και αν εσύ ο +1000 δεν έχεις να πεις κάτι παραπάνω από αυτό μάλλον δεν πάει τόσο κατά διαόλου ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#824368 Δεν ξέρω αν το έχω ξανα αναφέρει, είχα παλιά μια μαθήτρια που τώρα προσδιορίζεται ως άντρας. Από τις πιο καλές και ντόμπρες ψυχές που έχω γνωρίσει ποτέ.
Ποια είναι η γνώμη μου για το πως αυτοπροσδιορίζεται; Δεν μου πέφτει λόγος. Όπως δεν με ρώτησε ο γείτονας για το ποια θα παντρευτεί, έτσι ακριβώς δεν είναι δίκη μου δουλειά να πω σε κάποιον τι είναι.

Εξαίρεση, ο αθλητισμός, όπου θεωρω ότι οι πρώην άντρες έχουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα αν τους επιτραπεί να συναγωνίζονται με αθλητές που γεννήθηκαν γυναίκες.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως βοηθάει το cause όταν σε pride βλέπουμε συνθήματα όπως αυτά:

Εικόνα

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση αυτοί που τα γράφουν να είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία στους ΛΟΑΤΚΙ και να έχουν καπελώσει τα pride. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
mirage έγραψε: Αλλά τέλος πάντων ας βάλω ένα αρθακι.
https://glasgowguardian.co.uk/2021/04/2 ... the-media/

First up: his identity. What is Piers Morgan if not White supremacy persevering? He is a cisgender White man in a heterosexual relationship.

:lol:

Χρήστος Λάππας έγραψε:Εξαίρεση, ο αθλητισμός, όπου θεωρω ότι οι πρώην άντρες έχουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα αν τους επιτραπεί να συναγωνίζονται με αθλητές που γεννήθηκαν γυναίκες.

Καλά δεν είναι κάποια θεωρία.
Είναι αποδεδειγμένο βιολογικό πλεονέκτημα και απορώ πως άργησαν τόσο να τους αποκλείσουν από γυναικεία αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mirage έγραψε:Πώς ακριβώς δλδ πάει ο κοσμος κατά διαόλου;

ωχ απο που να αρχισω και που να τελειωσω....ελπιζω να μην καταληξει σεντονι,που δεν το βλεπω δλδ αλλα παμε :lol:

τυχαια σειρα τυχαιες σκεψεις που μου ερχονται στο μυαλο

α) αφορα τη γλωσσα.....
Προσπαθουν πλεον να μας επιβαλλουν το τι θα λεμε και τι μπορουμε και μας επιτρεπεται να λεμε,αλλιως αυτοματως μας βαζουν ταμπελες
Πχ προχειρα στο μυαλο ΧΟΝΤΡΟΣ , γινεται παντου χαμος και θελουν λεει να απαγορευτει η λεξη διοτι ειναι προσβλητικη λεει
Σωπα ευχαριστω πολυ ,αυτη και αλλες 5 χιλιαδες λεξεις ειναι προσβλητικες αντε να τις κοψουμε ολες να μην προσβαλονται καποιοι.
ας απαγορευσουμε και τα ......αλκοολικος,ναρκωμανης,πρεζονι,λουγκρα και χιλιαδες αλλες προσβλητικες λεξεις τοτε.
Εαν εγω ειμαι χοντρος (υπερβαρος αν το θες αλλιως) και με πει καποιος χοντρο , τοτε θα ειμαι μλκς να διαμαρτυρηθω και να νιωσω προσβολη διοτι αυτο σημαινει οτι εκτος απο χοντρος ειμαι και ηλιθιος.... ειμαι ηλιθιος διοτι δεν εχω επιγνωση οτι οντως ειμαι υπερβαρος και αναταυτου προσβαλλομαι και απο πανω .
Και σου δινω και προσωπικο παραδειγμα ... Εχω ακουσει απο 2-3 ατομα που μου λενε μα καλα ποσο μλκς εισαι που εχεις φτασει 52 ετων εν ετη 2023 και ακομα καπνιζεις και δεν το εχεις κοψει ακομα .
Δλδ πρεπει να προσβληθω εγω που με λεει μλκ ο αλλος?
Αφου ειναι αληθεια ...μλκς ειμαι που δεν μπορω να κοψω αυτη τη βλαβερη συνηθεια,ενω γνωριζω οτι κανω κακο στον εαυτο μου

β) Να περασει στη συνειδηση μας οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο πλεον ενα ομοφυλο ζευγαρι να μπορει να υιοθετήσει παιδια.

Αντε σε προσωπικο επιπεδο εγω σαν ενηλικας μπορει να μη συμφωνω καθολου με αυτο για πολλους λογους ( δεν θα το αναλυσω ) αλλα στην τελικη να σκεφτω εγωιστικα και να πω ...ρε και τι με νοιαζει εμενα αυτο δεν πα να κανουν οτι θελουν
Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του? :lipsealed:

το τριτο που ηθελα να πω τελικα γραφτηκε πιο πανω απο το χρηστο
Αυτο με τον αθλητισμο και τους προσδιρισμους

Αλλα μενω στο καυτο θεμα αυτο . Ολοι αυτοι οι οποιοι αναγνωριζουν /προσδιοριζουν τον εαυτο τους με χιλιεδυο ταυτοτητες ξερω γω τι σκατα ειναι αυτα τα nonbinary cisgender και ολα αυτα ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ λεει να τους σεβεσαι και να τους αποκαλεις ετσι
Εγω ξερω οτι τον σεβασμο στη ζωη τον κερδιζεις και δεν τον απαιτεις. Νομος period.
Δασκαλα λεει αναγκαστηκε να ζητησει συγνωμη απο κοριτσι στο σχολειο διοτι την αποκαλεσε κοριτσι ενω αυτη αυτοπροσδιοριζεται οχι ως κοριτσι αλλα κατι αλλο
Ρε πατε καλα? :lol:

γ) ο καθενας βγαινει πλεον στο νετ και λεει το κοντο και το μακρυ του και το τραγικο ειναι οτι βρισκουν και υποστηρικτες για τις μλκις που απαιτουν
Βγαινει η αλλα η υπερβαρη και λεει οτι δεν πρεπει να δεχονται διακριση και προσβολη απο τια αεροπορικες εταιριες και οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ 2 Η ΚΑΙ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ :lipsealed:
ωραια κατσε και εγω αυριο να βγω και να πω ειμαι φτωχος δεν θελω διακρισεις κατα των φτωχων,οποτε απαιτω δωρεαν εισητηριο να ταξιδεψω. ΤΙ? ΟΧΙ?

Εν κατακλειδι ο κοσμος δεν παει καθολου καλα και αυτο ειναι η προσωπικη μου γνωμη . Α ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ....ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol:
τι ολοι οι αλλοι δλδ απαιτουν ας απαιτησω και εγω :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#824396 Το γεγονός ότι για εσάς αυτά είναι "προβλήματα" αποδεικνύει πόσο καλά πάει ο κόσμος μας μιας και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό.