Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#237160 υπάρχουν πολλοί, τι να κάνουμε

εμένα με κερνάει συνέχεια bourbon η αδερφή της γυναίκας (που δουλεύει σε μπαρ) που της αρέσουν και θέλει κι εμένα να με πείσει να μου αρέσουν :lol:

όσα διαφορετικά και να μου έχει βγάλει δε τα αντέχω (βέβαια τα πίνω γιατί δεν αρνούμαι ποτέ κέρασμα, όπως επίσης πίνω και τις λάθος παραγγελίες ανεξαρτήτως ποτού :lol: )
Άβαταρ μέλους
By g8777
#237163 Δια γιατι πουλακι μου τοσο αρνητικος με το bourbon; :hmmm: Μια χαρα πινεται, πολυ πιο "ευκολο" απο κατι αλλα.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 23 Μαρ 2016, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Chris
#237164 τζι, απορώ πως το πίνεις

φαντάσου σε ένα φίλο μου αρέσει η κόακόλα ζίρο, ενώ εμένα καθόλου. απορώ πως τις πίνουν αυτές τις |λογοκρισία|. γιατί ρε κωλόπαιδα δεν πίνατε όλοι μια κόακολα βανίλια τη μέρα και την σταμάτησαν ενώ εμένα μου άρεσε φουλ? απορώ..
Άβαταρ μέλους
By italakias
REALZEUS έγραψε:Φυσικά και είναι μπερμπον. Απορώ πως το πίνουν.

Τα τζακ φιλε μου ειναι ποτο που καθεσαι και το απολαμβανεις.
Σκετο παντα και μυριζεις το αρωμα του ,το βαθυ χρωμα που εχει και αυτη η καπως γλυκια γευση χωρις ομως να ζαχαρωνεται το στομα σου.
Ειναι σκληρο ποτο αλλα αν εχεις και ενα ποτηρι παγωμενο νερο διπλα σου τραβιεται ανετα και δεν θελει ουτε φυστυκια ουτε τιποτε να το συνοδευσει.
Ενα αλλο καλο που εχει ειναι οτι δεν νοθευεται γιατι η γευση του δε ξεχνιεται και ειναι ξεχωριστη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237176 Ε καλά δε θέλει και τρελή μαστοριά το Jack. :shifty: Κάθε άλλο. Ούτε για σφηνάκι σε μπαρ της Ίου στις 9 το πρωί δεν κάνει.

Κάτι εντελώς πεταμένες εποχές που πίναμε ότι ναναι, το Jack το είχαμε μόνο για σνιφαριστό από τους πάτους ανάποδα γυρισμένων σφηνοπότηρων! :whatever:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 23 Μαρ 2016, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#237180 Δία καλό σκοτζέζικο special όπως dimple, chivas, cardhu πήγαινε παραπάνω. Ένα μικρότερο dimple νομίζω έβγαινε στα ίδια αλλά είπα να πάρω jack να θυμηθώ τα παλιά. Όντως δεν είναι σαν τα άλλα, αλλά πίνεται άνετα σκέτο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά δε θέλει και τρελή μαστοριά το Jack. :shifty: Κάθε άλλο. Ούτε για σφηνάκι σε μπαρ της Ίου στις 9 το πρωί δεν κάνει.

Κάτι εντελώς πεταμένες εποχές που πίναμε ότι ναναι, το Jack το είχαμε μόνο για σνιφαριστό από τους πάτους ανάποδα γυρισμένων σφηνοπότηρων! :whatever:

Τι λε ρε παιδι μου. :s_omg
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά δε θέλει και τρελή μαστοριά το Jack. :shifty: Κάθε άλλο. Ούτε για σφηνάκι σε μπαρ της Ίου στις 9 το πρωί δεν κάνει.

Kαλα ΟΚ, περιμενω βιντεακι με Στεφαν να καταναλωνει το Jack οπως Tommy Lee:

:rtfm: :rtfm:

Θα φυγουν κακακια; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#237190 Οταν ενας ηλιθιος μικροαστος γινει διασημος σε μια κοινωνια ηλιθιων,τετοιες βλακειες θα κανει για να δειχθει .
Ας χειροκροτησουμε και εμεις τον |λογοκρισία| :thumbsup: