Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
JarnoT έγραψε:
georgetz έγραψε:
cmarin έγραψε:Ποιος θα μας πει που ξέρει τι ρόλο παίζει η ΝΙΚΗ. Μάζεψε πατριώτες που δεν χωρούσαν αλλού, έτσι ξαφνικά? Έπεσε γραμμή απο ΧΑ, μπογδάνους κλπ που αποκλείστηκαν?
Επειδή βλέπω να μπαίνουν στη βουλή...

Εκκλησία και παπαδαριο από πίσω.

Τα μικρά πατριωτικά - εθνικιστικά κόμματα είχαν την τιμητική τους

Δεν είναι τόσο απλό.
Γιατί δεν τράβηξε την "εκκλησία και το παπαδαριό" ο Βελόπουλος, που είχε και το πολιτικό background?
Η Νίκη δε στηρίχθηκε στην "εκκλησία και το παπαδαριό" αλλά εξέφρασε την ανάγκη των συνειδητών χριστιανών να βγάλουν έναν μπροστάρη που δε θα φέρει την πολιτική φθορά των υπολοίπων κομμάτων. Είναι μεγάλο αυτό το δυναμικό πολιτών.
Έχω αρκετούς γνωστούς σ' αυτούς τους κύκλους και έμαθα εξαρχής γι' αυτήν την κίνηση. Η οποία είχε την εξυπνάδα να στηριχθεί σε πάσης φύσεως χριστιανικές οργανώσεις και συλλόγους, πατώντας στο ήδη οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και φίλων τους. Ο Νατσιός δεν είναι τυχαίος σε αυτούς τους κύκλους, έχει πλούσια δράση, με μελέτες, ομιλίες, συνεισφορά και δράση, και όντας αγαπητός και γνωστός, αρκούσε μόνο να επικοινωνήσει σωστά σε αυτούς την πρωτοβουλία του.
Μετά τον κόβηντ αυτό πήρε τον δρόμο του από πόλη σε πόλη μέσω αυτών των καναλιών.
Πολλοί από αυτούς, άλλοτε της παραδοσιακής ΝΔ ή του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ, δεν ψήφιζαν καν στις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Πλέον το έκαναν γιατί ήξεραν ότι το ρίχνουν σε ένα πρόσωπο "καθαρό", του δικού τους κύκλου.

Δεν περίμενα ότι θα μάζευε πάνω από 80-90k. Πήρε διπλάσιους και μπράβο του, άσχετα που δεν είναι της αισθητικής μου.
Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η φωνή στη Βουλή, κι ας μοιάζει παράταιρη. Του Βελό ή του Γιάνη μου μοιάζει λιγότερο ενδιαφέρουσα.

Είναι απλό γιατί τον ξέρω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
Τσίπρας: Έχω εργασιακή εμπειρία 10 χρόνια στο γιαπί – Από τα 24 μου όταν έκανα μεταπτυχιακό έως τα 34 μου

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... 4-mou/amp/

Οφείλουμε να τον πιστέψουμε γιατί δεν μπορούμε να τεκμηριώσουμε ότι δεν ισχύει.

Άρα:

Παραπάνω εργασιακή εμπειρία από Μητσοτάκη -> καλύτερος σαν πρωθυπουργός (;;;)

Μια χαρά μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Όσοι δουλεύουν σε οικοδομή οφείλουν να κολλάνε ένσημα και να έχουν ασφάλεια.

Κολάνε στην οικοδομή οι μηχανικοί ένσημα; :lol:
Χαλάρωσε λέμε, από την πολλή χαρά, τα μαργαριτάρια πάνε γόνα! :s_sarcastic

Συγνώμη, επειδή είναι γνήσιο παιδί του λαού νόμιζα ότι δούλεψε πηλοφόρι.
Ωραία λοιπόν, δούλεψε ως μηχανικός. Ως μισθωτός σε κάποιον τρίτο; Ως υπάλληλος του μπαμπά του; Ως εργολάβος ο ίδιος;
Λογικά ήταν εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΑ-ΤΣΜΕΔΕ, στο ΙΚΑ, κάπου αλλού; Αν ναι, αυτό μπορεί να βρεθεί.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
Τσίπρας: Έχω εργασιακή εμπειρία 10 χρόνια στο γιαπί – Από τα 24 μου όταν έκανα μεταπτυχιακό έως τα 34 μου

Άρα:

Μια χαρά μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Όσοι δουλεύουν σε οικοδομή οφείλουν να κολλάνε ένσημα και να έχουν ασφάλεια.

Κολάνε στην οικοδομή οι μηχανικοί ένσημα; :lol:
Χαλάρωσε λέμε, από την πολλή χαρά, τα μαργαριτάρια πάνε γόνα! :s_sarcastic

Συγνώμη, επειδή είναι γνήσιο παιδί του λαού νόμιζα ότι δούλεψε πηλοφόρι.
Ωραία λοιπόν, δούλεψε ως μηχανικός. Ως μισθωτός σε κάποιον τρίτο; Ως υπάλληλος του μπαμπά του; Ως εργολάβος ο ίδιος;
Λογικά ήταν εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΑ-ΤΣΜΕΔΕ, στο ΙΚΑ, κάπου αλλού; Αν ναι, αυτό μπορεί να βρεθεί.

Πολλοί μπορεί να έχουν δουλέψει και πηλοφόρι, μάλλον όχι ο ίδιος. Ο κάθε μηχανικός ακόμη και σήμερα, είναι ΕΕ με μπλοκάκι. Το πόσο δούλεψε, μπορεί να φανεί από τα ποσά που έχει κόψει στο μπλοκάκι του, αλλά ένσημα δεν θα βρεις.
Δεν μπορείς να βρεις δηλαδή αν δούλεψε σε οικοδομή ή ήταν σε γραφείο.

Επειδή έχω δουλέψει σε διάφορα εργοτάξια, να σε πληροφορήσω πως επί της ουσίας δεν κάνει και κάποια διαφορά. Την μεγαλύτερη διαφορά την κάνει να μην είσαι στο τέλος @. Αυτό, δεν είναι θέμα ενσήμων.

Εκεί που μετράει το ένσημο, είναι τι μέρος του εισοδήματός σου είναι. Δηλαδή, ακόμη και ένσημα/μπλοκάκια να έχεις, αν αυτό είναι ένα κλάσμα των εισοδημάτων σου, ελάχιστη αξία έχει.
Και ο Κυρανάκης έχει ένσημα, αλλά παραμένει κρετίνος, δεν τον βοήθησε κάπου. Παραδείγματα υπάρχουν και εδώ μέσα, δεν χρειάζεται να δούμε μόνον τους πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:Με εντυπωσιάζει πάντως που ο 224v έχει τελειώσει την ίδια σχολή με τον Τσίπρα, και απευθύνεται εντελώς μειωτικά απέναντί του. Στο δικό μου μυαλό, είναι σαν να μειώνεις την ίδια την αξία σου. Τελικά το ΕΜΠ είναι άξιο πανεπιστήμιο ή θα πρέπει να κοιτάμε αλλού;
Άλλες εποχές τότε .!!, πχ αν δεν πέρναγες καποιο μάθημα στην πρόοδο που λέγαμε, δλδ των περίοδο Φεβρουαρίου έπρεπε να το ξαναδωσεις ιουνιο μαζί με τα άλλα και εάν τύχαινε να έχεις δύο τέτοια απέραστα τον Σεπτέμβριο έχανες τη χρονιά. Καταλαβαίνεις ότι υπήρχε ένα χρονικό περιθώριο για να ζοριστεί να περάσεις. Επίσης είχα βάλει εδω μεσα και την εργασία του πτυχίου του Αλέξη μας, που έτυχε να την κάνει στον τομέα γεωτεχνικές και την βρήκα μέσω φίλου και έτσι εμαθα με ποιους αριστερούς καθηγητές την έκανε!! Δλδ του την έκαναν, γιατί τους ανέφερε στο εξώφυλλο, η δε περιστερα βοήθησε στην δακτυλογραφηση. Κανείς δε δεν τον θυμάται ως φοιτητή τότε. Οπότε κρίνε για την ποιότητα του ιδρύματος πλέον εσύ..

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εσύ δεν είχες γράψει ότι αν η διαφορά είναι μικρότερη των 6 μονάδων πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη (φαντάζομαι γιατί θα μείωνε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ). Τώρα που η διαφορά ήταν συγκλονιστικά μεγαλύτερη, δεν πρέπει να διερευνηθεί το γιατί δεν αποτυπώθηκε;

Ναι, αμέ να διευρευνηθεί. Να φτιάξουμε και καμιά επιτροπή και κυρίως ν'αναλάβει ο Ντογιάκος!
:lol:

Καταλαβαίνω την χαρά κάποιων, αλλά χαλαρώστε λίγο παιδιά, δεν σας προλαβαίνουμε! :s_sarcastic

Μισό γιατί τώρα πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Όταν υποψιαζόσουν ότι οι δημοσκοπήσεις αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελες να επιληφθούν οι αρχές.
Τώρα που αποδείχτηκε ότι όχι απλά δεν τον αδίκησαν αλλά τον ευνόησαν σκανδαλωδώς ανακοινώνοντας ότι η διαφορά ήταν στις 6 μονάδες ενώ έβλεπαν ότι ήταν στις 20 δεν πρέπει να γίνει τίποτα;
Αν αδικούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις κατά 14 μονάδες για να μην φονάζει η δεξιά ξέρω 'γώ, δεν θα έλεγες ώπα παιδιά ένα λεπτό, εδώ κάνατε μ@λ@κία;
Άβαταρ μέλους
By 224v
saxon_747 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:.

Ο Τσίπρας τι έχει κάνει στη ζωή του εκτός από το να φωνάζει σε ντουντούκες και να κολλάει αφίσες; Πραγματικά όμως; Έστω και μια μέρα εργασίας (έτσι για την αλητεία) την έχει βάλει, ή είναι η επιτομή του Γκόρτζου;

Άρα:

SaXon747, δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό που έβαλες για τον Αλέξη της καρδιάς σου!!! Και είναι από το 2015!!! Τότε που μερικά εντυπα που δεν ήταν πετσομενα βεβαίως, βεβαίως τον εγλυφαν!!!!
Για το πιλοφόρι φυσικά είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσει κάποιος σλλα λίγο ενδιαφέρει το κοινό εδώ. Τα ψέματα του είναι διαχρονικά...

.
Τελευταία επεξεργασία από 224v και 22 Μάιος 2023, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εσύ δεν είχες γράψει ότι αν η διαφορά είναι μικρότερη των 6 μονάδων πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη (φαντάζομαι γιατί θα μείωνε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ). Τώρα που η διαφορά ήταν συγκλονιστικά μεγαλύτερη, δεν πρέπει να διερευνηθεί το γιατί δεν αποτυπώθηκε;

Ναι, αμέ να διευρευνηθεί. Να φτιάξουμε και καμιά επιτροπή και κυρίως ν'αναλάβει ο Ντογιάκος!
:lol:

Καταλαβαίνω την χαρά κάποιων, αλλά χαλαρώστε λίγο παιδιά, δεν σας προλαβαίνουμε! :s_sarcastic

Μισό γιατί τώρα πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Όταν υποψιαζόσουν ότι οι δημοσκοπήσεις αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελες να επιληφθούν οι αρχές.
Τώρα που αποδείχτηκε ότι όχι απλά δεν τον αδίκησαν αλλά τον ευνόησαν σκανδαλωδώς ανακοινώνοντας ότι η διαφορά ήταν στις 6 μονάδες ενώ έβλεπαν ότι ήταν στις 20 δεν πρέπει να γίνει τίποτα;
Αν αδικούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις κατά 14 μονάδες για να μην φονάζει η δεξιά ξέρω 'γώ, δεν θα έλεγες ώπα παιδιά ένα λεπτό, εδώ κάνατε μ@λ@κία;

Τώρα, πρέπει να εξηγήσω πως η αποτυχία τους ετούτη την φορά, δεν ευνόησε κάποιο κόμμα; Πρώτη με διαφορά έβγαζαν την ΝΔ, ενώ εν τέλει η διαφορά ήταν υπερδιπλάσια. Πώς ακριβώς ευνοήθηκε δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ από την αποτυχία τους, δεν το πιάνω.
Ούτε το Μέρα25 πρόβλεψαν πως δεν θα μπει στην Βουλή, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή;
:s_crazy
Η αποτυχία προς τα πάνω, δεν επηρέασε ουσιαστικά το αποτέλεσμα στην κάλπη, είναι τόσο απλό, που η επιμονή να γίνεται κουβέντα σε κάτι τόσο προφανές, είναι και λίγο αστεία αν μου επιτρέπεις.
:s_coffee
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818513 https://www.documentonews.gr/article/to ... itsotakis/

Σήμερα έχει λίγη σημασία αν το κατώφλι που διαβαίνουμε χαρακτηρίζεται Ορμπανισμός ή Τραμπισμός γιατί το πραγματικά σημαντικό είναι ότι ο Μητσοτάκης μπορεί να κυβερνήσει όπως θέλει, χωρίς φραγμούς και ιδιαίτερες αντιστάσεις, εμφανίζοντας ως δικαιολογία την εμπιστοσύνη του λαού.

Είναι οριστικό το delisting του project Χούντα και αντικατάσταση του από το project Ορμπανισμός;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
224v έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Με εντυπωσιάζει πάντως που ο 224v έχει τελειώσει την ίδια σχολή με τον Τσίπρα, και απευθύνεται εντελώς μειωτικά απέναντί του. Στο δικό μου μυαλό, είναι σαν να μειώνεις την ίδια την αξία σου. Τελικά το ΕΜΠ είναι άξιο πανεπιστήμιο ή θα πρέπει να κοιτάμε αλλού;
Άλλες εποχές τότε .!!, πχ αν δεν πέρναγες καποιο μάθημα στην πρόοδο που λέγαμε, δλδ των περίοδο Φεβρουαρίου έπρεπε να το ξαναδωσεις ιουνιο μαζί με τα άλλα και εάν τύχαινε να έχεις δύο τέτοια απέραστα τον Σεπτέμβριο έχανες τη χρονιά. Καταλαβαίνεις ότι υπήρχε ένα χρονικό περιθώριο για να ζοριστεί να περάσεις. Επίσης είχα βάλει εδω μεσα και την εργασία του πτυχίου του Αλέξη μας, που έτυχε να την κάνει στον τομέα γεωτεχνικές και την βρήκα μέσω φίλου και έτσι εμαθα με ποιους αριστερούς καθηγητές την έκανε!! Δλδ του την έκαναν, γιατί τους ανέφερε στο εξώφυλλο, η δε περιστερα βοήθησε στην δακτυλογραφηση. Κανείς δε δεν τον θυμάται ως φοιτητή τότε. Οπότε κρίνε για την ποιότητα του ιδρύματος πλέον εσύ..

Αν τα παραπάνω είναι αληθινά και είναι επιβαρυντικά λοιπόν, πώς ακριβώς σχολιάζεις την δωρεά στο Stanford για χάρη των Μητσοτάκηδων; Εκεί μιλάμε για κανονική εξαγορά, απλώς κόστισε λίγο ακριβά.
https://www.kathimerini.gr/opinion/7017 ... of-greece/

Tο να είσαι ακριβοδίκαιος και να διυλίζεις τον κώνωπα μόνον με τον έναν και να καταπίνεις την κάμηλο για τον άλλον, δεν προσφέρει κάτι στην συζήτηση θεωρώ. Ο Βαρουφάκης πχ έχει ακόμη καλύτερη ακαδημαϊκή πορεία, αλλά πάλι τον θεωρούμε γραφικό εδώ μέσα, σωστά;
Από το Harvard έχει αποφοιτήσει και ετούτος εδώ, που δεν τον λες και ακριβώς αστροπελέκι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#818515 Το να κάνεις δωρεές στα αμερικανικά ιδρύματα είναι κάτι που συνηθίζουν οι πλούσιοι εκεί ακόμα και από ματαιοδοξία αυτό δεν σημαίνει ότι τον πέρασαν αέρα πατέρα!!! στο διπλωμα, ίσως δεν είναι με άριστα που να αξίζει αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Οι αλλες εταιριες που δούλεψε θα είχαν θέμα αν προέκυπτε να είναι ανίκανος κάργα όπως λέτε εσείς εδώ μέσα χρόνια τώρα.
Το θέμα του Αλέξη μας για την πτυχιακή του ήταν!!!! "Τα ρεματα της Αττικής " και του έκατσε η ιστορία με την Μάντρα τότε.....

.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
dimik έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Συνήθως μένουν λίγο, αποκτούν κάποια εμπειρία και φεύγουν για να αναλάβουν το "μαγαζί" του πατέρα.

Α, ό,τι έκανε και ο Μητσοτάκης δηλαδή. :s_dance
Ομολογουμένως όμως το μαγαζί το τρέχει σαφώς πιο πετυχημένα από τον πατέρα, να τα λέμε όλα.

Ναι, σωστά. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο μεγάλος Μητσοτάκης, που για μένα ήταν ο τελευταίος μιας γενιάς χαρισματικών πολιτικών, έφτασε να κερδίσει τρίτες εκλογές στη σειρά (1989-90) με ποσοστό που άγγιζε το 47%, αλλά με 150 μόνο έδρες - Ας όψεται η απλή αναλογική. Δεν έκανε με άλλο σύστημα τον επόμενο χρόνο εκλογές, και η συνέχεια γνωστή: Τον έριξαν οι Σαμαράς - Έβερτ λόγω νομοσχεδίου ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ με την ψήφο κάποιου Συμπιλίδη :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
224v έγραψε:Το να κάνεις δωρεές στα αμερικανικά ιδρύματα είναι κάτι που συνηθίζουν οι πλούσιοι εκεί ακόμα και από ματαιοδοξία αυτό δεν σημαίνει ότι τον πέρασαν αέρα πατέρα!!! στο διπλωμα, ίσως δεν είναι με άριστα που να αξίζει αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Οι αλλες εταιριες που δούλεψε θα είχαν θέμα αν προέκυπτε να είναι ανίκανος κάργα όπως λέτε εσείς εδώ μέσα χρόνια τώρα.
Το θέμα του Αλέξη μας για την πτυχιακή του ήταν!!!! "Τα ρεματα της Αττικής " και του έκατσε η ιστορία με την Μάντρα τότε.....

Προφανώς και τον πέρασαν αέρα πατέρα, αλλιώς δεν θα ξαναέκανε κάποιος δωρεά. :lol:
Κι όχι μόνον αυτόν, αλλά και τον ανιψιό του, ενώ να είσαι βέβαιος πως το ίδιο θα γίνει και για τα παιδιά του, όπως και όλο το σόι.
Οι άλλες εταιρείες που δούλεψε, ήταν όλες ή ελληνικές τράπεζες, ή θυγατρικές αυτών, οπότε είναι αστείο που το κουβεντιάζουμε κιόλας ακόμη. Προφανώς και μπήκε με μέσο και σπρώξιμο, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος γόνος είναι, ουδεμία έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
224v έγραψε:Το να κάνεις δωρεές στα αμερικανικά ιδρύματα είναι κάτι που συνηθίζουν οι πλούσιοι εκεί ακόμα και από ματαιοδοξία αυτό δεν σημαίνει ότι τον πέρασαν αέρα πατέρα!!! στο διπλωμα, ίσως δεν είναι με άριστα που να αξίζει αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Οι αλλες εταιριες που δούλεψε θα είχαν θέμα αν προέκυπτε να είναι ανίκανος κάργα όπως λέτε εσείς εδώ μέσα χρόνια τώρα.

.
Καλά ενταξει τώρα, τ γ@&$&& και ψόφησε κι εσυ
Ούτε το οικογενειακό σχολείο δεν κατάφερε να τελειώσει , ξάφνου διέπρεψε και για λόγους ματαιοδοξίας έκαναν μια δωρεά που δεν θυμάται κανείς