Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
rx8_drifter έγραψε:Μάχη λέμε :twisted:

1)Αχλάδι πορτοκάλι μπανάνα (κανέλα)
2)Ακτινίδιο Μάνγκο Μπανάνα
3)Μπανάνα ΣΜΕΟΥΡΑ Αχλάδι

Για να γίνει πιο ρευστό βάζω είτε αμυγδαλόγαλα είτε coconut water :shifty:

Mε το ρόδι έχω θεμα μετα κουκούτσια και το καθάρισμα, άν έχεις κανενα τρυκ πές το, γιατί γαμάει σα φρούτο :s_no

To ροδι ειναι πιθανοτατα το καλυτερο που μπορεις να βαλεις σε ΣΜΟΥΘΙ. Θα μπορουσες να αφαιρεσεις τα κουκουτσια (δρυπες λεγονται, αλλα τεσπα, και να στο πω, βλαχος εισαι , απατο θα παει) με το κλασικο κολπακι (κοψιμο στα 2 και πατ πατ στην πλατη α λα Αβραμοπουλος) αυτος το κανει πιο σωστα απο ολους αλλα ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, Ή ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΜΟΥΘΙ Ή ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

Straight outta compton:

Ξεσμουθιασου απο τις 5 το πρωι με ενα κωλοροδι λες και σιγοβραζεις πατσα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#240244 Ναι, και με τα ΣΠΟΡΙΑ όμως τι γίνεται; :hmmm:
Αν θέλαμε να μένουν πράματα ανάμεσα στα δόντια μας, ξέρεις τι θα κάναμε.

Ρε δριφτερ, που τονε βρήκαμε αυτόνανε.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#240268 Εγώ που είμαι και άντρας τα πεταγα με την αρμύρα στο μπλέντερ αλλά δεν κρύβω οτι oi ΔΡΥΠΕΣ με ερέθιζαν στο λαρύγγι :s_blush

Είναι τρομερό φρούτο το άτιμο αλλά πολύ σπαστικό :s_no O καλύτερος τρόπος για τα ρόδια είναι η παρακάτω πρέσα

Εικόνα

Στην Πόλη παίζουν άπειρα καροτσάκια στο δρόμο που σου στύβουν επιτόπου ένα ποτήρι για μισό ευρώ. Το κακό είναι ότι χάνεις την φλούδα αλλά τί να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#240273 mjacob μπερδεψες το ΣΜΟΥΘΙ με το λιπαντικο που χρησιμοποιει με την Φλεξυ ο Garland. :rtfm:

Παναθεμα σας ΤΙΤΙΚΕΣ , σας χαλαει ενα κουκουτσακι και λιγη πικριλα, οταν βαζετε το :lipsealed: :lipsealed: στο :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: σας δεν σιχαινεστε.
Λοιπον, ζαρντινιερα στο μπαλκονι, φυτεμα---> http://www.agromarket-hellas.gr/c/rodi/473-asperme-rodia-merry-red , απαγγελια στιχους Θεοφανους για ισορροπημενη αναπτυξη (χιπστερ lvl: Νικος Φιλης) και σε τρια χρονακια ετοιμος. :s_wink

Βαλε μωρε και τα κουκουτσια, δλδ ημαρτον, θα πας στρατο και θα γινεις αντρας, εννοια σου. Και μπανανες οχι ωριμες, παρτε τις πρασινες και μολις κιτρινισουν βουρ στη χυτρα. :eat:
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:Θεωριες κοινωνικης συμπεριφορας. Εχτε το βραδυ.

:s_rofl
Που την χτυπησε την juice γκομενα ;;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#240292 mγιακωβε, έλαβα απειλιτικό ηλεκτρονικό μυνημα, μου λέει αν δε βάλεις στη ζαρτινιέρα σου αυτό

http://www.missouribotanicalgarden.org/ ... rcode=b565

και δε μάθεις να πίνεις και τις ΔΡΥΠΕΣ θα σου γεμίσει τις μπουκάλες με ήλιο :help:
Άβαταρ μέλους
By fot
#240337 Λοιπόν παίδες, το καλύτερο smoothie για εμένα, αποτελείται από γάλα (όχι πολύ κρύο), 1 ώριμη μπανάνα, λίγη κανέλα και 1 κουταλιά του γλυκού μέλι.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#240338 Με το μελι δεν σου γλυκιζει πολυ;
Εγω βαζω μπανανα, μηλο, πορτοκαλι , γαλα..
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#240377 Ερώτηξις!

Με το ψήσιμο τα καταφέρνω αρκετά καλά, ποτέ όμως ως τώρα δεν έχω δοκιμάσει μπέργκερ. Διαβάζω διάφορα αριστέρα δεξια, άλλοι λένε σκέτο κιμά, αλλοι βάζουν μεσα τσιγαρισμένο κρεμυδάκι, γαλέτα ή αυγό, και επειδή ξέρω πως εδώ είμαστε πολύ... μερακλήδες θα ήθελα τα φώτα σας :P

Κατ' αρχην, για 7 άτομα πόση ποσότητα κιμα υπολογίζω, καθώς και από τι μέρος του ζώου να ζητήσω;