Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
bill33 έγραψε:Aπλά το αφήνουμε να το φάει η μαρμάγκα του ιντερνετ.

Ετσι, ούτε κλειδώματα, ούτε (πολύ περισσότερο) σβησίματα, απλά να μην ασχολούμαστε και ιδιαίτερα με κατινίστικη διάθεση: "δείτε ρε παιδιά τι |λογοκρισία| έγραψε ο admin στο παλιό" και "όλοι το ξέρουν ότι ο admin στο παλιό είναι ο (δε λέμε αλλά είναι εύκολο να το μαντέψετε) εδώ" κτλ. κτλ.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#45445 Tα είχα γράψει στις πολύ πρώτες σελίδες του τοπικού και έκτοτε δεν άλλαξε η άποψή μου, συμφωνώ πλήρως με nass

Περί κλειδώματος, κατινιάς, πουστιάς,διασκεδαστικότητος και άλλων τινών ...
Ξέρεις πότε γίνεται σκουπίδι το παρών τοπικό?
Όταν εγκαλεί τον οιοδήποτε χρήστη (συγκεκριμένα τον Realzeus) να απολογηθεί εν είδει Δικαστηρίου, τη στιγμή που από ότι φαίνεται, η αμαρτία του είναι να γράφει στο παλιό, να κάνει moderating , administation και ότι άλλο..
Έχει δώσει δικαίωμα σε τουτο το φόρουμ για κάτι επιλήψιμο?
Όχι εξ' όσων κατάλαβα
Έχουν δώσει οι χρήστες όρκο αποκλειστικότητος για τούτο το φόρουμ?
Σε εμένα τουλάχιστον δεν ζητήθηκε..

Αν θεωρεί κάποιος το τοπικό αφορμή λυσίματος "διαφορών" (σιγά τα σοβαρά, δηλαδή, θα σκιστούν και τα καλσόν) από το παλαιό φόρουμ, τοτε θέλει κλείσιμο, γιατί ο κωλοπαιδαρισμός είναι διασκεδαστικός σε ορισμένα θέματα, και τούτο δεν ανήκει σε αυτά...

Αν τώρα, το θέλετε ανοιχτό για κουτσομπολιό και γιατί δεν μπορείτε να απογαλακτιστείτε (κατανοητό πλήρως από μεριάς μου) , τότε έχετε δίκιο, ανοιχτό- ορθάνοιχτο και με καθημερινή δραστηριότητα.
Μόνο χωρίς υπονοούμενα please, για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι άσχετοι....αν και τόσα χρόνια προπόνηση με τον"Αρχηγό- ΣΧ", "που τό΄χει ακόμη", μάς έχουν κάνει σαίνια
Άβαταρ μέλους
By corsair
tsilis έγραψε:Tα είχα γράψει στις πολύ πρώτες σελίδες του τοπικού και έκτοτε δεν άλλαξε η άποψή μου, συμφωνώ πλήρως με nass

Περί κλειδώματος, κατινιάς, πουστιάς,διασκεδαστικότητος και άλλων τινών ...
Ξέρεις πότε γίνεται σκουπίδι το παρών τοπικό?
Όταν εγκαλεί τον οιοδήποτε χρήστη (συγκεκριμένα τον Realzeus) να απολογηθεί εν είδει Δικαστηρίου, τη στιγμή που από ότι φαίνεται, η αμαρτία του είναι να γράφει στο παλιό, να κάνει moderating , administation και ότι άλλο..
Έχει δώσει δικαίωμα σε τουτο το φόρουμ για κάτι επιλήψιμο?
Όχι εξ' όσων κατάλαβα
Έχουν δώσει οι χρήστες όρκο αποκλειστικότητος για τούτο το φόρουμ?
Σε εμένα τουλάχιστον δεν ζητήθηκε..

Αν θεωρεί κάποιος το τοπικό αφορμή λυσίματος "διαφορών" (σιγά τα σοβαρά, δηλαδή, θα σκιστούν και τα καλσόν) από το παλαιό φόρουμ, τοτε θέλει κλείσιμο, γιατί ο κωλοπαιδαρισμός είναι διασκεδαστικός σε ορισμένα θέματα, και τούτο δεν ανήκει σε αυτά...

Αν τώρα, το θέλετε ανοιχτό για κουτσομπολιό και γιατί δεν μπορείτε να απογαλακτιστείτε (κατανοητό πλήρως από μεριάς μου) , τότε έχετε δίκιο, ανοιχτό- ορθάνοιχτο και με καθημερινή δραστηριότητα.
Μόνο χωρίς υπονοούμενα please, για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι άσχετοι....αν και τόσα χρόνια προπόνηση με τον"Αρχηγό- ΣΧ", "που τό΄χει ακόμη", μάς έχουν κάνει σαίνια

σωστά... να φέρουμε και τον SV2 τοτε, και τον braker και τον ΣΧ τον ιδιο !!! Δεν κανανε τιποτα επιληψιμο σε αυτο εδω το φορουμ. Ουτε υπαρχει καποια απτη αποδειξη εναντιων τους για κάτι...

Για τις αποκλειστικοτητες... σιγουρα παντως εγω εκει που φτυνω (αφου με φτυσανε πρωτοι βεβαια) δεν παω να γλυψω. Εσεις?

Ειπωθηκε κατι πριν καποιες σελιδες, πως δεν γνωριζετε ολα τα στοιχεια. Ειναι φανερο αυτο. Αλλα ακομα και χωρις καποιο αλλο δεδομενο, τιθεται ενα θεμα ηθικης ταξης.

Οπως εχω ξαναπει, δεν ειμαστε δικαστηριο για να δικασουμε κανενα. Δεν υπαρχει καν διαφορά για να δικαστει. Το αν ομως καποιοι ανθρωποι με τις ενεργειες τους ειναι αντιπαθεις σε ευρυτερο κοινο... well it happens... deal with it! Καλως η κακως δεν ειμαστε αρεστοι ολοι σε ολους για πολλους και διαφορους λογους.

Απο οσο βλεπω παντως, την μεγαλυτερη φαγωμαρα στο τοπικ αυτο την έχουν οσοι δεν επιθυμουν την υπαρξη του, παρα οποιοσδήποτε αλλος.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#45467 Εγώ πάλι διαφωνώ με τον Corsair! :)

Ά και μιας και με προκάλεσες, αν σε φτύσανε πρώτοι και δεν ξεπλύθηκες ακόμη, το κατανοώ να ασχολείσαι μαζί τους.
Αν προλαβες να ξεπλυθείς και συνεχίζεις, σημαίνει ότι σε σάλιωσαν και πόνεσες

Φιλικότατα στα γράφω, γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι ωραίος τύπος από τα τότε... :)
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#45481 To 2015 θα ξαναρχίσει το rally.gr ,απο ελληνικα σαιτ δεν ενημερώνομαι για μηχανοκίνητο αλλα το συγκεκριμενο καποια στιγμη ηταν σχετικα καλο,δεν ξερω σε τι αποσκοπούν οι 4t με αυτη την κίνηση αλλα πιστευω θα στηρίζεται πιο πολυ στην ανιδιοτέλεια κάποιων παιδιών.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#50757 Τα παρακάτω θέματα ήταν αξιόλογα στο 4ΤΦ. αν μπορεί κάποιος να μεταφέρει, μπράβο του!!!!

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=5864

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=14951

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17677 (αυτό έχει πολύ γέλιο, διαβάστε το!! Μπορεί να συγχωνευθεί σε ένα μόνο ποστ.)

ήταν άλλο ένα με συμβουλές και tips σε δύσκολες καταστάσεις αλλά δεν το βρίσκω...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
nafpaktos έγραψε:Βλέπω ότι τα παιδιά από τα ιστορικά σιγά σιγά μας ήρθαν :thumbsup: :thumbsup:

Δεν έπαιρναν μπροστά τα καμάρια τους και έπρεπε να τα φέρει οδική. :lol:

καλώς ήρθαν πάντως, αυτοί είναι όντως petrolheads και όχι πολιτικοί αναλυτές.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#50961 Ας φέρει κάποιος και τον skullone βρε παίδες.
Άβαταρ μέλους
By otso
IKE έγραψε:Ας φέρει κάποιος και τον skullone βρε παίδες.

σωστος , τον πηγαινα , αν και ειχε μια ιδιαιτερη εμμονη με τον Ανασκολοπισμό.
και τον γαβριηλ ρε παιδια αν ειναι ακομη χωρισμενος . αληθεια με αμερικανα ηταν παντρεμενος ; ηξερε κανεις;