Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:To Unfollow στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απ' όσο ξέρω τουλάχιστον, ΔΕΝ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος! :lol:

Ε ναι, το έγραψα ήδη. Απλά επισημαίνω ότι η μαλακισμένη λογική έχει πέραση ακόμα και σε πιο, ας πούμε, "μοντέρνους" χώρους.

Anonymous Founder έγραψε:Γιατί η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν δικά τους οικόπεδα ενώ ο Ολυμπιακός δεν είχε, οπότε οι ίδιοι ακριβώς όροι, ΔΕΝ γίνεται να υπάρξουν.

O ΠΑΟ ναι. Η ΑΕΚ είχε αλλά το γκρέμισαν για λόγους, που ποτέ δεν κατάλαβα (πάντως όχι για χρήση από τους ΟΑ, δεδομένου ότι η κατεδάφιση έγινε Φλεβάρη του 2004, δηλαδή πότε θα προλάβαινε να γίνει γήπεδο σε 6 μήνες ?)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#61428 Οικόπεδο είπα, όχι γήπεδο. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν οικόπεδο για να χτίσουν, ο Ολυμπιακός δεν είχε. Οπότε, διαφορετική θα είναι αναγκαστικά και η συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
By nass
#61430 Α σόρι. Αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες ιδιοκτησίας πχ. αν θυμάμαι καλά του ΠΑΟ είναι παραχωρημένο από το Δήμο για γήπεδο αλλά όχι ιδιόκτητο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
nass έγραψε:
O ΠΑΟ ναι. Η ΑΕΚ είχε αλλά το γκρέμισαν για λόγους, που ποτέ δεν κατάλαβα (πάντως όχι για χρήση από τους ΟΑ, δεδομένου ότι η κατεδάφιση έγινε Φλεβάρη του 2004, δηλαδή πότε θα προλάβαινε να γίνει γήπεδο σε 6 μήνες ?)

Βαρέθηκα να ακούω μαλ@κίες με κορυφαία την παραπάνω και να διαβάζω παπαριές από παραπομπές σε ερυθρόλευκα links από δήθεν ουδέτερους:
Το γήπεδο κατεδαφίστηκε Μαιο 2003 με το τέλος της σεζόν (τελευταίο παιχνίδι με τα σκουλήκια).
Μάλιστα μερικά βράδια αργότερα το αποχαιρετήσαμε στην σκεπαστή με το θρυλικό: ΑΝΤΙΟ ΝΑΕ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Deleted User 1 έγραψε:Εσείς να δεις κλάψα αν γίνει κάνα κουλό και χάσετε κάνα πρωτάθλημα ακόμα και χωρίς αντίπαλο και με όλη τη δυνατή εύνοια που απολαμβάνετε! :iconcool:

ο παοκ με την απιστευτη ευνοια που απολαμβανει (συνολικα) φετος και θα το χασει,δε σε ενδιαφερει το ιδιο ομως... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#61444 ΗF αυτά είναι ψιλά γραμματα για τα πρόβατα που ακολουθούν τα λαμογια και τους χουλιγκανοστρατους...
Και γω αν ζούσα Φιλαδέλφεια δε θα ήθελα με τπτ ενα γηπεδο σε μια τόσο επιβαρυμένη γειτονιά.
Αλήθεια υπάρχει πρόβλεψη για μετακινήσεις οπαδων κλπ? Ουτς σταθμό μετρο δεν έχει η περιοχή...
Να πάρουν και ΑΕΚ και ΠΑΟ μια έκταση κάπου περιφερειακα, να βάλουν χρημα και να φτιάξουν όσα γήπεδα θέλουν. Με σωστές υποδομές, προσβάσεις κλπ. Όχι να γαμηθει μια ολόκληρη γειτονια για παρτη τους. Το ίδιο ισχύει και για λεωφόρο. Είναι τραγικό να υπάρχει γηπεδο εκεί.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε και πληρώνει κανονικά το Καραϊσκάκη.
Τα υπολοιπα είναι παραμύθια για τα προβατακια...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
junior gt έγραψε:
nass έγραψε:

Βαρέθηκα να ακούω μαλ@κίες με κορυφαία την παραπάνω και να διαβάζω παπαριές από παραπομπές σε ερυθρόλευκα links από δήθεν ουδέτερους:
Το γήπεδο κατεδαφίστηκε Μαιο 2003 με το τέλος της σεζόν (τελευταίο παιχνίδι με τα σκουλήκια).
Μάλιστα μερικά βράδια αργότερα το αποχαιρετήσαμε στην σκεπαστή με το θρυλικό: ΑΝΤΙΟ ΝΑΕ :iconcool:

Το λινκ εγώ το παρέπεμψα και πραγματικά είμαι ουδέτερος, αφού στο γήπεδο έχω πάει μόνον για χάρη του πατέρα μου να του κάνω παρέα! :lol:
Βρες μου ένα άλλο μη ερυθρόλευκο λινκ που να λέει κάτι άλλο, κανένα πρόβλημα. :s_biggrin
Ούτε το γήπεδο του Ολυμπιακού έπρεπε να γίνει έτσι, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Ας προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε λάθη.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#61466 Τα έχω ξαναγράψει μερικές σελίδες παραπάνω και βαριέμαι πάλι τα ίδια.
Το ότι ο Ολυμπιακός έφτιαξε δικό του γήπεδο έστω και για 50 χρόνια σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ στη θέση μάλιστα δημοσίου σταδίου το οποίο και προφανώς θα λείπει από τις αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής και όχι μόνο (αφού δεν έκτισε και κάτι άλλο για να τις εξυπηρετήσει), πλήρωσε μόνο για το γήπεδο αυτό κάθε αυτό και όχι για τον περιβάλλοντα χώρο ο οποίος φτιάχτηκε με λεφτά του δημοσίου, εκδίωξε άλλη ιστορική ομάδα από τη φυσική της έδρα, δε σας λέει τίποτα και εξακολουθείτε να συγκρίνετε τις δύο περιπτώσεις. Τι να πω?
Η ΑΕΚ λοιπόν τι ζητάει? Και όταν λέω ΑΕΚ εννοώ οι οπαδοί της γιατί δεν είμαστε edit [Mod]
Από τη στιγμή που έχει εκπονηθεί ένα σχέδιο για το γήπεδο από κάποιον επιχειρηματία το οποίο γήπεδο κατά γενική ομολογία και συμφωνία όλων των μερών συμπεριλαμβανομένου και του δήμου θα δώσει βαθιές οικονομικές ανάσες στην μαραζωμένη περιοχή, να κάτσουνε, σεβόμενοι την ιστορία της προσφυγομάνας ΑΕΚ, χωρίς αόριστα τσιτάτα του στυλ 'ούτε μέτρο από το άλσος' ή 'το γήπεδο να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον', χωρίς προσφυγές και |λογοκρισία| να συζητήσουνε, να διαπραγματευθούνε και να σταθούνε εν τέλει αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια.
Και ας βγούνε μετά στο λαό της ΑΕΚ και στους κατοίκους τις περιοχής να πούνε: Ο Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει το γήπεδο τσάμπα, θέλει το μισό άλσος δικό του, του προτείναμε να μας φτιάξει και το άλσος σαν αντισταθμιστικά και δεν το δέχθηκε.
Ε όποιος θεωρεί τα παραπάνω υπερβολικά, είναι τουλάχιστον edit [Mod] ερυθρόλευκα. :iconcool:
Τέλος από εμένα για το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
By kouk
kovathe έγραψε:ΗF αυτά είναι ψιλά γραμματα για τα πρόβατα που ακολουθούν τα λαμογια και τους χουλιγκανοστρατους...
Και γω αν ζούσα Φιλαδέλφεια δε θα ήθελα με τπτ ενα γηπεδο σε μια τόσο επιβαρυμένη γειτονιά.
Αλήθεια υπάρχει πρόβλεψη για μετακινήσεις οπαδων κλπ? Ουτς σταθμό μετρο δεν έχει η περιοχή...
Να πάρουν και ΑΕΚ και ΠΑΟ μια έκταση κάπου περιφερειακα, να βάλουν χρημα και να φτιάξουν όσα γήπεδα θέλουν. Με σωστές υποδομές, προσβάσεις κλπ. Όχι να γαμηθει μια ολόκληρη γειτονια για παρτη τους. Το ίδιο ισχύει και για λεωφόρο. Είναι τραγικό να υπάρχει γηπεδο εκεί.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε και πληρώνει κανονικά το Καραϊσκάκη.
Τα υπολοιπα είναι παραμύθια για τα προβατακια...

Ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει για το Καραϊσκάκη. Περισσότερα στο --> http://bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B ... CE%BF.html
Μάλιστα, η σύμβαση προέβλεπε το χτίσιμο γηπέδου με στίβο, στου Ρέντη, που ποτέ δεν έγινε. Για να μην αναφερθούμε στην έξωση στον Εθνικό που από Δημοτικό έκανε "ιδιωτικό" το γήπεδο.
Αυτό βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα Κορέα που θα στείλει αρκετούς στην φυλακή ή εκτός ποδοσφαίρου.

Η Φιλαδέλφεια είναι η έδρα της ΑΕΚ. Ο Νόμος προβλέπει την παραχώρηση 2,5 στρεμμάτων. Που είναι, ουσιαστικά, περιβάλλον χώρος ενώ και το γήπεδο μετακινείται 10 μέτρα πιο μακριά στην Καππαδοκίας για μικρότερη όχληση των κατοίκων τις δύο Κυριακές του μήνα που παίζει η ομάδα.
Γήπεδα υπάρχουν μέσα σε πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Εδώ ενοχλούνται είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν είτε επειδή δεν τους ενδιαφέρει.
Τα 20 εκ από την Περιφέρεια είναι χρήματα του ΕΣΠΑ προοριζόμενα για αθλητικά έργα.
Το παλιό γήπεδο γκρεμίστηκε από τον Γρανίτσα που είναι και ο υπεύθυνος της απόσυρσης του γηπεδου από τα Ολυμπιακά έργα. Στο όνομα των εμπορικών χρήσεων που κρίθηκαν, τελικά, παράνομες.

Η Λεωφόρος είναι η έδρα του Παναθηναϊκού. Μπορεί να γίνει πιο σύγχρονη αλλα δεν μπορεί, κατά την γνώμη μου, να "χωρέσει" την ομάδα του ΠΑΟ.Στον Βοτανικό, αν υπήρχαν τα χρήματα, θα είχαν χτίσει. Όμως μπλέξανε με τα mall και κολλήσανε.

Γενικά, καλό είναι, να προσπαθούμε να δούμε και πέραν των στενών οπαδικών μας προτιμήσεων.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#61468 Οπαδός σημαίνει πρόβατο κατά 95%.
Επίσης αυτό που λέγεται για όχληση κάθε 15 μέρες δεν ισχύει, το γήπεδο θα είναι εκεί κάθε μέρα και αν είναι πολύ ψηλότερο από τα γειτονικά κτίρια θα πνίγει τους κατοίκους γύρω του.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#61470 Σοβαρό λινκ αυτό που μας εβαλες απο σοβαρο σαιτ δε λέω... Απο τις πρωτες 3 γραμμές καταλαβαίνει κανεις τι παίζει και ποιος το σέρβιρε.
Για το πόρισμα κορεα μην παίρνεις και όρκο... Αμα ολες οι ελπίδες σας βασίζονται εκεί αστο καλυτερα... Άλλαξε σπορ.
Τεσπα, μακαρι να είναι όπως τα λες και να κανει γηπεδο και η Κούλα και οποια αλλη ομάδα θέλει και μπορεί, με καθαρές και διαφανες διαδικασιες ομως και όχι με ξύλο σε οποιον προσφεύγει στο συμβ επικρατειας.
Τέτοιες μαφιοζικες πρακτικές μάλλον άλλα πράγματα δείχνουν από τα όμορφα που παρουσιάζεις..
Άβαταρ μέλους
By kouk
#61471 Νίκο Παππά, το γήπεδο είναι εκεί από το1930. Λίγο άκυρο αυτόπου σημειώνεις.

Κοβάθε, Ολυμπιακός είσαι, ε? :dizzy:
Το Πόρισμα Κορέα, για σένα, είναι οι ελπίδες μας? Το διάβασες? Κατάλαβες τι γράφει?

Την ΑΕΚ θα την λες ΑΕΚ.&- Τα υποκοριστικά στην ομάδα σου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
pasxos έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Εσείς να δεις κλάψα αν γίνει κάνα κουλό και χάσετε κάνα πρωτάθλημα ακόμα και χωρίς αντίπαλο και με όλη τη δυνατή εύνοια που απολαμβάνετε! :iconcool:

ο παοκ με την απιστευτη ευνοια που απολαμβανει (συνολικα) φετος και θα το χασει,δε σε ενδιαφερει το ιδιο ομως... :shifty:

Τι να με ενδιαφέρει? Οι μπαναγίες και άγιοι τόποι? Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο και για τη βρωμιά των λιμανίσιων! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#61476 Μια χαρά ξέρω τι γράφω. Οι ελπίδες σας να πάρετε καμια κούπα εννοώ όχι για το γήπεδο. Επειδη και καλά θα φύγει ο Μαρινάκης...

Τέλος, το αεκακι θα το λέω κουλα, Μάρθα Βούρτση, κλαψα, αεξαρα και όπως αλλιως θέλω και της ταιριαζει. Πες και συ τον ολυμπιακό γαυρακι ή όπως αλλιως θες (ή όπως αναφέρεται παραπανω) ποσως με ενδιαφέρει..

Προφανώς κανείς δε λεει ολυμπιακακι γιατί δεν κολλάει...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kouk έγραψε:Νίκο Παππά, το γήπεδο είναι εκεί από το1930. Λίγο άκυρο αυτόπου σημειώνεις.

Κοβάθε, Ολυμπιακός είσαι, ε? :dizzy:
Το Πόρισμα Κορέα, για σένα, είναι οι ελπίδες μας? Το διάβασες? Κατάλαβες τι γράφει?

Την ΑΕΚ θα την λες ΑΕΚ.&- Τα υποκοριστικά στην ομάδα σου.

Το ξέρω αλλά το νέο θα είναι πιο μεγάλο από το παλιό.
Γήπεδο που να χωράει στο οικόπεδο και να έχει το ύψος του προηγούμενου δεν θέλετε, οπότε η μόνη λύση είναι να ανταλλάξουν το οικόπεδο με άλλο σε άλλη θέση και να γίνει εκεί.
Αν δεν σας αρέσει και αυτό τότε στο ΟΑΚΑ

Από το Moto G