JarnoT έγραψε:georgetz έγραψε:cmarin έγραψε:Ποιος θα μας πει που ξέρει τι ρόλο παίζει η ΝΙΚΗ. Μάζεψε πατριώτες που δεν χωρούσαν αλλού, έτσι ξαφνικά? Έπεσε γραμμή απο ΧΑ, μπογδάνους κλπ που αποκλείστηκαν?
Επειδή βλέπω να μπαίνουν στη βουλή...
Εκκλησία και παπαδαριο από πίσω.
Τα μικρά πατριωτικά - εθνικιστικά κόμματα είχαν την τιμητική τους
Δεν είναι τόσο απλό.
Γιατί δεν τράβηξε την "εκκλησία και το παπαδαριό" ο Βελόπουλος, που είχε και το πολιτικό background?
Η Νίκη δε στηρίχθηκε στην "εκκλησία και το παπαδαριό" αλλά εξέφρασε την ανάγκη των συνειδητών χριστιανών να βγάλουν έναν μπροστάρη που δε θα φέρει την πολιτική φθορά των υπολοίπων κομμάτων. Είναι μεγάλο αυτό το δυναμικό πολιτών.
Έχω αρκετούς γνωστούς σ' αυτούς τους κύκλους και έμαθα εξαρχής γι' αυτήν την κίνηση. Η οποία είχε την εξυπνάδα να στηριχθεί σε πάσης φύσεως χριστιανικές οργανώσεις και συλλόγους, πατώντας στο ήδη οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και φίλων τους. Ο Νατσιός δεν είναι τυχαίος σε αυτούς τους κύκλους, έχει πλούσια δράση, με μελέτες, ομιλίες, συνεισφορά και δράση, και όντας αγαπητός και γνωστός, αρκούσε μόνο να επικοινωνήσει σωστά σε αυτούς την πρωτοβουλία του.
Μετά τον κόβηντ αυτό πήρε τον δρόμο του από πόλη σε πόλη μέσω αυτών των καναλιών.
Πολλοί από αυτούς, άλλοτε της παραδοσιακής ΝΔ ή του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ, δεν ψήφιζαν καν στις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Πλέον το έκαναν γιατί ήξεραν ότι το ρίχνουν σε ένα πρόσωπο "καθαρό", του δικού τους κύκλου.
Δεν περίμενα ότι θα μάζευε πάνω από 80-90k. Πήρε διπλάσιους και μπράβο του, άσχετα που δεν είναι της αισθητικής μου.
Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η φωνή στη Βουλή, κι ας μοιάζει παράταιρη. Του Βελό ή του Γιάνη μου μοιάζει λιγότερο ενδιαφέρουσα.
Είναι απλό γιατί τον ξέρω

δεν κατάφερε να τελειώσει , ξάφνου διέπρεψε και για λόγους ματαιοδοξίας έκαναν μια δωρεά που δεν θυμάται κανείς