https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Η ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων από μόνη της

EDDIE_147 έγραψε:Το αν το δημόσιο πανεπιστήμιο γίνει gogol bordello εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με βασικότερο την κρατική βούληση.
Red Garland έγραψε:Hello this is Prem Sukhi
George_Prix έγραψε:
Μη ντρεπεστε συντροφοι. Πειτε την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο διαβαζοντας τα παραπανω. ΧΟΥΝΤΑ. Μα θα πει καποιος "αφου τους ψηφισαμε" και θα εχει και δικιο. Δεν ανεβηκαν στην εξουσια με τα τανκς. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ομως. Το χρημα εχει φτιαξει μια νεα εκδοχη του χουντικου καθεστωτος που εχει φερει το λαο στα ορια του.

diplomat έγραψε:Μας ταξίδεψε ο αγώνας και η αντίσταsic, όμως εδώ ο Εδουάρδος δεν έχει άδικο. Δεν τεκμαίρεται από κάπου ότι όλα τα λάθη και στραβά με τα δημόcια ιδρύματα (συμπεριλαμβανομένης της νέας απίστευτης πατάτας περί σώματος φύλαξης αυτών), έχουν να κάνουν με την ύπαρξη και, συγκεκριμένα, το καθεστώς ύπαρξης αντίστοιχων ιδιωτικών. Εκτός κι αν όλα τα λάθη και στραβά ξεκίνησαν, οξύνθηκαν και διαιωνίστηκαν εδώ κι ένα τέταρτο, σκάρτο.
diplomat έγραψε:Μας ταξίδεψε ο αγώνας και η αντίσταsic, όμως εδώ ο Εδουάρδος δεν έχει άδικο. Δεν τεκμαίρεται από κάπου ότι όλα τα λάθη και στραβά με τα δημόcια ιδρύματα (συμπεριλαμβανομένης της νέας απίστευτης πατάτας περί σώματος φύλαξης αυτών), έχουν να κάνουν με την ύπαρξη και, συγκεκριμένα, το καθεστώς ύπαρξης αντίστοιχων ιδιωτικών. Εκτός κι αν όλα τα λάθη και στραβά ξεκίνησαν, οξύνθηκαν και διαιωνίστηκαν εδώ κι ένα τέταρτο, σκάρτο.
Νίκος Παππάς έγραψε:
Ομως αυτο που γινεται στα δημοσια οσα χρονια θυμαμαι ειναι συνεχης υποβαθμιση.
Δεν μπορει οπως ειπε καποιος το ΠΑΜΑΚ να ειναι κουκλα και το ΑΠΘ πανουκλα. Στην ιδια πολη βρισκονται διαολε!
EDDIE_147 έγραψε:Ωραία τα λες αλλά εγώ δεν μίλησα για κάποιο κόμμα.
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]