Αφού έχεις ήδη αποφασίσει γιατί κάθεσαι και γράφεις?
Αφού έχεις ήδη αποφασίσει γιατί κάθεσαι και γράφεις?
bujinkan έγραψε:Ήδη σου είπα πιο πριν πως μετανοιωσα που άνοιξα κουβέντα μαζί σου για το θεμα. Κοινώς το τι κάθομαι και γράφω το έχω γράψει μερικά πιο ποστ πιο πάνω ήδη.kubiak έγραψε:bujinkan, είσαι αρκετό καιρό μέλος για να καταλάβεις το μήνυμά μου!Α καλά...τι κάθομαι και γράφω δλδ ...
And that is all...
< >
mirage έγραψε:Καλά συγνώμη κιόλας αν σε ενόχλησα .bujinkan έγραψε:Ήδη σου είπα πιο πριν πως μετανοιωσα που άνοιξα κουβέντα μαζί σου για το θεμα. Κοινώς το τι κάθομαι και γράφω το έχω γράψει μερικά πιο ποστ πιο πάνω ήδη.kubiak έγραψε:bujinkan, είσαι αρκετό καιρό μέλος για να καταλάβεις το μήνυμά μου!Α καλά...τι κάθομαι και γράφω δλδ ...
And that is all...
< >
Γενικα με angry white people και τα προβληματα τους δεν ασχολούμαι είτε είναι vegans, republicans, bigots, Κarens, boomers, climate activists ή κατι αλλο.
Επιλογή μου λοιπόν να μην τους βλέπω και να μην τους βάζω στην ζωή μου.
kubiak έγραψε:markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
Και είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει...
Με το ζόρι η κοινωνία δεν αποδέχεται, ανέχεται...
Chris έγραψε:αυτο κι εφυγα μανγκες, τα λεμε![]()
bujinkan έγραψε:Έχει καταντήσει αηδια πια το να μπορεί ο καθένας να προσδιορίζεται οπως του καπνίσει .
< >

markvag έγραψε:Ότι πεις . Το ότι ο κόσμος πάει κατά διαόλου με όλες αυτές τις μλκιες δεν σε πειράζει .σε πειράζει που συμφωνώ με τον Μόργκαν .kubiak έγραψε:markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
Και είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει...
Με το ζόρι η κοινωνία δεν αποδέχεται, ανέχεται...
Αυτός που δεν ανέχεται τους ΛΟΑΤΚΙ δεν θα τους ανεχτεί, παρά μόνο με το ζόρι. Αν περιμέναμε η "κοινωνία" να αποδεχτεί κάποια πράγματα, ακόμα κάποιοι από εμάς θα ήταν σκλάβοι...
Και επαναλαμβάνω, όλη αυτή η ιστορία ενοχλεί αποκλειστικά και μόνο αυτούς που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ανεχτούν και δεν θα το έκαναν ΠΟΤΕ διαφορετικά.Chris έγραψε:αυτο κι εφυγα μανγκες, τα λεμε![]()
Ακριβώς.bujinkan έγραψε:Έχει καταντήσει αηδια πια το να μπορεί ο καθένας να προσδιορίζεται οπως του καπνίσει .
< >
Να προσδιορίζεται όπως καπνίσει σε εσένα μήπως;![]()
Αλλά μιλάμε με άνθρωπο που συμφωνεί με τον Piers Morgan, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

mirage έγραψε:Πώς ακριβώς δλδ πάει ο κοσμος κατά διαόλου;Δεν σε αφορά ζεις σε παράλληλο σύμπαν

mirage έγραψε: Αλλά τέλος πάντων ας βάλω ένα αρθακι.
https://glasgowguardian.co.uk/2021/04/2 ... the-media/
First up: his identity. What is Piers Morgan if not White supremacy persevering? He is a cisgender White man in a heterosexual relationship.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Εξαίρεση, ο αθλητισμός, όπου θεωρω ότι οι πρώην άντρες έχουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα αν τους επιτραπεί να συναγωνίζονται με αθλητές που γεννήθηκαν γυναίκες.

mirage έγραψε:Πώς ακριβώς δλδ πάει ο κοσμος κατά διαόλου;
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]