Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#462380 μου αρεσει που σημερα κανω το τελευταιο,κατα 99% , ταξιδι της χρονιας. Ένας μηνας μπροστα μου χωρις επαγγελματικο ταξιδι :yahoo:
μου αρεσει που αυριο θα βολταρω με ε30 με v8 από μ5 :yahoo: :omg: :help: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:μου αρεσει που αυριο θα βολταρω με ε30 με v8 από μ5 :yahoo: :omg: :help: :twisted:

Εικόνες και σχόλια! :rtfm: Αλλιώς θα φας μπαν δια παντώς από το ιντερνετ! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#462431 Μου αρεσει που εκλεισε τουτου ο ξαδελφος ο κομπιουτερας σημερα. Και ερχεται σε 2 weeks

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:μου αρεσει που αυριο θα βολταρω με ε30 με v8 από μ5

Επική σκοτώστρα μου ακούγεται αυτό. :vava: :lol:

Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που εκλεισε τουτου ο ξαδελφος ο κομπιουτερας σημερα.

Ε τι ντε; :x
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 08 Δεκ 2017, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:μου αρεσει που σημερα κανω το τελευταιο,κατα 99% , ταξιδι της χρονιας. Ένας μηνας μπροστα μου χωρις επαγγελματικο ταξιδι :yahoo:
μου αρεσει που αυριο θα βολταρω με ε30 με v8 από μ5 :yahoo: :omg: :help: :twisted:

Kαι τα δύο είναι σούπερ. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By DAP
dimviii έγραψε:μου αρεσει που σημερα κανω το τελευταιο,κατα 99% , ταξιδι της χρονιας. Ένας μηνας μπροστα μου χωρις επαγγελματικο ταξιδι :yahoo:

Υπονοεις οτι θα εργαζεσαι εντος Αθηνων και οχι οτι θα εχεις την "καλοκαιρινη " σου αδεια..... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
REALZEUS έγραψε:
dimviii έγραψε:μου αρεσει που αυριο θα βολταρω με ε30 με v8 από μ5

Επική σκοτώστρα μου ακούγεται αυτό. :vava:

Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που εκλεισε τουτου ο ξαδελφος ο κομπιουτερας σημερα.

Ε τι ντε; :x
Δεν ηξερα ποιο ειναι για αυτο δεν το γραψα
ΛολΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Τούτο;

https://youtu.be/WVwqByWRn_A

δεν το εχω δει από κοντα ακομα.Το μονο που ξερω είναι ότι εχει πατεντα με ηλεκτρικο τιμονι,και ότι οι εμπρος ροδες παιρνουν ακομα μεγαλύτερες γωνιες, από στοπ σε στοπ. :twisted:
ο Χριστος και η Παναγια μαζι μας, με δαυτο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
DAP έγραψε:

Υπονοεις οτι θα εργαζεσαι εντος Αθηνων και οχι οτι θα εχεις την "καλοκαιρινη " σου αδεια..... :hmmm:

ναι θα δουλεψω Αθηνα για λιγες μερες,αν και εχει μεγαλη νεκρα στο χωρο μου τετοια εποχη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:
dimviii έγραψε:μου αρεσει που αυριο θα βολταρω με ε30 με v8 από μ5 :yahoo: :omg: :help: :twisted:

Εικόνες και σχόλια! :rtfm: Αλλιώς θα φας μπαν δια παντώς από το ιντερνετ! :rtfm:

Σχολια θα εχουμε.Εικονες μου βαζεις δυσκολα :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:
Επική σκοτώστρα μου ακούγεται αυτό. :vava: :lol:

αυτά ηταν σκοτωστρες με 170 αλογα με το 325 μοτερ.Φαντασου τι θα γινεται με την ροπη του 4λιτρου. :lol:
είναι γυμνο,λαμαρινα σκετη. :twisted: