Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#867344 ο Σούνακ επικεντρώθηκε ακριβώς σε αυτό στο αποψινό debate. "Κυβέρνηση Εργατικών θα σημάνει αυτομάτως αύξηση των φόρων σας", από κάποιο σημείο και μετά έχασα το μέτρημα του πόσες φορές το ανέφερε.

Μελανό σημείο η επιμονή του Σούνακ να τονίζει ότι φύλο σημαίνει βιολογικό φύλο (προσπαθεί βέβαια να κλέψει ψηφαλάκια από την Ακροδεξιά). Ο Στάρμερ έδωσε ρέστα εκεί με την απάντηση του, αν και γενικά τον βρήκα υποτονικό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#867351 Χρήστο στην Ελλάδα μένεις. Παρεπιπτόντως η ζωή στην Αγγλία είναι τελείως διαφορετική από την Ελλάδα δηλ ούτε καν φαντάζεσαι πως είναι εκεί για να έχεις άποψη για τις πολιτικές εξελίξεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
GTS έγραψε:Χρήστο στην Ελλάδα μένεις. Παρεπιπτόντως η ζωή στην Αγγλία είναι τελείως διαφορετική από την Ελλάδα δηλ ούτε καν φαντάζεσαι πως είναι εκεί για να έχεις άποψη για τις πολιτικές εξελίξεις.
Στην Αγγλία μένω, χρόνια τώρα και θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει άποψη για ό,τι γουστάρει. Το κατά πόσον είναι σωστή ή όχι και κατά πόσον θα πρέπει να την λάβει κάποιος τρίτος υπόψη του ή όχι είναι άλλη ιστορία.
Η άποψη που έχω για τις πολιτικές εξελίξεις στην Αγγλία είναι η ίδια που έχω και για την Ελλάδα, ότι ακόμα και αν, παρ'ελπίδα, κάποιος πολιτικός δεν είναι λαμόγιο εαυτούλης, καβαλημένη ψωνάρα κλπ και έχει τις καλύτερες προθέσεις και ικανότητες αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο εφόσον στην πράξη είναι πολλά και πολλοί άλλοι που θα ανακατέψουν την όποια σούπα*. Και επίσης βρίσκω την ενασχόληση με τα κομματικά/πολιτικά χαμένο χρόνο και πηγή συστηματικής απογοήτευσης για το πως βλέπω τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα.

* Πάντα εύρισκα πολύ ενδιαφέρουσα την φανταστική μα τόσο αληθινή τηλεοπτική σειρά Yes minister / Yes prime minister. Παλιά αλλά παραμένει σύγχρονη.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#867355 Χρήστο σε λένε εσένα; Εσένα που μένεις εκεί σε ενδιαφέρουν οι εξελίξεις κάποιον που μένει Ελλάδα δεν βλέπω γιατί να τον ενδιαφέρει κάτι για την Αγγλία ειδικά μετά το Brexit. Δηλ
Εσυ ενδιαφέρεσαι για πολιτικές εξελίξεις πχ στην Πολωνία;

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
GTS έγραψε:Χρήστο σε λένε εσένα;
Ναι! :lol:
GTS έγραψε:...Εσένα που μένεις εκεί σε ενδιαφέρουν οι εξελίξεις κάποιον που μένει Ελλάδα δεν βλέπω γιατί να τον ενδιαφέρει κάτι για την Αγγλία ειδικά μετά το Brexit. Δηλ Εσυ ενδιαφέρεσαι για πολιτικές εξελίξεις πχ στην Πολωνία;
Οι εξελίξεις στην Ελλάδα με ενδιαφέρουν εφόσον παραμένω Έλληνας πολίτης με φορολογούμενα περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα, συγγενείς και φίλους στη χώρα την οποία χώρα επισκέπτομαι συχνά.
Για την Πολωνία ή οποιιαδήποτε άλλη χώρα και μόνο αν πρόκειται να την επισκεφτώ αυτό που με ενδιαφέρει πολιτικά είναι αν είναι σε εμπόλεμη ζώνη/κατάσταση και αν γενικά είμαι ασφαλής.
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:Χρήστο σε λένε εσένα; Εσένα που μένεις εκεί σε ενδιαφέρουν οι εξελίξεις κάποιον που μένει Ελλάδα δεν βλέπω γιατί να τον ενδιαφέρει κάτι για την Αγγλία ειδικά μετά το Brexit. Δηλ
Εσυ ενδιαφέρεσαι για πολιτικές εξελίξεις πχ στην Πολωνία;

< >
Χρήστο τον λένε.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#867360 Α δεν το θυμομουν, για τον Χρηστο Λαππα ελεγα απλα τι ασχολειται (καλοπροαιρετα βεβαια ο καθενας μπορει να εχει αποψη για τα παντα) επηδη και το συστημα τους ειναι πολυ διαφορετικο απο τα Ευρωπαικα και γενικα η τρελλα τους ειναι σε αλλο επιπεδο και δεν εχει και καποιο προσωπικο ενδιαφερον απο το ΗΒ απο οτι ξερω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
sknipper έγραψε:
GTS έγραψε:Χρήστο σε λένε εσένα;
Ναι! :lol:

Κοίτα τι μαθαίνει κανείς αιώνες μετά :lol: :oops:
Είμαι σίγουρος πως ούτε ο otso το ήξερε :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#867364 GTS, έχω ζήσει ένα διάστημα στο ΗΒ, και έχω συγγενείς που ζουν μόνιμα στο ΗΒ. Έχω αρκετά καλή εικόνα.

Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική γνώμη για την ενασχόληση με τα πολιτικά άλλων χωρών. Όταν κοιτάμε μόνο το τι συμβαίνει στην δική μας χώρα, κλείνουμε τον εαυτό μας σε μια γυάλα πίσω από την οποία είναι πολύ πιο δύσκολο να κατανοήσουμε το τι συμβαίνει στη ευρύτερη γειτονιά μας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#867367 Δεν ειναι γειτονια η Αγγλια ειδικα μετα το Μπρεξιτ και επισης ειναι μπαχαλο σαν χωρα. Να μου πεις οτι οι εξελιξεις σε Γαλλια Γερμανια κοκ μας επιρεαζουν αυτο οντως λογω ΕΕ ισχυει.

Αν θελεις απαντας εχεις δηλαδη Νινο ή ησουν φοιτητης Αγγλια; Τωρα για τους συγγενεις καλα αυτο ειναι ψιλοασχετο γιατι υποθετω οτι ειναι ενηλικοι οποτε κοιτανε τον εαυτο τους.

Εγω απλα θελω να γραψω οτι ειδικα οτι συμβαινει στην Αγγλια ειναι πολυ διαφορετικο απο τα μελη της ΕΕ οχι βεβαια να αποτρεψω καποιον να κανει κατι που θελει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Είμαι σίγουρος πως ούτε ο otso το ήξερε :innocent:

Αν ήξερες ποιος πραγματικά είναι ο otso, δεν θα έλεγες κάτι τέτοιο. Μία φωτογραφία θα σου δείξω, ελπίζω να καταλάβεις το λάθος σου και να μετανοήσεις γι' αυτό που έγραψες:

Εικόνα

Δεν χρειάζεται να μας γράψεις ότι μετανόησες, θα το καταλάβει. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Είμαι σίγουρος πως ούτε ο otso το ήξερε :innocent:
Αν ήξερες ποιος πραγματικά είναι ο otso, δεν θα έλεγες κάτι τέτοιο. Μία φωτογραφία θα σου δείξω, ....
Πρόσεξε, είπες πολλά και μπορεί να σου βγει ξινό.... :lipsealed: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33

και πολλά άλλα παρόμοια στο https://www.facebook.com/conservatives
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:

και πολλά άλλα παρόμοια στο https://www.facebook.com/conservatives

Θα ήταν γελοίο, αν δεν είχε προηγηθεί το παράδειμα του Τραμπ και των ρεπουμπλικάνων πριν τον Τραμπ...

Έχουμε φτάσει στην εποχή που η αντιστροφή της πραγματικότητας ΕΙΝΑΙ η πραγματικότητα για πολλούς...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#867885 Εφόσον επιβεβαιωθούν τα exit polls, μιλάμε για landslide νίκη των εργατικών. Οι LibDem επίσης πολύ καλά. Οι συντηρητικοί περνούν πολύ δύσκολη νύχτα, είναι μια από τι χειρότερες, αν όχι Η χειρότερη ήττα στην ιστορία του κόμματος.