Χρήστος Λάππας έγραψε:Λοιπόν, θα σου πω ακριβώς τι θα γίνει. Θα αρχίσεις να κάνεις διάφορες συγκρίσεις με το παλιό σου, θα δεις ότι δεν το φτάνει ούτε κατά διάνοια. Και μετά θα μου το πουλήσεις για 100 € και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι! :pΟκ
< >
Dimitris_P έγραψε:Πολύ φθηνό βλέπω το βασικό πακέτο για dji. Το combo έχει διπλάσια τιμή ωστόσο.
Η έκδοση που αξίζει είναι είτε η απολύτως φτηνότερη, για να μπει κάποιος αξιοπρεπώς στον κόσμο των drones (αν και χωρίς χειριστήριο, είναι κάπως δύσκολη η χρήση του), είτε η πιο ακριβή Motion Fly More Combo που δίνει και τα γυαλιά, ώστε να μπεις στον κόσμο του FPV. Αν μείνεις σε DJI η αμέσως επόμενη λύση για FPV είναι το Avata 2 με τα διπλά όμως λεφτά! Ή κάποιο μεταχειρισμένο Avata 1.
axel12p έγραψε:Ποτέ δεν με συγκίνησαν τα fpv .Dimitris_P έγραψε:Πολύ φθηνό βλέπω το βασικό πακέτο για dji. Το combo έχει διπλάσια τιμή ωστόσο.
Η έκδοση που αξίζει είναι είτε η απολύτως φτηνότερη, για να μπει κάποιος αξιοπρεπώς στον κόσμο των drones (αν και χωρίς χειριστήριο, είναι κάπως δύσκολη η χρήση του), είτε η πιο ακριβή Motion Fly More Combo που δίνει και τα γυαλιά, ώστε να μπεις στον κόσμο του FPV. Αν μείνεις σε DJI η αμέσως επόμενη λύση για FPV είναι το Avata 2 με τα διπλά όμως λεφτά! Ή κάποιο μεταχειρισμένο Avata 1.
Είμαι με το air 2s που είναι τέλειο και ήταν περιττή μετά η αγορά του magic 3 classic .
< >
Chris έγραψε:Εγω παντως εχω μεγαλη καψα να παρω ενα fpv. Μετα απο αρκετα χρονια διασκεδασης με ενα oculus rift, ειναι το επομενο λογικο βημα. Το ψαχνω καθε τοσο, τα τσιγκουνευομαι, κλπ. Τωρα που βλεπω οτι μπορω να παρω πληρες πακετο με 520 ξερογλειφομαι παλι. Αξιζει ρε σεις? Τι μειοννεκτηματα εχει αυτο το μικρο σε σχεση με το μεγαλυτερο μοντελο?
Μικρότερη αυτονομία και μεγαλύτερη ευπάθεια σε ανέμους;
Chris, η μεγαλύτερη διαφορά για εμένα είναι στο κομμάτι της κάμερας. Πολύ κατώτερη αυτή του Neo από το Avata. Αλλά και τα μισά λεφτά! Υπάρχει πάντα η επιλογή του custom fpv όπου υπάρχουν αρκετές οικονομικές προτάσεις. Αλλά την ευκολία της DJI δεν την παρέχει κανείς πιστεύω.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτό πήρε ο Bujinkan. Μέχρι και εγώ ψήνομαι, αν και για αυτό που το θέλω, μάλλον δεν θα μπορεί να ακολουθήσει.Τους γρήγορους δεν τους προλαβαίνει

< >
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτό πήρε ο Bujinkan. Μέχρι και εγώ ψήνομαι, αν και για αυτό που το θέλω, μάλλον δεν θα μπορεί να ακολουθήσει.
Και ένα παλιότερο βιντεάκι του ίδιου (πριν το update). Ρίξτε μια ματιά μετά το 11.30 όπου δοκιμάζει το tracking τρέχοντας μέσα σε δάσος. Μιλάμε για συσκευή των 200€!!!
Μετά από αυτό το βίντεο, σκέφτηκα πως αν ένα τέτοιο μηχανάκι έχει τέτοια δυνατότητα tracking, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε κάποιο σχεδιασμένο για στρατιωτική χρήση!
axel12p έγραψε:Το θέμα είναι πως θα τα καταφέρνει στο χιόνι που όλα είναι ολόλευκαΧρήστος Λάππας έγραψε:Αυτό πήρε ο Bujinkan. Μέχρι και εγώ ψήνομαι, αν και για αυτό που το θέλω, μάλλον δεν θα μπορεί να ακολουθήσει.
Και ένα παλιότερο βιντεάκι του ίδιου (πριν το update). Ρίξτε μια ματιά μετά το 11.30 όπου δοκιμάζει το tracking τρέχοντας μέσα σε δάσος. Μιλάμε για συσκευή των 200€!!!![]()
Μετά από αυτό το βίντεο, σκέφτηκα πως αν ένα τέτοιο μηχανάκι έχει τέτοια δυνατότητα tracking, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε κάποιο σχεδιασμένο για στρατιωτική χρήση!
Μετά το τελευταίο Firmware αύξησαν την ταχύτητα του στα 30χλμ ...για να δούμε
< >